Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Εγώ αντί για κρέας επίσης χρησιμοποιώ τη σόγια σε όλες της μορφές της. Κιμά φιλετάκια κλπ κ πολύ μανιτάρι, τυράκια κ αβγά, επίσης μπορείται να χρησιμοποιήσετε κ Κουακερ που κ αυτό είναι υποκατάστατο του κρέατος κ αν το βάλεται στις σάλτσες μπορείτε να έχετε μία πηχτή σάλτα χωρίς να είναι παχυντική ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα, πως ακριβως μαγειρευεις τη σογια - κιμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη τον κιμά τον θέλεις για μακαρόνια ή για μπιφτέκια;

Γιουλη τον κιμά τον θέλεις για μακαρόνια ή για μπιφτέκια;
αν θες μου λες και για τα δυο?

κορίτσια δευτέρα σήμερα!! λέτε να αρχίσω σήμερα για αυτά τα 10 κιλά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια; :/:

Εξαρτάται το πόσο δυνατή κ αποφασισμένη αισθάνεσαι
αν θες μου λες και για τα δυο?
ναι φυσικά, θα βρω τις συνταγές κ θα σου τις στείλω με μέιλ

κορίτσια δευτέρα σήμερα!! λέτε να αρχίσω σήμερα για αυτά τα 10 κιλά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια; :/:
ναι!! :up::up::up:
Εγω εχασα 6 σε 3 μηνες κοβωντας τα περιττα απο μονη μου...
Ξανανιωσα και φοραω πλεον ο,τι θελω:):)
Αυτο που με βοηθησε πιο πολυ ηταν η γυμναστικη;):)

Σκεψου ποσο θα ανεβεις ψυχολογικα...
Θα ακτινοβολεις!!
Καντο πρωτα απ'ολα για σενα την ιδια:)

Γιουλίνιον σου έστειλα τις συνταγές, έλεγξε τα μέιλ σου

Γιουλίνιον σου έστειλα τις συνταγές, έλεγξε τα μέιλ σου
τις πηρα και σου απαντησα! Ευχαριστω πολυ:)

λοιπόν άντε καλή μου αρχή :)

μέχρι τώρα έχω πιει 1 ποτήρι γάλα πράσινο 1% λιπαρά και 2 μικρά κουλουράκια μουστοκούλουρο από τον ΑΒ που τα πουλά σε κατι πλαστικά κουτιά χύμα.

αχ το μεσημέρι έχει χόρτα και ψάρι φιλέτο μυλοκόπι (μπορεί να το γράφω και λάθος)

Καλη αρχη! :up:
Και μη λες, αχ!!! ;):)
Οταν θα φυγουν τα πρωτα κανα δυο θα παρεις τα πανω σου...η συνεχεια ειναι ευκολη γιατι θα εχει κλεισει το στομαχακι!! :)

εισαι κι 23 ακομα!! ;)
Θα φυγουν αμεσως :up:

Αυτο που με βοηθησε πιο πολυ ηταν η γυμναστικη;):)

Σκεψου ποσο θα ανεβεις ψυχολογικα...
Θα ακτινοβολεις!!
Καντο πρωτα απ'ολα για σενα την ιδια:)

Λοπόν ειναι απίστευτο το πόσο δικιο έχεις. Πότε δεν έιχα ιδιαίτερο θεμα με το βάρος μου -εκτός από την εποχή που έκοψα το κάπνισμα και είχα πάρει μερικά αλλά τα έχασα γρήγορα.
Αυτό που έκανε την μεγαλύτερη διαφορά ήταν η γυμναστική! Δεν μιλάω για ακρότητες.
2-3 φορες την εβδομαδα (εγω ειμαι λιγο βλαμενη και παω μεχρι και 6) ειναι αρκετες. Το αποτέλεσμα ανταμοίβει και τους πιο απαιτητικούς.
Η ευεξια που νιώθει κανεις μετα είναι απίστευτη. Αξίζει τον κόπο πιστεψτε με.

ευχαριστώ κορίτσια...
άντε να δούμε!

ευχαριστώ κορίτσια...
άντε να δούμε!
Koρίτσια εγώ πέρσι τον Οκτώβριο, νομίζω, άρχισα διάιτα και σ' ένα τρίμηνο έχασα 11 κιλά. Βιαζόμουν και ήθελα αποτέλεσμα και πράγματι το απέκτησα. Δυστυχώς, όμως, τα ξαναέβαλα όλα τα κιλά όπως διαπίστωσα σήμερα το πρωϊ. Βέβαια δε λέω και οι συνθήκες της ζωής μου βοήθησαν πολύ, άγχος, άγχος, άγχος. Έτσι από σήμερα άρχισα τη διατροφή : καλύτερα αργά και σίγουρα παρά γρήγορα και να τα ξαναβάλεις.

λοιπόν άντε καλή μου αρχή :)

μέχρι τώρα έχω πιει 1 ποτήρι γάλα πράσινο 1% λιπαρά και 2 μικρά κουλουράκια μουστοκούλουρο από τον ΑΒ που τα πουλά σε κατι πλαστικά κουτιά χύμα.

αχ το μεσημέρι έχει χόρτα και ψάρι φιλέτο μυλοκόπι (μπορεί να το γράφω και λάθος)

Ετσι που το περιγράφεις το ημερήσιο γεύμα, λίγο μου ακούγεται.:hmm:
Μην πέφτεις στην παγίδα των δίαιατων με χαμηλές θερμίδες, γιατί μπορεί να έχεις γρήγορα αποτελέσματα αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τα ξαναπάρεις όλα πίσω.:hmm:
Για την ηλικία σου (23) νομίζω χρειάζεσαι ένα πιό καλό(και υγιεινό) πρωινό, φρούτα και σαλάτες οπωσδήποτε.Περίορισε το βραδυνό φαγητό και τα περιττά λίπη και θα δείς αμέσως αποτελέσματα.:)

Καλή επιτυχία zanin Anima!:D:D:D

εγω αρχισα εδω και λιγες μερες γυμναστηριο και νιωθω τελεια. Τωρα δεν μπορω να ξεκοψω και θελω να πηγαινω συνεχεια :lol: Βεβαια εδω και 1 εβδομαδα ειμαι πιασμενη, αλλα δεν πειραζει, θα συνηθισω :D Διαιτα δεν προκειται να κανω γιατι θελω να αυξησω την μυικη μου μαζα και συνεπως αν μειωσω τις θερμιδες μπορει να χασω μυικο ιστο. Τρωω κανονικα, απλα χανω 400-500 θερμιδες τη μερα στο γυμναστηριο :cool:

εγω αρχισα εδω και λιγες μερες γυμναστηριο και νιωθω τελεια. Τωρα δεν μπορω να ξεκοψω και θελω να πηγαινω συνεχεια :lol: Βεβαια εδω και 1 εβδομαδα ειμαι πιασμενη, αλλα δεν πειραζει, θα συνηθισω :D Διαιτα δεν προκειται να κανω γιατι θελω να αυξησω την μυικη μου μαζα και συνεπως αν μειωσω τις θερμιδες μπορει να χασω μυικο ιστο. Τρωω κανονικα, απλα χανω 400-500 θερμιδες τη μερα στο γυμναστηριο :cool:

Πολύ καλά sakura αν κάνεις τον υπολογισμό έχεις 7χ500=3500 Θερμίδες
(αν πηγαίνεις κάθε μέρα;)) που σημαίνει μισό κιλό την βδομάδα μείον:up:(7.700 θερμίδες το ένα κιλό):)
Και χωρίς να υπολογίσεις και το κέρδος από την αύξηση της μυικής μάζας, που θα σου ανεβάσει τον βασικό μεταβολισμό.:up:
Μπράβο!!!:up:
Εγώ που βαριέμαι αφόρητα τα γυμναστήρια , έχω πάρει ένα μηχάνημα, "αεροπερπατητής" λέγεται(με το ποδήλατο, που είχα παλιά, τσάκιζα τα γόνατα μου) και ξεκίνησα με 150 θερμίδες την ημέρα.Σταδιακά θέλω να τις ανεβάσω στις 300.:hmm:

ναι φυσικά, θα βρω τις συνταγές κ θα σου τις στείλω με μέιλ

Τις σελω κι εγωωω!!!!:redface::redface::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back