Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
σημερα ηταν ανοικτα ??:blink:
ωραια... αλλη μια μερα που δεν ειδα το Romeo μου:mad:

σμουατςςςςςςςςςςςςς:):):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αψογη η πορεια αναρρωσης του Αλλαντινακου!!!!

θαυμαστριες του Αλλαντιν!!!οτι κ να πω δεν μπορει να εκφρασει την ευδαιμονια να εχεις αγκαλια αυτο το γατο!!!!!!
Ευτυχως δεν μιαζει καθολου στην παραξενη μαμα του....ειναι ολο γλυκα κ χουζουρι...ειναι ολα τα λεφτα...ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟς!!!
Περπαταει, τρωει μονος του...κ τι δεν κανει το ψυχακι!!!!!!
Να το χαιρομαστε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• αλ1.JPG
    αλ1.JPG
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 60
  • αλ2.JPG
    αλ2.JPG
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 60
  • αλ3.JPG
    αλ3.JPG
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 61
νοτα....μανα....μητερα....μαμα......τον κατσιασα σημερα τον κανακαρη σου.....μου στηθηκε....μου εκατσε για τα καλα....δε ξεκολαγαμε με το μαναρακι σου.....το πηρα αποφαση οτι δε με θες κι ετσι τον βλεπω στα κρυφα........

αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς...:D

:up::up::up::up::up:Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμα:happy::happy:Μαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι;:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα,:)
Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!!

Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ...:redface:
και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!!
Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... :cool:

Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ !

Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε.

Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία):P...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης..:)

Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια:cool:

Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ.

Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα ..:)

τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί!

Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός.

ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..
Απίστευτο!!!!:blink::blink: Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο;
Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! :P (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) :rolleyes:

Απίστευτο!!!!:blink::blink: Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο;
Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! :P (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) :rolleyes:

χαχαχα:lol::lol: aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!!:lol::lol:

Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε):P

Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς;

Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε!
(παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα)

Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται

η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back