Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Και εγω μονο γατοτροφη δινω! Και συγκεκριμενα την Royal canin!
Ο δικος μου τη λατρευει...μονο τουμπες δεν κανει οταν εμφανιζεται η σακουλα με την τροφη
Παρολα αυτα του δινω και μια φορα την εβδομαδα κοτοπουλακι νεροβραστο...και του αρεσει παρα πολυ(οχι που δεν θα του αρεσε
) και αλλη μια φορα κονσερβουλα αρα δυο φορες την εβδομαδα τρωει κατι διαφορετικο! Κατα τα αλλα τις υπολοιπες μερες μονο ξηρη τροφη!
μην μου κακομαθει κιολας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Εμενα γιατι δεν φευγει με το λεμονι;;;;Αντιθετως γλυφει την λεμονοκουπα δεν του την αφηνω πολυ παντως γιατι δεν ξερω αν του κανει καλο/κακο.Του εδωσα μια μερα να γλυψει για να δω αν αντιδραει οπως κ οι ανθρωποι στην γευση του αλλα μαλλον δεν ειναι το ιδιο αφου την εγλυφε χωρις προβλημα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τότε μάλλον ο καθένας πρεπει να βρει τι δεν θέλει το δικό του γατούλι....ο δικός μου ουτε να το γλύψει το λεμόνι, ουτε καλά καλά να το πλησιάσει...απογουητεύεται και φεύγει...Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι 2 φορες το έχω κανει με επιτυχία, μπορει στο μέλλον να μην πιάνει
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η γατούλα μου καθε φορά που μαγειρεύω τριγυρνάει και νιαουρίζει λυπημένα, παρ ολο που με την γατοτροφή της δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ επίμονη και καμιά φορά της δίνω. Πρέπει να σταματήσω να της δίνω αλλά την λυπάμαι !! Εσείς δίνετε μόνο γατοτροφή?
τα ιδια κανει και ο δικος μου με την διαφορα οτι δεν νιαουριζει, απλα σε κοιταει με ενα βλεμμα που δεν μπορεις να του αντισταθεις. Εγω του δινω απο αυτο που τρωω αρκει να μην εχει μπαχαρικα ή αν ειναι κατι ανθυγιεινο του το δινω σε πολυ μικρη ποσοτητα. Του δινω πχ ψητη χοιρινη μπριζολα με ριγανη (χωρις ριγανη δεν την τρωει
), bacon (σε πολυ μικρη ποσοτητα ισα ισα για να το γευτει), ψαρι, πουρε (μαλλον του αρεσει το βουτυρο και το γαλα που περιεχει) σε μικρη ποσοτητα (πχ μισο κουταλακι), ψητο αρνι, μηλοπιτα (την κρουστα), γιαουρτι, και διαφορα αλλα πραγματα που του αρεσουν. Περισσοτερο του τα δινω σαν λιχουδιες και οχι για να χορτασει. Εξαιρεση αποτελει το χοιρινο, το αρνι και το ψαρι που του τα δινω περιπου 2 φορες την εβδομαδα ως κυριο γευμα μαζι με συμπληρωμα διατροφης. Κατα τα αλλα τρωει ωμο αρνι για γατες τις υπολοιπες μερες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα γιατι δεν φευγει με το λεμονι;;;;Αντιθετως γλυφει την λεμονοκουπα δεν του την αφηνω πολυ παντως γιατι δεν ξερω αν του κανει καλο/κακο.Του εδωσα μια μερα να γλυψει για να δω αν αντιδραει οπως κ οι ανθρωποι στην γευση του αλλα μαλλον δεν ειναι το ιδιο αφου την εγλυφε χωρις προβλημα!!!!
πλακα κανεις!!!!!!!!

Τότε μάλλον ο καθένας πρεπει να βρει τι δεν θέλει το δικό του γατούλι....ο δικός μου ουτε να το γλύψει το λεμόνι, ουτε καλά καλά να το πλησιάσει...απογουητεύεται και φεύγει...Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι 2 φορες το έχω κανει με επιτυχία, μπορει στο μέλλον να μην πιάνει
που να δεις ο δικος μου τι κανει. Κλεινει τα ματια του και φευγει και αν τον πλησιασεις πολυ με το λεμονι δινει σφαλιαρες... βασικα αυτο το κανει με σχεδον ολα τα φρουτα.. ακομα και με τις μπανανες

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης της δίνω μόνο ξηρή και καμιά φορά κονσέρβα γιατί έχω ακούσει ότι η ξηρή είναι καλύτερη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να ειναι το πρωτο γατι ever που του αρεσει το λεμονι

mary-babis
Δραστήριο μέλος
πλακα κανεις!!!!!!!!
που να δεις ο δικος μου τι κανει. Κλεινει τα ματια του και φευγει και αν τον πλησιασεις πολυ με το λεμονι δινει σφαλιαρες... βασικα αυτο το κανει με σχεδον ολα τα φρουτα.. ακομα και με τις μπανανες![]()
Κ μενα το κανει αυτο με τα ματια και τις σφαλιαρες αλλα στο μανταρινι και σε ακομα λιγα φρουτα.Το λεμονι το γλυφει κανονικα!!!

Μπραβο Τιγρηηηηηηηη!!!!πρεπει να ειναι το πρωτο γατι ever που του αρεσει το λεμονι![]()
Για ακομα μια φορα πρωτοτυπισαμε...!!!

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μίστυ είναι ήδη 7 ετών. Τον τελευταίο χρόνο όμως έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη αγάπη για το ψωμί! Τις προάλλες έκοψα ντοματοσαλάτα, έκοψα και τυράκι και ψωμάκι κι ετοιμαζόμουν να φάω. Τσουπ! η Μίστυ πάνω στο τραπέζι (σπάνια το κάνει) και μυριζε το πιατο μου. Της πρόσφερα ευγενικά τυράκι, μπαααααααα. Άρχισε να γλύφει την μπουκιά ψωμί που είχα στο χέρι (για να την φάω...) και με μανία έβγαζε μικρές μπουκίτσες ψύχας και τις χλαπάκιαζε με βουλιμία. Δεν έφαγε πολύ, αλλά παπάριασε όλη τη μπουκιά.
Το βρίσκετε φυσιολογικό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ναι, τρωει και ο δικός μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Σωωωπα!
Και φοβόμουν να τους δώσω να δοκιμάσουν!
flora.m123
Δραστήριο μέλος
xaxaxaxa!!!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Και ο Μύτσας μου τρώει ψωμί, μάλιστα μερικές φορές του βάζω κοτόπουλο και δίπλα ψωμάκι και αφήνει το κοτόπουλο!!!
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
πρίν απο ένα μήνα η σπιτόγατα δοκίμασε μπρόκολο και της άρεσε. Τώρα τελευταία τρώει συχνά μπρόκολο και καρότο και της αρέσουν. Υπάρχει περίπτωση να πάθει πρόβλημα η υγεία της αν τρώει λαχανικά.
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
θα μου απαντήσει κανείς????
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εδω,μπορεις να δεις ποια λαχανικα θεωρουνται βλαβερα.
ΥΓ,.Μιχαλη μου,για να μην σου απαντα καποιος χρηστης σημαινει οτι απλα δεν γνωριζει.

bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ για την απάντηση
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μιχαλη μου συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ειχα τρεχαματα, πριν λιγο καταφερα να μπω και εχω ακομα δουλειες.
Για το μπροκολο δεν ξερω, για να ειμαι ειλικρινης, παντως μια φιλη μου που ειχε ενα σκυλακο, ετρωγε μπροκολο σαν τρελλο και εφτασε 20 χρονων.
Το καροτο ξερω σιγουρα οτι δεν πειραζει, το βαζουν και σε πολλες γατοτροφες, μαγειρεμενο βεβαια. Ο δικος μου ο γατος παντως το τρωει και ωμο, τρελλαινεται για ωμο κρουτσουνιστο καροτο.
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Δεν πειράζει που καθυστέρησες λίγο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- mpirarxos
- Nikos90
- garfeild '15
- nasstazia
- Σμαραγδα21
- AnnieGr
- Ρούλης και Μπία
- tammy
- 3lbereth
- roccohooshie
- pepper
- ΕΛΑ
- Thanos-Jasmin
- panagiotis econ
- kikisagirl
- fmarulezkd
- goldmoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Georgia4
- Agiyi
- aba
- fockos
- x98x
- Ivi158
- Aggeliki_Hra
- Zoe TsbDc
- angiesmth
- dkat
- Elli M.
- Μισιρλού
- PolGR1509
- Χρήστος z750
- Κώστας Δ
- marouso
- Alexxkk
- giannisvitara
- xontrogato
- kat-cats
- rouli726
- Selina Kyle
- Καλι
- Tsakoulinaki
- kathy85
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool