μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πήρα και μπολάκι για να μετράω πόσο να τους δινω!! πρωτόγνωρο για τα δεδομένα μου, γιατί τα γέμιζα 2 μπολ μεγαλούτσικα....
Καλύτερα από τώρα να συνηθίσεις και εσύ και αυτά ότι πρέπει να τρώνε συγκεκριμένη ποσότητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
όταν τα καλά μας πλασματάκια με τα παιχνίδια τους ρίχνουν τις κροκέτες στο πάτωμα τί κάνουμε;
τι μαζεύουμε και τις καναβάζουμε στο πιατάκι;
γενικά το πάτωμα είναι καθαρό, αλλά είναι πάτωμα, πατάνε πόδια και διάφορα άλλα, αλλά και τα ίδια πάνε στην άμμο τους και μετά πατάνε στο πάτωμα
απλά επειδή δεν ξέρω ρωτάω εσείς τί κάνετε....
να τις πετάω;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό το έκανα περισσότερο γιατί ο Αρης παλιά συνήθιζε να σκουντάει το μπώλ με το νεράκι.

Και η Μυρτούλα συνηθίζει καμιά φορά να βγάζει έξω από το μπωλάκι λίγο,λίγο την κονσέρβα(όταν της δίνω) και να την τρώει από το δάπεδο.
Την μαλώνω βέβαια, αλλά Μυρτούλα είναι αυτή...ότι θέλει θα κάνει.
Πάντος στο ερώτημά σου...νομίζω ότι μπορούν να φάνε τις κροκέτες και από το δάπεδο, αν είναι καθαρό αυτό.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάθουν κάτι.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
) .Ακόμη και να χύσουν τις κροκέτες θα τις φάνε μέσα από τον δίσκο, που είναι καθαρός.
Εγώ έτσι έκανα το καλοκαίρι που τ' άφηνα για περισσότερο, μόνα τους.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πολύ τα κολομαθαίνεις για αυτό σε κάνουν ότι θέλουν..Αντιγόνη αν ανησυχείς τόσο, μιά απλή λύση θα ήταν να βάλεις τα μπωλάκια τους πάνω σε δίσκους μελαμίνης(απ' αυτούς για σερβίρισμα, παντού υπάρχουν) .Ακόμη και να χύσουν τις κροκέτες θα τις φάνε μέσα από τον δίσκο, που είναι καθαρός.
Εγώ έτσι έκανα το καλοκαίρι που τ' άφηνα για περισσότερο, μόνα τους.![]()

(βλέπε Άρης που κλέβει το ψωμί

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
θα δοκιμάσω με μεγαλύτερο σουπλαδάκι, αλλά πάλι έχουμε γενική καταστροφή... σήμερα αποφάσισα να πάρω μίνι σκουπάκι με φτυαράκι για να μπορώ να τα μαζεύω γιατί πλέον το έχω πάρει απόφαση
ναι το πάτωμα είναι γενικά καθαρό, αλλά ποτέ δε μπορεί να είναι η απόλυτη καθαρότητα....όπως είναι το πιατάκι....
ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Sidius
Νεοφερμένο μέλος
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν την αφήνω και πολύ νηστική γιατί λυγίζω, δεν μπορώ να μου γκρινιάζει με τίποτα, στενοχωριέμαι.
Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν να της την ανακατέψω με λιχουδιά κονσέρβας αλλά την έφτυνε σαν κουκούτσια lol.
Any ideas?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σαν συστατικα υπαρχουν και καλυτερες,οπως η royal,η orijen...Εσυ θα δεις πως πανε και αν εισαι ευχαριστημενη την κρατας.
πολυ καλυτερες απο αυτες της προ πλαν.........ο γιατρος μου,μου το εχει πει...και οι κριτικες επισης των προιοντων....

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ερώτησή μου (σαν πρωτάρης) είναι τι εννοείτε εδώ?
Ότι οι τροφές που πουλάνε στα super markets δεν είναι καλές ή εννοείτε κάποιες μάρκες άγνωστες κλπ?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι ακριβοτερες αλλα καλυτερες...
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η γατούλα μου καθε φορά που μαγειρεύω τριγυρνάει και νιαουρίζει λυπημένα, παρ ολο που με την γατοτροφή της δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ επίμονη και καμιά φορά της δίνω. Πρέπει να σταματήσω να της δίνω αλλά την λυπάμαι !! Εσείς δίνετε μόνο γατοτροφή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Μονο γατοτροφη..αλλα μπορεις αν θες να της δινεις και νεροβραστο κοτοπουλο ή μοσχαρι.Νεροβραστο ομως και χωρις αλατι.Τα δικα μας φαγητα,περιεχουν συνηθως τροφες και μπαχαρικα που δεν κανουν για τις γατες..δες εδω ,λεει για τις τροφες που απαγορευονται στις γατες.

ΥΓ.μπορεις ,για λιχουδια να τις δινεις φακελακια με υγρη μορφη καλης ποιοτητας(τις κτηνιατρικες).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ίδιο κάνει και ο δικός μου...μη με δει στον πάγκο της κουζίνας, αρχίζει τα νιάου νιάου!!! Για να μην μπεις στον πειρασμο να του δώσεις και να μην ακους και το σπαραχτικό του κλάμα μπορεις πολύ απλα να του προσφέρεις λεμόνι. Θα σταματήσει το κλαμα και πιθανον να απομακρυνθεί και απο την κουζίνα!! Το δοκίμασα τυχαία μια φορά που έφτιαχνα σαλάτα και τον ειχα στα πόδια μου να νιαουρίζει και μολις το μύρισε εξαφανίστηκε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- mpirarxos
- Nikos90
- garfeild '15
- nasstazia
- Σμαραγδα21
- AnnieGr
- Ρούλης και Μπία
- tammy
- 3lbereth
- roccohooshie
- pepper
- ΕΛΑ
- Thanos-Jasmin
- panagiotis econ
- kikisagirl
- fmarulezkd
- goldmoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Georgia4
- Agiyi
- aba
- fockos
- x98x
- Ivi158
- Aggeliki_Hra
- Zoe TsbDc
- angiesmth
- dkat
- Elli M.
- Μισιρλού
- PolGR1509
- Χρήστος z750
- Κώστας Δ
- marouso
- Alexxkk
- giannisvitara
- xontrogato
- kat-cats
- rouli726
- Selina Kyle
- Καλι
- Tsakoulinaki
- kathy85
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool