Έχω σπίτι μου ένα flagyl σιρόπι (αντιβίωση) και prezolon (κορτιζόνη).
Τα είχα πάρει και τα δύο για τα γατιά μου σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Είναι χρήσιμα?? Βιβίκα, μπορείς να ρωτήσεις???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιωάννα μου θα πάς να παραδόσεις πράγματα?? Αν ναι, πες μου γιατί θέλω κι εγώ να δώσω το πάπλωμα που σου λεγα. Γιατί αναφέρει και κουβερτούλες;)!!!

θα σε παρω τηλ πριν κανω οτιδηποτε :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω σπίτι μου ένα flagyl σιρόπι (αντιβίωση) και prezolon (κορτιζόνη).
Τα είχα πάρει και τα δύο για τα γατιά μου σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Είναι χρήσιμα?? Βιβίκα, μπορείς να ρωτήσεις???:hmm:

Νομιζω οτι και τα δυο φαρμακα ειναι πολυτιμα πραγματικα.

Νομιζω οτι και τα δυο φαρμακα ειναι πολυτιμα πραγματικα.

Α! ωραία! Γιατί δεν αναφέρθηκαν και λέω μην πάω κάτι που δεν έχει ζητηθεί.:)
Το σιρόπι είναι κλειστό ακόμα και απο το prezolon λείπουν μόνο 2 χαπάκια.
Επειδή τα έχω καιρό, έλεγξα την ημερομηνία λήξης και είναι οκ.
Οπότε θα τα φέρω!!
Ευχαριστώ:):)

παιδια συγγνώμη, τώρα είδα το θέμα αυτο...
ελπιζω να καταφέρατε να επικοινωνήσετε με την Χριστινα για τα πράγματα και να μην περιμένατε απάντηση απο εμενα...

Εγκαίνια Pet Shop!!!

Καλησπερα!!!!
Μετα απο αρκετο χρονο - ερευνες - τρεξιματα - αγχος και αϋπνιες το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα και ανοιξα το καταστημα Pet Shop που παντα ηθελα!!!

Αυτη την Κυριακη 20/12 απο τις 12:00 μεχρι τις 21:00 κανω εγκαινια στο καταστημα μου ( οχι οχι , δεν πουλαμε σκυλια-γατες , ειμαστε εδω και πολλα χρονια εναντια στα puppy mills!!!).
Θα χαρω ειλικρινα να σας δω απο κοντα!!Παρέα με τα τετράποδα ζουζούνια σας!!!!
Εαν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στειλει ενα μηνυμα να του πω που ακριβως ειναι το μαγαζι, γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω εδω την διευθυνση μηπως θεωρηθει διαφημιση .

Σας ευχαριστω πολυ και σας περιμενω!!!

Φιλικα
Ειρηνη

Καλησπερα!!!!
Μετα απο αρκετο χρονο - ερευνες - τρεξιματα - αγχος και αϋπνιες το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα και ανοιξα το καταστημα Pet Shop που παντα ηθελα!!!

Αυτη την Κυριακη 20/12 απο τις 12:00 μεχρι τις 21:00 κανω εγκαινια στο καταστημα μου ( οχι οχι , δεν πουλαμε σκυλια-γατες , ειμαστε εδω και πολλα χρονια εναντια στα puppy mills!!!).
Θα χαρω ειλικρινα να σας δω απο κοντα!!Παρέα με τα τετράποδα ζουζούνια σας!!!!
Εαν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στειλει ενα μηνυμα να του πω που ακριβως ειναι το μαγαζι, γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω εδω την διευθυνση μηπως θεωρηθει διαφημιση .

Σας ευχαριστω πολυ και σας περιμενω!!!

Φιλικα
Ειρηνη
Καλή αρχή σας εύχομαι!!!:D:D:D

Καλη αρχη!:D

Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

καλη αρχη, να πατε τελεια :):)
και μπραβο σας που δεν πουλατε ζωα:):)

Καλή τύχη και απο μένα, αν θέλετε στείλτε μου με πμ την διεύθυνση παρακαλώ, αν με βολεύει να περάσω καμιά μέρα.!:redface:

καλησπερα και καλη τυχη..:)...αλλα ζωα πουλατε?? πχ φιδια,ιγκουανα κλπ?:)

Ευχαριστω πολυ!!
Οχι οχι ουτε τετοια. Δεν θα μπορουσα ποτε να πουλησω κατι που θα πρεπε μετα να πουλαω ποντικακια και κουνελακια για να τα ταισω!! Ειναι η φυση θα μου πεις, οκ το ξερω,αλλα ας τα αφησουμε στην φυση να κυνηγανε μονα τους..Ειναι δικο μου κολλημα μαλλον!

Μπράβο, είναι πάρα πολύ ευχάριστο να πληθαίνουν τα σωστά πετ σοπ!
Καλές δουλειές!! :happy:

Kαλές δουλειές και από μένα. Στείλε μου με π.μ και μένα τη διεύθυνση μήπως η περιοχή του καταστήματος με βολεύει.:)

Χίλια μπράβο και από μένα που επιλέξατε να μην πουλάτε ζώα!:up::up::up:Εύχομαι καλές δουλειές!!!:D:D:D
Να πάνε τόσο καλά, να ανοίξετε υποκατάστημα και στην Θεσ/νίκη, ώστε να μπορώ να σας επισκέπτομαι και εγώ!;):D:D

καλες δουλειες και απο μενα..και παντα επιτυχιες..και συγχαρητηρια που δεν πουλατε ζωα..εννοειται οτι θελω και εγω την διευθυνση:D

Καλορίζικο το μαγαζί και εύχομαι πάντα να είναι γεμάτο με κόσμο:)
Θέλω κι εγώ την δ/νση με pm.

Κι εγώ θέλω π.μ!!:)
Καλές δουλειές να έχετε! Να πάει καλά!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back