Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής)
:up::up::up::up::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα κλείσω τα αυτιά μου...... :P:P....:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! :P

Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! :P
Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου:mad:

Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! :P

Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!!

Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει?:confused: Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι.
Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για
θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει.:lol:
Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει.
Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή?;)

Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του;

Μια χαρά είναι μωρέ...
Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν....:)

Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο.

Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός.

Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια:lol::lol:)

Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός.
Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του.:up: Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες:mad:

αλλά και τους σοβαρούς άντρες:mad:

Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... :/:
Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) :blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
(σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....):cool:

(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) :blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
(σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....):cool:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!!
σε κάρφωσα:D:D:D

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!!
σε κάρφωσα:D:D:D

Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου..

και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου..

και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:
:bleh::bleh::bleh::bleh:

εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές!:lol:

σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ)

σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ)

ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! :(:(:(:(
(φιουφ...ήρεμα το πήρε.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

,
(φιουφ...ήρεμα το πήρε.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

:lol::lol::lol: θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ!

σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια...

Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back