Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2009 στις 22:30 Η Ceres Victoria: #81 21-03-09 22:30 μπορεις επισης να ανακατευεις την κονσερβα με γαλα για γατακια ωστε να μαλακωνει λιγο και να παιρνει και το ασβεστιο που χρειαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Ο nikos_x έγραψε: #82 22-03-09 10:27 https://eu.eukanuba.com/Greek/products/136.htm Kοιτα και αυτη τη τροφη για γατακια... Εντυπωσιακο το ποσοστο κοτοπουλου...Δεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η Ελένη Άνση: #83 22-03-09 12:12 Κι εγώ τη Μπασσέτ μου την πήρα 40 ημερών, της έδινα γάλα whiskas, σε μπουκαλάκι έτοιμο, το έχουν και τα σούπερ μάρκετ. Το έπινε σαν τρελλή και δεν είναι καθόλου εύκολο γατί στη διατροφή της. Οι γάτες δεν κάνει να αλλάζουν απότομα τροφή, γι'αυτό μην κάνεις συνεχώς πειράματα, μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το έντερο και να σου κάνει διάρροιαΜάθε την να τρώει ψαράκι και κοτόπουλο, βραστά ή ψητά. Όχι σαν κι εμένα, που δεν την έμαθα και έχει αξελιχθεί σε γάτα-φαινόμενο, που μπορεί να την βρεις πεθαμένη από πείνα δίπλα από ένα πιάτο φιλέτα τσιπούρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Η kwnstadina: #84 14-06-09 20:25 Διατροφή για γατάκια στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Η konstans έγραψε: #85 14-06-09 20:41 Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορεις επισης να ανακατευεις την κονσερβα με γαλα για γατακια ωστε να μαλακωνει λιγο και να παιρνει και το ασβεστιο που χρειαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Ο nikos_x έγραψε: #82 22-03-09 10:27 https://eu.eukanuba.com/Greek/products/136.htm Kοιτα και αυτη τη τροφη για γατακια... Εντυπωσιακο το ποσοστο κοτοπουλου...Δεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η Ελένη Άνση: #83 22-03-09 12:12 Κι εγώ τη Μπασσέτ μου την πήρα 40 ημερών, της έδινα γάλα whiskas, σε μπουκαλάκι έτοιμο, το έχουν και τα σούπερ μάρκετ. Το έπινε σαν τρελλή και δεν είναι καθόλου εύκολο γατί στη διατροφή της. Οι γάτες δεν κάνει να αλλάζουν απότομα τροφή, γι'αυτό μην κάνεις συνεχώς πειράματα, μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το έντερο και να σου κάνει διάρροιαΜάθε την να τρώει ψαράκι και κοτόπουλο, βραστά ή ψητά. Όχι σαν κι εμένα, που δεν την έμαθα και έχει αξελιχθεί σε γάτα-φαινόμενο, που μπορεί να την βρεις πεθαμένη από πείνα δίπλα από ένα πιάτο φιλέτα τσιπούρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Η kwnstadina: #84 14-06-09 20:25 Διατροφή για γατάκια στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Η konstans έγραψε: #85 14-06-09 20:41 Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://eu.eukanuba.com/Greek/products/136.htm Kοιτα και αυτη τη τροφη για γατακια... Εντυπωσιακο το ποσοστο κοτοπουλου...Δεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η Ελένη Άνση: #83 22-03-09 12:12 Κι εγώ τη Μπασσέτ μου την πήρα 40 ημερών, της έδινα γάλα whiskas, σε μπουκαλάκι έτοιμο, το έχουν και τα σούπερ μάρκετ. Το έπινε σαν τρελλή και δεν είναι καθόλου εύκολο γατί στη διατροφή της. Οι γάτες δεν κάνει να αλλάζουν απότομα τροφή, γι'αυτό μην κάνεις συνεχώς πειράματα, μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το έντερο και να σου κάνει διάρροιαΜάθε την να τρώει ψαράκι και κοτόπουλο, βραστά ή ψητά. Όχι σαν κι εμένα, που δεν την έμαθα και έχει αξελιχθεί σε γάτα-φαινόμενο, που μπορεί να την βρεις πεθαμένη από πείνα δίπλα από ένα πιάτο φιλέτα τσιπούρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Η kwnstadina: #84 14-06-09 20:25 Διατροφή για γατάκια στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Η konstans έγραψε: #85 14-06-09 20:41 Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ τη Μπασσέτ μου την πήρα 40 ημερών, της έδινα γάλα whiskas, σε μπουκαλάκι έτοιμο, το έχουν και τα σούπερ μάρκετ. Το έπινε σαν τρελλή και δεν είναι καθόλου εύκολο γατί στη διατροφή της. Οι γάτες δεν κάνει να αλλάζουν απότομα τροφή, γι'αυτό μην κάνεις συνεχώς πειράματα, μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το έντερο και να σου κάνει διάρροιαΜάθε την να τρώει ψαράκι και κοτόπουλο, βραστά ή ψητά. Όχι σαν κι εμένα, που δεν την έμαθα και έχει αξελιχθεί σε γάτα-φαινόμενο, που μπορεί να την βρεις πεθαμένη από πείνα δίπλα από ένα πιάτο φιλέτα τσιπούρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Η kwnstadina: #84 14-06-09 20:25 Διατροφή για γατάκια στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Η konstans έγραψε: #85 14-06-09 20:41 Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διατροφή για γατάκια στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Η konstans έγραψε: #85 14-06-09 20:41 Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου; Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη. το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η kwnstadina: #86 14-06-09 20:52 ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι σχεδον 2 μηνων και του εκοψα το γαλα καπως αποτομα με αυτα που ακουσα.εχουμε μονο ενα πετ σοπ και ειναι μακρια.δηλαδη τα wiskas h ta friskies δεν ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:16 Η julia έγραψε: #87 14-06-09 21:16 Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι και τόσο, αλλά μέχρι να πάρεις καλές, μπορείς να πάρεις απο το super market. Μήν πεινάσει κιόλας. Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η kwnstadina: #88 14-06-09 21:31 επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επισης κανει να του δινω μαγειρευτα πχ κοτοπουλο,κουνελι η ζαμπονακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η julia έγραψε: #89 14-06-09 21:40 Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #90 14-06-09 21:50 Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η kwnstadina: #91 14-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior Click για ανάπτυξη... τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:00 Η kwnstadina: #92 14-06-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα... Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις. Click για ανάπτυξη... τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Η julia έγραψε: #93 14-06-09 22:13 Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται ο καθένας τι θέλει για την γάτα του. Σίγουρα τα τρώνε, το θέμα είναι οτι δεν είναι πλήρης διατροφή. Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα... Είναι στην κρίση του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape Εκκολαπτόμενο μέλος Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Η escape έγραψε: #94 15-06-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwnstadina: τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια Click για ανάπτυξη... Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω; Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina Νεοφερμένο μέλος Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η kwnstadina: #95 17-06-09 11:45 οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι καλε.μαλλον οταν παω αθηνα θα πρεπει να κατεβασω καμια βαλιτσα να εχω προμηθειεσ. ελεοσ πια τιποτα δεν μπορεισ να βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 23:53 Η vasileia έγραψε: #96 04-11-09 23:53 Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια θεωρείται καλύτερη διατροφή για ένα ορφανό; θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:07 Η skai-animals: #97 05-11-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vasileia: θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω Click για ανάπτυξη... μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας. εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο! αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη... ελπιζω να βοηθησα! παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 00:25 Η evelynkar: #98 05-11-09 00:25 ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anthoulaki raccoon nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι πολυ δυσκολο με το μαγειρευτο να καλυπτει ολες τις αναγκες του. μπορεις να αγορασεις την purina tonus που ειναι μια σχετικα καλή ξηρη τροφή με χαμηλό κοστος. την βρισκεις μονο σε πετ σοπς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 04:06 Η Ceres Victoria: #99 05-11-09 04:06 οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οι γατες ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα και χρειαζονται κρεας. Τα μακαρονια, το ψωμι και τα υπολοιπα ειναι περιττα. Μπορεις να δινεις βραστο κοτοπουλο/ψαρι και να μουσκευεις καλης ποιοτητας κροκετες σε ζουμι απο κοτοπουλο ή ψαρι (αλατι και αλλα μπαχαρικα δεν βαζουμε). Να ξερεις ομως οτι το βραστο κρεας απο μονο του δεν αρκει γιατι περιεχει πολυ μικρες ποσοτητες ασβεστιου οι οποιες δεν επαρκουν και θα χρειαζεται συμπληρωματα. Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 16:03 Η vasileia έγραψε: #100 07-11-09 16:03 σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σας ευχαρηστώ για τις απαντήσειςμια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.