Αναιμία, ίκτερος και ασκίτης

Marcos περαστικά να είναι όλα και για τον Αιγύπτιο και για το μπαμπά. Αισιοδοξία, ελπίδα και προσπάθεια χρειάζεται...Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
Καλέ ο Αιγύπτιος παρά την ταλαιπωρία του είναι ένας κούκλος! Είναι ιδέα μου ή είναι όντως τίχρωμος; Δεν μπορώ να δω και καλά στη φωτογραφία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην βάζω όλο παραθέσεις, σας ευχαριστώ όλους που μου εύχεστε....

Καλέ ο Αιγύπτιος παρά την ταλαιπωρία του είναι ένας κούκλος! Είναι ιδέα μου ή είναι όντως τρίχρωμος; Δεν μπορώ να δω και καλά στη φωτογραφία...

Όχι νεφελάκι, είναι κάτασπρος με δυο γκρίζα σημαδάκια στην κορυφή του κεφαλιού.
Τα καφέ χρώματα που βλέπεις στα μάγουλα και στα πόδια, είναι από το σάλιο του που γλύφεται αλλά έχει βαριά στοματίτιδα και είναι καφετί...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην βάζω όλο παραθέσεις, σας ευχαριστώ όλους που μου εύχεστε....

Όχι νεφελάκι, είναι κάτασπρος με δυο γκρίζα σημαδάκια στην κορυφή του κεφαλιού.
Τα καφέ χρώματα που βλέπεις στα μάγουλα και στα πόδια, είναι από το σάλιο του που γλύφεται αλλά έχει βαριά στοματίτιδα και είναι καφετί...:redface:

Αχ το πουλάκι μου!!:(:(:(

"οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους"...κι εσυ εισαι πολυ δυνατη...χαρα μου που σε γνωρισα χαρα μου....κι αν χρειαστεις κατι μη διστασεςι οποια στιγμη της μερας να τηλ!!!!Ο μπαμπας σ κι ο αιγυπτιος ειναι στα καλυτερα χερια.....Καλες μαχες!!!!

Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη σ' αυτές τις δύσκολες ώρες.
Κάνεις ό,τι μπορείς και για τον μπαμπά σου και για τον γατούλη σου και ειλικρινά μπράβο σου που έχεις τόσο μεγάλο απόθεμα αντοχής.
Κουράγιο καλή μου..

Κουράγιο κοπέλα μου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος για ότι αγαπάμε.:(

Κοραγιο και καλη δυναμη...

Κουράγιο και δύναμη, τι άλλο να πούμε; :/:

Μισά καλά, μισά έτσι κι έτσι... Χάλια νέα πάντως δεν έχω...

Γειά σας παίδες!!!!:hello:

Ο πατέρας τη σκαπούλαρε αυτή τη φορά...
Τον γυρίσαμε σπίτι.

Ο Αιγύπτιός μου ακόμα αντέχει, αν και είναι πολύ καταβεβλημένος...
Ο φουκαράς κόντεψε να με ξεχάσει γιατί με έβλεπε μόνο τα μεσάνυχτα που γύριζα σπίτι για τα φαρμακάκια του και το φαγάκι του, ξεραινόμουνα στον ύπνο και μετά πάλι πρωί-πρωί φαγάκι, φάρμακα και βούρ για το νοσοκομείο...:redface:

Αφού τις τελευταίες μέρες δεν ήξερε τι να κάνει και ήταν μεταξύ του χου-χου :mad:και του χρρρρρρρρρρρρρρ χρρρρρρρρρρρρ.:happy:

Το μπέρδεψα το ζωάκι...:/:

Τώρα όμως από χτές κάναμε τρελλά χαδάκια και ξαναβρήκαμε τις ισορροπίες του ότι "εγώ είμαι βρέ μωρό μου η φιλενάδα σου...":D

Χθές του την έπεσε μέσα στην φωλιά του και ένα τόσο δα μικρό μυγάκι και τον τρέλλανε τον φουκαρά.... :blink:
Είναι πιά τόσο αδύναμος που πανικοβλήθηκε και του έκανε χου-χου να το τρομάξει να φύγει...:( Αυτός ο καημένος σηκώνεται πολύ δύσκολα και δεν μπορούσε να γλιτώσει δια του στρίβειν...:/:
Ευτυχώς ο εχθρός την έκανε μετά από λίγο και ηρέμησε και το γατονάκι....:)

Τώρα και πάλι λείπω πολλές ώρες μιάς και κάνω baby-sitting στον κατάκοιτο μπαμπά, αλλά όχι τόσες πολλές όσο πρίν και μπορώ να του κάνω και παρεΐτσα και να μου κάνει κι αυτός δηλαδή, διότι τίποτε καλύτερο δια τον άνθρωπο από το χρρρρρρρρρρ-χρρρρρρρρρ του γάτου!!!:D

Αυτά λοιπόν τα νεότερα,

Σας φιλώ γλυκά!!!!:hello:

Χαίρομαι που είναι καλά ο μπαμπάς σου.:)
Και ο Αιγύπτιος βλέπω ότι παρά την αδυναμία του, διατηρεί όλο τον τσαμπουκά του!:D Πολλά φιλιά και γουργουρίσματα.

Χαιρόμαστε πολύ να μαθαίνουμε τα νέα σας! :)
Καλά κουράγια και καλή συνέχεια σε όλους σας...

Καλο κουράγιο βρε Μάρκος...
Περαστικα σε ολους τους ασθενείς και φιλάκια στον Αιγύπτιο! :)

ναι βρε σύ καλό κουράγιο τουλαχιστον ο μπαμπάς σου είναι καλά άντε και τα καλύτερα και για τον Αιγύπτιο!!!!!

Να πάνε ΟΛΑ καλά:up:

Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε όλους σας!:)

Τι κάνει ο μπαμπάς σου;;; Ο Αιγύπτιος;; :/:

Γειά χαρά σας!

:hello:Γειά σας παιδιά,

έχω μέρες να σας γράψω, αλλά συνεχίζω τα τρελλά δρομολόγια ακόμα.
Ο μπαμπάς, δυστυχώς αν και σπίτι του εδώ και 15 μέρες έχει μαύρα χάλια και δε λέει να συνέλθει...:sick:

Ο Αιγύπτιος, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι κάπως καλύτερα το μανάρι μου...:rolleyes:

Ας είναι καλά ο Άγιος Πάνος....:up:

Εδώ και τρείς βδομάδες, παίρνει ένα στούκας φάρμακο :sick: το Endoxan (ειρωνία, το έχει πάρει και ο πατέρας μου στο παρελθόν...) και του έχει κάνει καλό. Η κοιλίτσα του ξεπρήστηκε λιγάκι, και μετακινείται κάπως πιό άνετα τώρα.

Οι παράπλευρες απώλειες αυτού, ότι η στοματίτιδα πάει κατά διαόλου γιατί δεν πρέπει να παίρνει αντιβιωτικά συγχρόνως (είναι επικίνδυνο) και ότι τώρα που ξεθόλωσε το ματάκι του.... με φοβάται!!!!:confused:

Περάσαμε κάποιες μέρες πλήρους τρόμου και Κχχχχ!!!! κχχχχχ!!!! :(

Μόλις με έβλεπε κρυβόταν λές και θα τον έσφαζα, και τώρα βγαίνει όταν πεινάει για να τον ταΐσω :bleh: και να του δώσω και τα φαρμακάκια του αλλά δε θέλει πολλά-πολλά κονέ με τον εχθρό... (εγώ είμαι ο εχθρός....)

:happy:Δεν πειράζει....
Σκέφτομαι ότι τώρα που καταλαβαίνει καλύτερα τον εαυτό του, ίσως να νοιώθει και αιχμαλωτισμένος μιάς και δεν μπορεί να βγεί έξω απ' το σπίτι :mad:

Και σίγουρα φταίει ότι λείπω κι όλη μέρα λόγω του μπαμπά, αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει να είναι καλύτερα κι ας με φοβάται λίγο....;)

Τώρα ψάχνω να του βρώ κι ένα ακόμα σκεύασμα με παγκρεατικά ένζυμα :bleh: το Zimoral για να του ανακουφίσουμε λιγάκι και τους πόνους της κοιλίτσας του απ' την παγκρεατίτιδα.... (ναι, κι απ' αυτό έχει....)

Αυτά... Νομίζω πάντως ότι τα νέα του Αιγύπτιου είναι κάπως καλά...

:DΤρελλή είμαι;;;; Ποιός ξέρει....:rolleyes:

Σας φιλώ!!!:hello:

Χαρά, πολύ ευχάριστα πραγματικά τα νέα για τον Αιγύπτιο!:)
Το ξέρω αυτό το ενοχικό συναίσθημα όταν τα κυνηγάς για να τα "ταλαιπωρήσεις" με φάρμακα, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο όταν είναι για το καλό τους. Να 'ναι καλά κι ο κ. Πάνος που το παλεύει και μάλιστα με τόση επιτυχία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Αιγύπτιος.
Εύχομαι τα καλύτερα και για τον μπαμπά σου, και για σένα που (ακόμα) τρέχεις για όλους!

Καλά τα νέα λοιπον! Πολύ χαίρομαι για ολους σας! :)
Αφου τσαμπουκαλεύεται σίγουρα θα ειναι πιο καλα.

Καλή δύναμη και να είστε (και οι τρεις) καλά!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back