stellak
Διάσημο μέλος
αλλά το τσέκαρα κιόλας). Πίστευες τότε ότι ο κούκλος μας Αιγύπτιος θα άντεχε ενάμιση μήνα με τόσα που πέρασε; Και θα αντέξει κι άλλο χάρις σε σένα και την υπεράνθρωπη δύναμή σου.Να είστε καλά, εσύ και οι δυο άνδρες ασθενείς. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε το αδύναμο φύλλο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να 'ναι καλά κι ο κ. Πάνος που το παλεύει και μάλιστα με τόση επιτυχία.
Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι' αυτόν τον άνθρωπο....Μιλάμε στο τηλέφωνο ενάμιση μήνα τώρα, και έχω τη βεβαιότητα ότι παίρνω τηλέφωνο ένα καλό φίλο (που έχει τις γνώσεις) και σκίζεται για να βοηθήσει ποιόν; Μιά κοπέλα που είδε μόλις μιά φορά από κοντά κι ένα ετοιμοθάνατο γατί.
Κι όλα αυτά χωρίς να λαμβάνει τίποτε...
ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι και θα χαρώ ακόμη περισσότερο μόλις μπορέσω από τις συνθήκες να πάω μιά βόλτα από κεί ξανά για να του εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τη φιλία μου και δια ζώσης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marcos, το πρώτο σου ανήσυχο μήνυμα ήταν 30/1 (το θυμόμουν γιατί ήταν τα γενέθλιά μουαλλά το τσέκαρα κιόλας). Πίστευες τότε ότι ο κούκλος μας Αιγύπτιος θα άντεχε ενάμιση μήνα με τόσα που πέρασε; Και θα αντέξει κι άλλο χάρις σε σένα και την υπεράνθρωπη δύναμή σου.
Να είστε καλά, εσύ και οι δυο άνδρες ασθενείς. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε το αδύναμο φύλλο...![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλό κουράγιο και εύχομαι κάποια στιγμή το μεγάλο πνεύμα του σύμπαντος να σου στείλει πίσω όλη αύτή την θετική ενέργεια που έχεις δώσει!!!! να είσαι καλά και καλή συνέχεια!!!!!!!!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας, πάντα και μόνο από τη δουλειά...
Ο Αιγύπτιος φίλοι μας, είναι αρκετά καλύτερα!!!

Τα ποδαράκια του δεν τρέμουν, η κοιλίτσα του είναι λίγο λιγότερο πρησμένη, και από σήμερα το βράδυ θα πάρει και το καινούριο του φαρμακάκι (που μου πήρε μιά βδομάδα και να το βρώ το καταραμένο), και ελπίζω να τον βοηθήσει στους πόνους που έχει μόλις φάει
από την παγκρεατίτιδα που τον ταλαιπωρεί....Εδώ και λίγο καιρό είμαστε ως μοιραίοι ερασταί...

Τουτέστιν το βράδυ με φωνάζει για χαδάκια και αγκαλίτσες
και το πρωί δεν γνωριζόμαστε.... (Χχχχ και χχχχ... - μετάφραση: ποιά είστε μαντάμ;;; Ούστ από δω πέρα...
)Αφού αναρωτιέμαι... τόσο χάλια είμαι μόλις ξυπνάω;;;

Μήπως να βάζω μιά μάσκαρα στα γρήγορα πριν με κοιτάξει;;;

Χθές τη νύχτα πάντως, σκαρφάλωσε και στο κρεβάτι, πράγμα που είχε πολύ καιρό να το κάνει.... και πολύ το φχαριστήθηκα
κι ας αμολάει όπου σταθεί σάλια....
Αυτά για σήμερα...
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα σας γράψω, να έχω ακόμα καλύτερα νέα απ' το καινούριο φάρμακο το Zymoral...
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΥΓ. Έχουμε συμπληρώσει ήδη δυό μήνες....

drusilia
Διάσημο μέλος

Μήπως το πρωι για οποιοδήποτε λογο ειναι πιο κακόκεφος; Μήπως πονάει πιο πολύ;
Αλλιώς, οπως το είπες, δοκίμαζε να καλωπίζεσαι κι εσύ λίγο πριν του εμφανιστεις! Έχει απαιτήσεις ο κύριος!

Πολύ χαίρομαι πάντως να ακούω οτι πάτε καλύτερα.
aretha
Περιβόητο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
) που θέλει να σε βλέπει και βαμμένη το πρωί, άντε τώρα
Πόσο χαίρομαι να διαβάζω τα καλά σας νέα, τα όλο ελπίδα, τα γεμάτα καθημερινά θαυματάκια, έστω και μικρά...
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο χαίρομαι να διαβάζω τα καλά σας νέα, τα όλο ελπίδα, τα γεμάτα καθημερινά θαυματάκια, έστω και μικρά...
...Τί γλυκιά κουβέντα....
Ευχαριστούμε

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι καλα νέα ειναι αυτα!
Μήπως το πρωι για οποιοδήποτε λογο ειναι πιο κακόκεφος; Μήπως πονάει πιο πολύ;
Αλλιώς, οπως το είπες, δοκίμαζε να καλωπίζεσαι κι εσύ λίγο πριν του εμφανιστεις! Έχει απαιτήσεις ο κύριος!
Πολύ χαίρομαι πάντως να ακούω οτι πάτε καλύτερα.
Μπα Drusilia το βράδι ως κλασικός άντρας έχει πιο ρομαντικές διαθέσεις

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας φιλαράκια!!!

Είναι σταθερά καλύτερα!!!

Την Παρασκευή θα ξαναπάμε στον Άγιο Πάνο για επανεκτίμηση της κατάστασης.
Δεν ξεχνάμε ότι η διάγνωση της λοιμώδους περιτονίτιδας είναι συμπερασματική και όχι απόλυτη, κι έτσι έχουμε αρχίσει να ελπίζουμε στο απίστευτο.... Εγώ δηλαδή...

Επίσης το zymoral για την παγκρεατίτιδα, επίσης τον βοήθησε πολύ και δεν πονάει καθόλου η κοιλίτσα του τώρα όταν τρώει.

Ο φίλος μου ο Αιγύπτιος καθότι καλύτερα έχει γίνει πολύ τζώρας
και συνεχίζει το σύστημα :" Το βράδυ σε φωνάζω
,τη νύχτα σε λατρεύω
,το πρωί σε σιχαίνομαι
,τη μέρα δε σε ξέρω....
"Σύστημα κι αυτό....;;;;

Ποιός ξέρει τί αέρας κυκλοφορεί στο γατίσιο του μυαλό;;;;

Έτσι, για να πάει στον Αίλουρο αύριο, θα πρέπει να οργανώσω βιαίαν προσαγωγήν...

Τί να κάνουμε; Για το καλό του....

Άντε να το εξηγήσεις αυτό σε γατιδάκι....

Όμως είμαι πολύ χαρούμενη κι αρχίζω και ελπίζω διστακτικά, ότι μπορεί και να τη γλυτώσει....
Λέτε;;;;;;

moukelis
Επιφανές μέλος
Χάσαμε κι εμείς πριν ένα χρόνο το Εκτορίνι μας από μια αιφνίδια αρρωστια,αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένος,στειρωμένος,και έμενε στο διαμέρισμα,με μερικές βόλτες στην εξοχή μόνο,στο χωριό,κάτι Σαββατοκύριακα κτλ.Είχα τρελαθεί από τη στενοχωρια,είναι σαν να χάνεις άνθρωπο...

Πάντως ο δικός σου φαίνεται να το έχει βάλει πείσμα ε;Βρε,εσένα σκέφτεται,ποιος θα σου νιαουρίζει πρωί-μεσημέρι-βράδυ;Ε;

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορούν και κάτι γκιόσσες που κάνουνε "οοομμμμ"...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool