Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι πάντα το καλοκαίρι τους μειώνεται η όρεξη. Αν δεν έχει άλλα συμπτώματα μην ανησυχείς, μάλλον η ζέστη της φταίει της καημενούλας και φυσικά μια και δεν έχει κρύο έχει και λιγώτερες καύσεις οπότε και μειωνένες θερμιδικές ανάγκες.Καλησπέρα παιδιά! Να σας ρωτήσω, το καλοκαίρι η όρεξή τους μειώνεται;; Εμένα της μικρής η όρεξη έχει μειωθεί στο μισό απ' ότι έτρωγε! Βασικά, της βάζω όση ποσότητα της έβαζα όλο το χρόνο, χωρισμένη σε 3 μερίδες τη μέρα, και τρώει κάθε φορά λίγο στην αρχή και μετά ανά διαστήματα γυρνάει στο μπωλ της και μασουλάει από λίγες κροκετούλες.Τις τρώει όλες αλλά σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πχ μέχρι πριν 1-1μιση μήνα δεν προλάβαινα να της βάλω τις κροκέτες στο μπωλ, τις εξαφάνιζε! Τώρα κάνει αρκετή ώρα να τις εξαφανίσει! Λέτε να φταίει η εποχή; Είναι στειρωμένη η γάτα παρεμπιπτόντως.

Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Πάλι καλά, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
)
Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος

annapeli37
Νεοφερμένο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω, δε γνωριζω. Εγω δεν δινω ξηρα τροφη, αλλα ωμη, μαγειρευτο και κονσερβες και πολλες φορες τρωνε 3 διαφορετικα γευματα την ημερα χωρις προβλημα. Στη φυση τους δεν τρωνε μονο ποντικια ολη την ημερα, αλλα οτι πιασουν. Εντομα, ποντικια, πτηνα, ερπετα, σκουπιδια, κοκ. οποτε φανταζομαι οτι δεν ειναι προβλημα να ανακατευεις τις τροφες. Δεν θα τις ανακατευα ομως στο ιδιο γευμα γιατι μπορει η καθε τροφη να διαφερει και να επηρεαζει διαφορετικα την οξυτητα των ουρων. Καλυτερα να εναλλασεις τα γευματα. Γιατι ομως δινεις light χωρις να εχει προβλημα; Δινε κανονικη τροφη και αν δεις οτι παχαινει τοτε παιρνεις μετρα.
Kαλημέρα ! Ξέρεις το μέγα θέμα μου είναι ότι έχω αλλάξει 2 κτηνιατρους και πάω για τον τρίτο . Αισθάνομαι ότι αυτοί που εγώ γνώρισα το θέμα της διατροφής δεν το θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό . Οπότε και γω πράττω σύμφωνα με τη δική μου λογική . Τώρα μίλησα με μια κτηνίατρο της περιοχής μου και μου είπε ότι βρίσκει καλή την επιλογη της μίξης και ότι όντως οι γατες στην Ελλάδα δεν χρειάζονται τόση πρωτείνη . Οτι η μίξη των τροφών δεν πειράζει αλλά πρέπει να παρακολουθώ και τον γάτο .Γενικά έχω μία ανησυχία γιατι και ο γάτος έχει μεγαλύτερη . Αν και στειρωμένος θέλει να βγει και να συμμετάσχει στο γεναριάτικο πάρτυ . Τώρα δεν τρώει και πολύ και δεν ξέρω αν απλά βαρεθηκε τις τροφές που του δινω ή έρωτας είναι η αιτία.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Μονο τα γενικα ξερουν κι απο κει κ περα εξαρταται ποσο ενημερωνονται.
Προσωπικα θα συμφωνησω με τη nelliel στη μιξη, οκ αλλα οχι στο ιδιο γευμα, μιας κ ειναι κ αρσενικος.
Το να θελει να βγαινει εξω δεν ειναι απαραιτητα για το "παρτυ". κι εμενα ο μικρος λυσσαει να τον βγαζω στο μπαλκονι γτ ειναικουτσομπολης κ θελει να βλεπει τι γντ στ γειτονια

Τώρα έχει ελαττώσει την ποσότητα φαγητού , όταν βγαινει στο μπαλκόνι έχει το νιαούρισμα -κάλεσμα , σκάβει στο σημείο που είναι το λούκι λες ότι θέλει να δραπετεύσει και γενικά έχει ένα ξεσήκωμα .Είναι και που και εγώ δεν έχω συμφιλιωθεί απόλυτα με την απόφαση που πήρα να τον μαντρώσω και να μην τον αφήνω να κάνει τη πρωινή του τσάρκα στο δρόμο .
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- mpirarxos
- Nikos90
- garfeild '15
- nasstazia
- Σμαραγδα21
- AnnieGr
- Ρούλης και Μπία
- tammy
- 3lbereth
- roccohooshie
- pepper
- ΕΛΑ
- Thanos-Jasmin
- panagiotis econ
- kikisagirl
- fmarulezkd
- goldmoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Georgia4
- Agiyi
- aba
- fockos
- x98x
- Ivi158
- Aggeliki_Hra
- Zoe TsbDc
- angiesmth
- dkat
- Elli M.
- Μισιρλού
- PolGR1509
- Χρήστος z750
- Κώστας Δ
- marouso
- Alexxkk
- giannisvitara
- xontrogato
- kat-cats
- rouli726
- Selina Kyle
- Καλι
- Tsakoulinaki
- kathy85
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool