Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Προς το παρόν, η Γενική Συζήτηση είναι κλειστή, γι' αυτό δεν μπορείς να απαντήσεις.
οκ..ευχαριστω...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια σορυ που επαναλαμβανομαι αλλα με το θεμα φωτογραφιων δεν εχω δει αποτελεσμα.
Οι φωτογραφιες που εχω ανεβασει στο θεμα μου"η πριγκιπισσα και ο αλητης",δεν εχουν εμφανιστει.
Και πως ανεβαζω αλλες φωτογραφιες στο θεμα μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερωτηση...
Γιατι δεν φαινονται τα posts που εχω κανει κατω απο το avatar μου????
Απο οτι βλεπω σε μερικους τα γραφει και σε αλλους οχι....Τοσα posts στο mycat και να πανε χαμενα???

Παιδια σορυ που επαναλαμβανομαι αλλα με το θεμα φωτογραφιων δεν εχω δει αποτελεσμα.
Οι φωτογραφιες που εχω ανεβασει στο θεμα μου"η πριγκιπισσα και ο αλητης",δεν εχουν εμφανιστει.
Και πως ανεβαζω αλλες φωτογραφιες στο θεμα μου;

Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις το link του θέματος;
Επίσης δοκίμασε να μπεις στο θέμα και μετά να πατήσεις Ctrl+F5

Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις το link του θέματος;
Επίσης δοκίμασε να μπεις στο θέμα και μετά να πατήσεις Ctrl+F5

Με το ctrl+f5 δεν εγινε κατι.Το λινκ δεν ξερω να στο ανεβασω ,το αντεγραψα και ειναι¨
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37274

Και κατι ακομα ,οταν φευγω απο ενα θεμα και ζηταω πχ γενικη γατοσυζητηση ,με πεταει εξω.Σχεδον καθε 2 φορες αναζητησης γινεται αυτο.

Λοιπον παιδια εμενα δεν μου αρεσει ειναι παρα πολυ αργο καθε φορα που θελω να δω ενα θεμα μου βγαζει και ενα μηνυμα που λεει..a script is runnimg that makes your explorer slow, και καθε φορα πρεπει να πατησω yes, γιατι αν δεν το κανω κολλαει το ποντικι και δεν κουνιεται τιποτα, επισης δεν ξερω αν ολοι αυτοι που ενδιαφερονται για υιοθεσιες ειναι πραγματικοι η το κανουν για να σπασουν πλακα οπως λεει και η ιβανα. εδω πιστευω οτι ειναι χρηστες που πραγματικα μοιραζονται με παθος την αγαπη τους για τις γατες και επειδη ο κοσμος δεν ειναι παντα τοσο αθωος δεν ξερω αν τα παιδακια απο το ι school δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν.... Τελος παντω για να μην ειμαι αρνητικη, θα περιμενω λιγο ακομα , και βλεπουμε...δεν μου αρεσει παντως την αδυναμια που εχω για τα ζωακια να την βλεπουν και αλλοι που δεν μπορουν να το καταλαβουν .... ελπιζω επισης να σταματησει να ειναι τοσο αργο....γιατι ειλικρινα δεν μπορω να το αντεξω αυτο!!!! Ασε που μου μπλοκαρει και ολο τον server !!!!! παντως bug report εκανα, Ελεος ακομα και για να υποβαλω το μηνυμα πρεπει να περιμενω!!!!!
Εχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα!:/:

γεια σας!να ρωτησω κατι?προσπαθω να ξεκινησω νεο θεμα και δεν μπορω!γραφω αυτα που θελω και μολις παω να το ανεβασω μου γραφει error και κατι τετοια...κανω κατι λαθος?

Παιδια με κουρασε αυτο το βιολι ,τα νευρα μου δεν αντεχουν αλλο.....Καθε τρεις και λιγο εξω...μου βγαινει μια μαυρη οθονη με μια ασπρη λυπημενη φατσουλα....και γραφει...οπ καποιο σφαλμα εγινε...:angry:

γεια σας!να ρωτησω κατι?προσπαθω να ξεκινησω νεο θεμα και δεν μπορω!γραφω αυτα που θελω και μολις παω να το ανεβασω μου γραφει error και κατι τετοια...κανω κατι λαθος?

Παιδια με κουρασε αυτο το βιολι ,τα νευρα μου δεν αντεχουν αλλο.....Καθε τρεις και λιγο εξω...μου βγαινει μια μαυρη οθονη με μια ασπρη λυπημενη φατσουλα....και γραφει...οπ καποιο σφαλμα εγινε...:angry:

Θα ήταν εύκολο να ανεβάσετε ένα screenshot του μηνύματος λάθους ώστε να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει;

Για όσους/όσες δεν γνωρίζετε, screenshot είναι ουσιαστικά το εξής : τραβάτε μια "φωτογραφία" της οθόνης και την σώζετε σε ένα αρχείο. Παράδειγμα του τι είναι screenshot μπορείτε να δείτε σε αυτό εδώ το μήνυμα.

Τα βήματα είναι τα εξής: (πηγή)

1. Την ώρα που θα σας εμφανίσει το μήνυμα ή την οθόνη λάθους, πατάτε το κουμπί "PrintScreen" του πληκτρολογίου σας. >>Εικόνα<<
  2. Ανοίγετε το Microsoft Paint. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Start > All Programs > Accessories > Paint. (Έναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα > Ζωγραφική). Εικόνα 2 στα δεξιά. >>Εικόνα<<
  3. Πηγαίνετε στο Edit menu (Επεξεργασία) και πατάτε Paste (Επικόλληση). >>Εικόνα<<
  4. Πατήστε File > Save As (Αρχείο > Αποθήκευση ως). Στο παράθυρο που εμφανίζεται, αλλάξτε το "Save As Type" σε PNG ή JPG. Γράψτε ένα όνομα αρχείου για την εικόνα σας. Επιλέξτε ένα μέρος για να το αποθηκεύσετε, όπως στην επιφάνεια εργασίας σας, και πατήστε save (Αποθήκευση). >>Εικόνα<<
  5. Έπειτα την ανεβάζετε στο παρόν θέμα. Αρχίστε ένα νέο μήνυμα και στα κουμπιά που έχει η φόρμα πατήστε τον συνδετήρα
    attach.png
    . Στο πεδίο που λέει "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ", όπου υπάρχει η εικόνα που βλέπετε στα δεξιά σας, πατάτε το "Browse" και επιλέγετε το αρχείο που μόλις αποθηκεύσατε. Πατάτε έπειτα το κουμπί "Ανέβασμα" και περιμένετε να ανέβει. Όταν ανεβεί είστε έτοιμες και μπορείτε να πατήσετε "Καταχώρηση απάντησης" για να στείλετε το μήνυμά σας.

[highlight]Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάζετε screenshots[/highlight], όταν ένα πρόβλημα είναι περίεργο και δεν μπορείτε να το περιγράψετε, γιατί μας βοηθά στον εντοπισμό του κι έτσι η διόρθωσή του θα γίνει πολύ πιο γρήγορα. Δυστυχώς με γενικές περιγραφές τύπου "error" είναι δύσκολο να "μαντέψουμε" τι πρόβλημα υπάρχει.

Ό,τι απορίες έχετε ρωτάτε, εδώ είμαστε να σας τις λύσουμε. :)

Πρώτα απ' όλα έχουμε χάσει τον μπούσουλα που λέμε και εμείς στα νησιά...αργεί δε σαν γαιδούρι που τραβάει σε ανηφόρα...και τρίτον οι φωτο που είχα στην υπογραφή μου γιατί δεν εμφανίζονται;Πάω να τις ξαναβάλω και βγαίνει σαν τσουτσού μια πινακίδα που λέει ότι έπρεπε να απολογηθώ στο e-steki και να πω ποιός μου το σύστησε...ο "κανενας" αυτός μου το σύστησε:mad::mad::mad::mad::mad:...πρέπει να απαντήσω κιόλας για να μπουν οι φωτογραφίες μου;Τέλος πάντων πατάω για να απαντήσω και δεν ανοίγει...Έλεος...δηλαδή...οι δικές σας βρε κορίτσια μπήκαν απ'ευθείας,ή τις ξαναβάλατε;:hmm::hmm:ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ MY CAT ΠΙΣΩ...

Θέλω να βρώ ένα θέμα.. και ενώ η αναζήτηση στο google Μου το βγάζει...
https://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=delvosteron&btnG=Αναζήτηση+Google&meta=&aq=f&oq=

οταν το πατάω (το πρώτο) μου βγάζει λάθος
https://www.mycat.gr/forum/showthread.php?t=8133

μετά πάω με αναζήτηση λέξης, και δεν το βρίσκει, πάω να το βρώ με το χέρι.. και βλέπω ότι τα προβλήματα υγείας είναι μόνο 2 σελίδες. (πράγμα αδύνατο):hmm:

11

Πρώτα απ' όλα έχουμε χάσει τον μπούσουλα που λέμε και εμείς στα νησιά...αργεί δε σαν γαιδούρι που τραβάει σε ανηφόρα...και τρίτον οι φωτο που είχα στην υπογραφή μου γιατί δεν εμφανίζονται;Πάω να τις ξαναβάλω και βγαίνει σαν τσουτσού μια πινακίδα που λέει ότι έπρεπε να απολογηθώ στο e-steki και να πω ποιός μου το σύστησε...ο "κανενας" αυτός μου το σύστησε:mad::mad::mad::mad::mad:...πρέπει να απαντήσω κιόλας για να μπουν οι φωτογραφίες μου;Τέλος πάντων πατάω για να απαντήσω και δεν ανοίγει...Έλεος...δηλαδή...οι δικές σας βρε κορίτσια μπήκαν απ'ευθείας,ή τις ξαναβάλατε;:hmm::hmm:ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ MY CAT ΠΙΣΩ...

και εγω προσπαθησα 2-3 φορες....αστα να πανε...

παντως συμβαινουν πολυ περιεργα πραγματα....με μοτζιλα και χρωμ...δεν γινεται με τιποτα επικολληση φωτος σε απαντηση....με εξπλορερ...μια χαρα.:confused::confused::confused:..αλλα με τον εξπλορερ εχω προβλημα με τα εμοτικονς...δεν μπαινουν με τιποτα αυτα που ειναι στο παραθυρο...τι να κανω βρε παιδια...να ανοιγω 3 παραθυρα με διαφορετικους μπροουσερς,για να τεχω ολα;γιατι ο καθενας κατι μου παρουσιαζει σε σχεση με το σαιτ...:confused:

και εγω προσπαθησα 2-3 φορες....αστα να πανε...

παντως συμβαινουν πολυ περιεργα πραγματα....με μοτζιλα και χρωμ...δεν γινεται με τιποτα επικολληση φωτος σε απαντηση....με εξπλορερ...μια χαρα.:confused::confused::confused:..αλλα με τον εξπλορερ εχω προβλημα με τα εμοτικονς...δεν μπαινουν με τιποτα αυτα που ειναι στο παραθυρο...τι να κανω βρε παιδια...να ανοιγω 3 παραθυρα με διαφορετικους μπροουσερς,για να τεχω ολα;γιατι ο καθενας κατι μου παρουσιαζει σε σχεση με το σαιτ...:confused:

Σου έγραψα Πούπι στο θέμα του Μπουκάκου πως κάνω εγώ αντιγραφή-επικόλληση φωτογραφίας με το mozilla.:D
Θα κοιτάξω και πώς γίνετε με το chrome.:)

Προς mods, υπάρχει όριο στα Smilies που μπορούμε να βάλουμε σε μια απάντηση;:pc:
Στο παλιό mycat αν δεν κάνω λάθος ήταν 20 το όριο.:worry:

Έχω ίνερνετ εξπλόρερ 8 και έχω εντοπίσει τα εξής:
1) Η σελίδα βγαίνει τεράστια και αναγκάζομαι να μικρύνω το ζουμ
2) Στα μυνήματα, στις πρόσθετες επιλογές, όταν πατώ διαχείριση συνημμένων αρχείων για να βάλω φωτό, ανοίγει ξανά η ίδια σελίδα
3) τα smilies στην καρτέλλα¨"περισσότερα" δεν ανοίγουν, και τα πρόσθετα από κάτω δεν φαίνονται καν, έχουν Χ έπάνω.
4) Στα θέματα οι φωτογραφίες δεν φαίνονται, υπάρχουν links, όπως ,δηλαδή, εμφανίζονται στα μη μέλη!!(απλά, σε εμάς ανοίγουν όταν τα πατήσεις)
Με την ταχύτητα δεν είχα καθόλου πρόβλημα Κατά διαστήματα χάθηκαν κάποια κομμάτια σελίδων, αλλά, επανήλθαν,.... εντάξει, φαινόταν ότι αυτό οφείλετο στις εργασίες. όμως, τα πιο πάνω 4 προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν. Εγώ δεν θέλω να αλλάξω brawser. Υπάρχει περίπτωση να διορθωθούν οίκοθεν τα πιο πάνω;
Ευχαριστώ

Προς mods, υπάρχει όριο στα Smilies που μπορούμε να βάλουμε σε μια απάντηση;:pc:
Στο παλιό mycat αν δεν κάνω λάθος ήταν 20 το όριο.:worry:

Ναι, νομίζω είναι ίδιο το όριο.
Για τους υπόλοιπους, δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω με τις τεχνικές απορίες.:/: Παρακαλώ κάντε bug report ή περιμένετε μπας και το δει κάποιος που ξέρει.

Εχω ενα προβλημα, εβαλα προχτες την αγγελια για το σκυλακι που χρειαζεται τη βοηθσιε ολων οικονομικακαι επειγει και τωρα παω στα αλλα ζωα κια και εχει μονο 3 θεματα και κανενα δεν ειναι αυτο, μπορει κανεις να μου το στειλει με μυνημα ΠΜ? γιαι και σε αυτο το ποστ δεν εχω καταλαβει πως να βλεπω τα πιο τελευταια και εχει εξελιχθει σε τεραστιο ποστ. Το σκυλακι επειγει και δεν ξερω που ειναι

Εδώ είναι το σκυλάκι: https://www.mypetz.gr/threads/Ας-δώσουμε-όλοι-κάτι-για-τον-σκυλάκο-του-κέντρου-Θεσσαλονίκης.226480/
Μπορούσες να το βρεις και από τα θέματα που άνοιξες.;)

Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ότι βρήκες μόνο 3 θέματα στα Άλλα Ζωάκια. :hmm:

Για να πας στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα κάθε θέματος, πατάς το βελάκι όπως παλιά.

Δεν βρισκω που ειναι τα θεματα που ανοιξα ( εχω χασει καθε σημειο αναφορας με τα πριν κα σε πολλα θεματα παω και βρισκω μονο 2-3 αγγελιες ενω ξερω οτι λογικα πρεπει αν εχει πολλες δεν ξερω γιατι)Ευχαριστω παω να το ξαναζωντανεψω ελπιζω να το ξαναβρω μετα

Εχω σπαστει που μπαινουν συνεχεια ξεκαρφωτοι ειτε εδω ειτε στο τσατ και τρολλαρουν,ειμαστε πλεον αναγκασμενοι να ασχολουμαστε και μ'αυτους?
ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΑΙΤ!!!!!!!
Να ΜΗΝ εχουμε κοινους κωδικους εισοδου στο σαιτ και το τσατ να ειναι δικο μας αυτονομο,οχι υπο-δωματιο,οποτε να κοπουν και τα σπαστικα σουρτα -φερτα απο τα χαζα πιτσιρικια που δεν εχουν -οπως φαινεται-αλλο τροπο να εκτονωθουν.:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back