fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 11:54 Η fru_fru έγραψε: #121 25-03-08 11:54 σημερα ηταν ανοικτα ?? ωραια... αλλη μια μερα που δεν ειδα το Romeo μου σμουατςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 22:07 Η avrilio έγραψε: #122 26-03-08 22:07 αψογη η πορεια αναρρωσης του Αλλαντινακου!!!! θαυμαστριες του Αλλαντιν!!!οτι κ να πω δεν μπορει να εκφρασει την ευδαιμονια να εχεις αγκαλια αυτο το γατο!!!!!! Ευτυχως δεν μιαζει καθολου στην παραξενη μαμα του....ειναι ολο γλυκα κ χουζουρι...ειναι ολα τα λεφτα...ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟς!!! Περπαταει, τρωει μονος του...κ τι δεν κανει το ψυχακι!!!!!! Να το χαιρομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα αλ1.JPG 107,9 KB · Εμφανίσεις: 68 αλ2.JPG 114,5 KB · Εμφανίσεις: 70 αλ3.JPG 109,5 KB · Εμφανίσεις: 69 avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 00:57 Η avrilio έγραψε: #123 27-03-08 00:57 νοτα....μανα....μητερα....μαμα......τον κατσιασα σημερα τον κανακαρη σου.....μου στηθηκε....μου εκατσε για τα καλα....δε ξεκολαγαμε με το μαναρακι σου.....το πηρα αποφαση οτι δε με θες κι ετσι τον βλεπω στα κρυφα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η RedCat έγραψε: #124 27-03-08 01:05 αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 08:35 Η popi έγραψε: #125 27-03-08 08:35 Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σημερα ηταν ανοικτα ?? ωραια... αλλη μια μερα που δεν ειδα το Romeo μου σμουατςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 22:07 Η avrilio έγραψε: #122 26-03-08 22:07 αψογη η πορεια αναρρωσης του Αλλαντινακου!!!! θαυμαστριες του Αλλαντιν!!!οτι κ να πω δεν μπορει να εκφρασει την ευδαιμονια να εχεις αγκαλια αυτο το γατο!!!!!! Ευτυχως δεν μιαζει καθολου στην παραξενη μαμα του....ειναι ολο γλυκα κ χουζουρι...ειναι ολα τα λεφτα...ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟς!!! Περπαταει, τρωει μονος του...κ τι δεν κανει το ψυχακι!!!!!! Να το χαιρομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα αλ1.JPG 107,9 KB · Εμφανίσεις: 68 αλ2.JPG 114,5 KB · Εμφανίσεις: 70 αλ3.JPG 109,5 KB · Εμφανίσεις: 69 avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 00:57 Η avrilio έγραψε: #123 27-03-08 00:57 νοτα....μανα....μητερα....μαμα......τον κατσιασα σημερα τον κανακαρη σου.....μου στηθηκε....μου εκατσε για τα καλα....δε ξεκολαγαμε με το μαναρακι σου.....το πηρα αποφαση οτι δε με θες κι ετσι τον βλεπω στα κρυφα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η RedCat έγραψε: #124 27-03-08 01:05 αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 08:35 Η popi έγραψε: #125 27-03-08 08:35 Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αψογη η πορεια αναρρωσης του Αλλαντινακου!!!! θαυμαστριες του Αλλαντιν!!!οτι κ να πω δεν μπορει να εκφρασει την ευδαιμονια να εχεις αγκαλια αυτο το γατο!!!!!! Ευτυχως δεν μιαζει καθολου στην παραξενη μαμα του....ειναι ολο γλυκα κ χουζουρι...ειναι ολα τα λεφτα...ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟς!!! Περπαταει, τρωει μονος του...κ τι δεν κανει το ψυχακι!!!!!! Να το χαιρομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 00:57 Η avrilio έγραψε: #123 27-03-08 00:57 νοτα....μανα....μητερα....μαμα......τον κατσιασα σημερα τον κανακαρη σου.....μου στηθηκε....μου εκατσε για τα καλα....δε ξεκολαγαμε με το μαναρακι σου.....το πηρα αποφαση οτι δε με θες κι ετσι τον βλεπω στα κρυφα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η RedCat έγραψε: #124 27-03-08 01:05 αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 08:35 Η popi έγραψε: #125 27-03-08 08:35 Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νοτα....μανα....μητερα....μαμα......τον κατσιασα σημερα τον κανακαρη σου.....μου στηθηκε....μου εκατσε για τα καλα....δε ξεκολαγαμε με το μαναρακι σου.....το πηρα αποφαση οτι δε με θες κι ετσι τον βλεπω στα κρυφα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η RedCat έγραψε: #124 27-03-08 01:05 αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 08:35 Η popi έγραψε: #125 27-03-08 08:35 Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααχ τα έμαθα τα κατορθώματά σου, τον ζουληξες λέει και τον αγαπησες πολύ σήμερα ααα τι θα σε κάνω..Εντάξει μωρέ σ'αφήνω αφού τον αγαπάς τόσο να τον βλέπεις όποτε θελεις, και φυσικά ευπρόσδεκτοι όλοι αρκει να κάτσετε να σας πει την ιστορία του. Εχει μια για όλους και ειναι και ένας πολυλογάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 08:35 Η popi έγραψε: #125 27-03-08 08:35 Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλαντίν το κάτι άλλο αυτό το γατί παιδιά,αγκαλία τον είχα και εγώ συνέχεια,τι να πω για το γουργουρητό του;άλλο πράγμαΜαμάκιας κανονικός και κοινωνικός.Μόνο πάνω τη φούρια δεν ρώτησα,θέλει καιρό ακόμα για να γίνει καλά;Τον περιμένει σπιτάκι αυτό το αστέρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η julia έγραψε: #126 27-03-08 10:12 Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για τις συνδρομές σας και την αμείωτη αγάπη σας!!! Εχτές τον ζούλιξα λίγο και εγώ ... ... και πρόσεξα ότι μάζεψε και το μπροστινό πόδι του και περπατάει πλέον όρθια στα 4 !!!!! Τρώει βεβαια μόνος του... αλλά αυτο πλέον δεν είναι νεο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:35 Η Voula έγραψε: #127 27-03-08 20:35 Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ! Σας παρακαλώ εσεις που πηγαίνετε στο Κέντρο Γάτας να θυμάστε να του δίνετε κι ενα φιλάκι από εμάς τις υπόλοιπες θαυμάστριες του που δεν έχουμε την δυνατότητα να τον επισκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #128 27-03-08 20:37 Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστούμε Βούλα (βλέπω ότι τρεφουμε την ιδια κοκκινοαδυναμία)...εννοείται του κάνουμε τριπλα και τριδιπλα φιλιά...και ακόμα δεν έχει γινει τίποτα, φαντάσου να παρει τα πανω του ...τρωει συνέχεια ο καημενούλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #129 27-03-08 20:41 Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι ένα αλλά πολλά πολλά φιλακιά :kiss::kiss::kiss:στο μικρό Αλαντινάκι. Βλέπω ότι πάχυνε κάπως κ ειναι πιο αφρατούλης. Γι αυτό τον κατσιάζουν τα κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 20:24 Η πηνελοπη έγραψε: #130 07-04-08 20:24 Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτι είναι γλύκα ο Αλαντίν φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τις φωτό, το πόσο λατρεία όμως είναι μόνο όταν τον δείς από κοντά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η RedCat έγραψε: #131 07-04-08 21:28 Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης λέει την ιστορία του ξανα και ξανα και σου παίρνει το κεφάλι από την πολλή κουβέντα...ποσο να του έλειψαν τα χαδάκια αυτου του γατιου...και τα απαιτεί τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:24 Η niaourini2_2: #132 09-04-08 02:24 τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τον είδα πάλι τον κούκλο όταν πήγα στο κέντρο!!τέρας υπομονής!!!:kiss:προσπαθούσε η τζίνα να ταϊσει τα μωρά που ούρλιαζαν εγώ προσπαθούσα να μαζέψω όσα δραπέτευαν (τα άτιμα!!μες το παιχνίδι ήταν τα γλυκά μου) και ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ..χρυσό γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η πηνελοπη έγραψε: #133 09-04-08 08:59 Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Toν γνώρισα προχτές τον Αλαντίν καί γοητεύτικα.Είναι απίστευτος γατούλης.Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Ασε που από τις πολλές περιγραφές θέλει να τον γνωρίσει καί ο άντρας μου καί η κόρη μου,όπως το βλέπω την επόμενη επίσκεψη θα την κάνουμε οικογενιακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η aretha έγραψε: #134 09-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: ο αλλαντίν να κάθεται να μας κοιτάει χωρίς να βγάλει κιχ.. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:03 Η niaourini2_2: #135 09-04-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Απίστευτο!!!! Πώς το καταφέρατε αυτό καλέ; Τι τον ποτίσατε το γάτο; Εγώ χτες ήμουν για δέκα λεπτά εκεί και κόντεψα να φύγω με πονοκέφαλο απ' τη γκρίνια του!! (αξιαγάπητη γκρίνια, βεβαίως... μην μας την πέσει κι η μάνα του και δεν ξέρουμε από πού να φύγουμε) Click για ανάπτυξη... χαχαχα aretha δεν ξέρω..μάλλον είχε σαστίσει από τα μικρά που ούρλιαζαν και γκρίνιαζαν ή τον είχε πιάσει και αυτόν πονοκέφαλος και γιαυτό δε μίλαγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η RedCat έγραψε: #136 09-04-08 12:12 Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας άκουσα!!! Ντροπη πια, τοση ταλαιπωρία έχει περάσει ο γάτος να μην την διηγηθεί??? πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ειδικα εσας δεσποινις Αρήθα..ειναι κοινωνικό το παιδί τι να κάνουμε (άλλωστε έχει καταλάβει ότι αυτός ειναι και ο τρόπος για να κερδίζει προσοχή και χάδια μωρεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η elvenstar: #137 09-04-08 12:17 Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α! μα πια καλά κάνει τι να είναι μουγκος και χαλβάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #138 09-04-08 12:19 Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλλαντίν κανόνισε μόνο μη βρεθπυμε κι εγώ κι εσύ ταυτόχρονα στο Κέντρο,δυο πολυλογάδες θα τους τρελάνουμε! (παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν μύνημα στον Αλλαδίνο από την Ελληνίδα μάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:56 Η elvenstar: #139 14-04-08 18:56 Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά τι κάνει ο Αλαντίν έχουμε καιρό να πάρουμε τη δόση μας μαθαίνοντας νέα του; Και καμιά φωτογραφία-δωράκι, μέρες που έρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 18:58 Η RedCat έγραψε: #140 14-04-08 18:58 η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.