ELENIP
Διάσημο μέλος
Τα είχα πάρει και τα δύο για τα γατιά μου σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Είναι χρήσιμα?? Βιβίκα, μπορείς να ρωτήσεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωάννα μου θα πάς να παραδόσεις πράγματα?? Αν ναι, πες μου γιατί θέλω κι εγώ να δώσω το πάπλωμα που σου λεγα. Γιατί αναφέρει και κουβερτούλες!!!
θα σε παρω τηλ πριν κανω οτιδηποτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
θα σε παρω τηλ πριν κανω οτιδηποτε![]()
Ευχαριστώ ζουζούνα!!!!
:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Έχω σπίτι μου ένα flagyl σιρόπι (αντιβίωση) και prezolon (κορτιζόνη).
Τα είχα πάρει και τα δύο για τα γατιά μου σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Είναι χρήσιμα?? Βιβίκα, μπορείς να ρωτήσεις???![]()
Νομιζω οτι και τα δυο φαρμακα ειναι πολυτιμα πραγματικα.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι και τα δυο φαρμακα ειναι πολυτιμα πραγματικα.
Α! ωραία! Γιατί δεν αναφέρθηκαν και λέω μην πάω κάτι που δεν έχει ζητηθεί.

Το σιρόπι είναι κλειστό ακόμα και απο το prezolon λείπουν μόνο 2 χαπάκια.
Επειδή τα έχω καιρό, έλεγξα την ημερομηνία λήξης και είναι οκ.
Οπότε θα τα φέρω!!
Ευχαριστώ

drusilia
Διάσημο μέλος
ελπιζω να καταφέρατε να επικοινωνήσετε με την Χριστινα για τα πράγματα και να μην περιμένατε απάντηση απο εμενα...
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα!!!!
Μετα απο αρκετο χρονο - ερευνες - τρεξιματα - αγχος και αϋπνιες το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα και ανοιξα το καταστημα Pet Shop που παντα ηθελα!!!
Αυτη την Κυριακη 20/12 απο τις 12:00 μεχρι τις 21:00 κανω εγκαινια στο καταστημα μου ( οχι οχι , δεν πουλαμε σκυλια-γατες , ειμαστε εδω και πολλα χρονια εναντια στα puppy mills!!!).
Θα χαρω ειλικρινα να σας δω απο κοντα!!Παρέα με τα τετράποδα ζουζούνια σας!!!!
Εαν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στειλει ενα μηνυμα να του πω που ακριβως ειναι το μαγαζι, γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω εδω την διευθυνση μηπως θεωρηθει διαφημιση .
Σας ευχαριστω πολυ και σας περιμενω!!!
Φιλικα
Ειρηνη
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλή αρχή σας εύχομαι!!!Καλησπερα!!!!
Μετα απο αρκετο χρονο - ερευνες - τρεξιματα - αγχος και αϋπνιες το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα και ανοιξα το καταστημα Pet Shop που παντα ηθελα!!!
Αυτη την Κυριακη 20/12 απο τις 12:00 μεχρι τις 21:00 κανω εγκαινια στο καταστημα μου ( οχι οχι , δεν πουλαμε σκυλια-γατες , ειμαστε εδω και πολλα χρονια εναντια στα puppy mills!!!).
Θα χαρω ειλικρινα να σας δω απο κοντα!!Παρέα με τα τετράποδα ζουζούνια σας!!!!
Εαν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στειλει ενα μηνυμα να του πω που ακριβως ειναι το μαγαζι, γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω εδω την διευθυνση μηπως θεωρηθει διαφημιση .
Σας ευχαριστω πολυ και σας περιμενω!!!
Φιλικα
Ειρηνη

moukelis
Επιφανές μέλος

RINIO
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

και μπραβο σας που δεν πουλατε ζωα

julia
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...αλλα ζωα πουλατε?? πχ φιδια,ιγκουανα κλπ?
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Οχι οχι ουτε τετοια. Δεν θα μπορουσα ποτε να πουλησω κατι που θα πρεπε μετα να πουλαω ποντικακια και κουνελακια για να τα ταισω!! Ειναι η φυση θα μου πεις, οκ το ξερω,αλλα ας τα αφησουμε στην φυση να κυνηγανε μονα τους..Ειναι δικο μου κολλημα μαλλον!
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλές δουλειές!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εύχομαι καλές δουλειές!!!

Να πάνε τόσο καλά, να ανοίξετε υποκατάστημα και στην Θεσ/νίκη, ώστε να μπορώ να σας επισκέπτομαι και εγώ!

Hlianna
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Θέλω κι εγώ την δ/νση με pm.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Καλές δουλειές να έχετε! Να πάει καλά!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool