elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 19:21 Η elvenstar: #141 14-04-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #142 15-04-08 09:40 Εγώ θα κλείσω τα αυτιά μου...... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 14:59 Η drusilia έγραψε: #143 15-04-08 14:59 Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η elvenstar: #144 15-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η drusilia έγραψε: #145 15-04-08 16:07 Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: η επιθυμία σας διαταγή. Αύριο κιόλας το απογιοματάκι θα σας έχω φωτογραφικό πανόραμα ντοκουμεντο ...(αν και το καλυτερο θα ήταν ένα ηχητικό ντοκουμένο...αλλά ας αρκεστούμε στην εικονα μέχρι στιγμής) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #142 15-04-08 09:40 Εγώ θα κλείσω τα αυτιά μου...... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 14:59 Η drusilia έγραψε: #143 15-04-08 14:59 Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η elvenstar: #144 15-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η drusilia έγραψε: #145 15-04-08 16:07 Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα κλείσω τα αυτιά μου...... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 14:59 Η drusilia έγραψε: #143 15-04-08 14:59 Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η elvenstar: #144 15-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η drusilia έγραψε: #145 15-04-08 16:07 Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η elvenstar: #144 15-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η drusilia έγραψε: #145 15-04-08 16:07 Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι εγώ... πιο φλύαρο ζώο δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά! τον ζηλεύεται που έχει ευφράδεια λόγου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η drusilia έγραψε: #145 15-04-08 16:07 Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, καλά, γκρινιάζει πιο πολύ και από τα μωρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η elvenstar: #146 15-04-08 16:16 Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλά είναι χαριτωμένος κ του το συγχωρούμε. Θέλουμε και τις φωτογραφίες μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiseki Νεοφερμένο μέλος Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η kiseki έγραψε: #147 15-04-08 16:21 Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάλι ρε κορίτσια γιατί δε μου μιλάει? Από χάδια άλλο τίποτα αλλά κουβέντα όχι. Αφήστε που σήμερα πήγα μία γνωστή μου να πάρει κάποιον αδεσποτάκο που είχε δώσει για θεραπεία, αλλά μπερδεύτηκε λόγω χρώματος κ' ετοίμασε τον Αλλαντίν για να πάρει. Νομίζω θα είχε βρεθεί σε σπίτι χωρίς να το καταλάβει. Άντε κάτι σημαίνει αυτό, μήπως φτάνει κ' η δική του μεγάλη στιγμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 22:24 Η elvenstar: #148 22-04-08 22:24 Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια τι κάνει ο Αλαντίν καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 08:19 Η drusilia έγραψε: #149 23-04-08 08:19 Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρά είναι μωρέ... Ντρέπομαι να ομολογήσω οτι εχθες δεν του έδωσα καμία σημασια... Τα μωρά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κλέβουν την παράσταση εκει πέρα, λίγο να τα ταίσεις, λίγο να τα καθαρίσεις, λίγο να σκαρφαλώνουν πάνω σου και να γελάς με τις βλακείες που κάνουν.... Καθόταν ήσυχος ήσυχος παραδόξως και χάζευε το νηπιαγωγείο. Πάντως είναι πολύ καλά πιστεύω. Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:01 Η RedCat έγραψε: #150 23-04-08 09:01 Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας παραμέλησα κοινό του Αλλαντίν ειναι η αλήθεια...σήμερα όμως θα πάω και θα έχω νεότερα και ΕΓΩ θα του δώσω σημασία (όχι σαν μερικές μερικές που τους παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:34 Η elvenstar: #151 23-04-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σε λίγο θα είναι έτοιμος για σπίτι ο μικρός. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ-πολύ για τα νέα αυτά. Και ελπίζω να είναι τόσο τυχερος με το σπιτακί του όσο κ με την ανάρρωση, και να μην έχει πολλές μετακινήσεις. Όπως ελπίζω κ άλλα αδεσποτάκια να έχουν τη τύχη του. Α! και όταν πάτε κορίτσια να μη κοιτάτε μονο τα μικρά και τις σαχλαμάρες τους αλλά και τους σοβαρούς άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #152 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αλλά και τους σοβαρούς άντρες Click για ανάπτυξη... Αχ..... δεν έχεις ΔΕΙ..... Ο άνδρας... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν είναι.....(τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:49 Η elvenstar: #153 23-04-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: (τον Καραγκιόζη τον ξέρεις??) (σσσ μην μας ακούσει η μάνα του....) Click για ανάπτυξη... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η julia έγραψε: #154 23-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ JULIA!!! σε κάρφωσα Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η elvenstar: #155 23-04-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κανόνισε να αλλάξω πρόγραμμα και να έρθω για ΠΑΣΧΑ στα Τρίκαλα με το παιδί μου.. και αυτό είναι ΑΠΕΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η drusilia έγραψε: #156 23-04-08 12:05 εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμεις φταίμε; Όταν τα έχεις να δραπετεύουν και να σουλατσάρουν και να βρίσκεσαι ξαφνικά με ένα γατί στο πατζάκι σου δεν ε΄χεις και πολλές επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η RedCat έγραψε: #157 23-04-08 12:43 σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η julia έγραψε: #158 23-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια..(νομίζω ότι θα σας στοιχισει παρα πολύ) Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη!!!!!! (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η RedCat έγραψε: #159 23-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από julia: , (φιουφ...ήρεμα το πήρε.. ) Click για ανάπτυξη... θα σε πετύχω δεν θα σε πετύχω απο κοντά!!! Μηδένα προ του τέλους ΚΑΚΑΡΙΖΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η gatouni έγραψε: #160 23-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: σταματήστε πια! Ζουλεύουτε και το κακολογείτε το παιδί μου! Ακου καραγκιοζος! Ντροπή πια, ααααααααααα θα του πω να μην σας μιλαει πια... Click για ανάπτυξη... Καλά ας το δω αυτό (να μην μιλάει ο Αλαντίν) και μετά θα ντυθώ Αλαντίν και θα κάνω βόλτα στην Ομόνοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.