Από πού προέρχεται το username σας;

ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Εγώ πάντως το πήρα απο το όνομά μου στο D&D (ενα role playing game).
Το κανονικό μου όνομα ειναι Βιβή (ακριβή).
Καμία σχέση δηλαδή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα με λένε, το προφανές, ελένη και το 2 γιατί κάποιος άλλος είχε το ελένη σκέτο και βιαζόμουν. Ο αδερφός μου λέει ότι έτσι όπως το 'γραψα στα ελληνικά και με το κενό στη μέση είναι πολύ "νουμπάδικο'. Νουμπάς είναι λέει αυτός που δε γράφει σε greeklish που δε χρησιμοποιεί συντομογραφίες (του στύλ κλ αντί για καλά, ή τπτ αντί για τίποτα) και τέλος πάντων αυτός που -απ' ότι συμπέρανα- βάζει μέσα σε μια πρόταση ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο κι ό,τι άλλο του χρειάζεται για να εκφραστεί. Τον καθησύχασα λοιπόν κι εγώ, πως εκεί που το στέλνω οι άνθρωποι δε θα με παρεξηγήσουν:). Αυτά για το νουμπάδικο username μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα με λένε, το προφανές, ελένη και το 2 γιατί κάποιος άλλος είχε το ελένη σκέτο και βιαζόμουν. Ο αδερφός μου λέει ότι έτσι όπως το 'γραψα στα ελληνικά και με το κενό στη μέση είναι πολύ "νουμπάδικο'. Νουμπάς είναι λέει αυτός που δε γράφει σε greeklish που δε χρησιμοποιεί συντομογραφίες (του στύλ κλ αντί για καλά, ή τπτ αντί για τίποτα) και τέλος πάντων αυτός που -απ' ότι συμπέρανα- βάζει μέσα σε μια πρόταση ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο κι ό,τι άλλο του χρειάζεται για να εκφραστεί. Τον καθησύχασα λοιπόν κι εγώ, πως εκεί που το στέλνω οι άνθρωποι δε θα με παρεξηγήσουν:). Αυτά για το νουμπάδικο username μου!
Πλακα εχει ο αδρερφος σου! :lol: Δεν σε παρεξηγει κανεις :lol:

Το δικο μου ειναι το ονομα μου!

Είμαι μια νουμπά !!!!!!:rolleyes::lol:

Γνωριζω οτι η λεξη "noob"η νουμπ εχει βγει απο το online παιχνιδι WoW δηλαδη world of warcraft και παει να πει οτι εισαι πρωταρης σε κατι,noob φωναζουν στο συγκεκριμμενο παιχνιδι οσοι ειναι νεοι παιχτες του WoW.

Η γατούλα μου λέγεται Τιτίκα:cat:, όνομα που σκέφτηκε ο πατέρας μου:P(και αποδέχτηκε και όλη η οικογένεια , καθώς όπως λέει και ο αδελφός μου, το "Τιτίκα " είναι γατίσιο όνομα).

Όταν έκανα την εγγραφή, εντελώς συνειρμικά σκέφτηκα το αγαπημένο μου βιβλίο, οι Άθλιοι του Ουγκώ, όπου η ηρωίδα ονομάζεται Τιτίκα:redface:

Στην γαλλική έκδοση του βιβλίου το όνομα είναι cosette οπότε χρησιμοποίησα αυτό...:)

Υ.Γ Το cosette προέρχεται από το causette=κουβέντουλα, αλλά η Τιτίκα δεν βγήκε πολύ ομιλητική:/:....

εμενα το nickname μου εχει ιστορια!!! με λενε μαρια κατ'αρχην και στο σχολειο ειχαμε την παραδοση η τριτη λυκειου να παιζει μπασκετ με την χρονια που ειχε αποφοιτησει δλδ τελειοφοιτοι-αποφοιτοι! οταν ειμασταν εμεις τριτη λυκειου ντυθηκα συλβεστερ , ο γνωστος γατουλης, και εκανα την μασκωτ της ομαδας (γελαστε ελυθερα, παρακαλω:P) οποτε μαρια+συλβεστρος=μαρεστρος. βεβαια το εχουμε κρατησει στην παρεα και μας αρεσει γιατι ειμαι πιανιστρια και η παρεα ολοι ασχολουμαστε με τη μουσικη. οποτε με ενα σμπαρο πολλα τριγωνια. μαεστρος+μαρια+συλβεστρος=ΜΑΡΕΣΤΡΟΣ

Δανειστηκα το exposure απο αυτο το αλμπουμ :)
https://ec1.images-amazon.com/images/I/412J7N4KY1L._SS500_.jpg

Εμένα - όπως μάλλον είναι προφανές - προέρχεται από τη γατούλα πουείχα πριν από λίγο καιρό. Αν με έλεγαν εμένα Ζιζούκα μάλλον θα είχα πρόβλημα ...:)

ελενη εμενα παντος το nickname σου μου ακουγετε σαν ταινια κινουμενων σχεδιων..:redface::redface:οπως shrek 2, toy story 2 κ.α.

life--ζωη--απο την μαιρουλα μου που κοντρα στις προβλεψεις ολων [[και δεν αναφερομαι σε εσας γιατι μετα απο αρκετες μερες μετα την μαιρη ανακαλυψα το σαιτ]]ὸτι ειναι πολυ μικρη για να ζησει χωρις την μαμα της,.τελικα αυτη τα καταφερε και μεγαλωσε--η θεληση λοιπον για΄΄ζωη΄΄εκανε θαυματα.και τωρα γιναμε και 5 μηνων κοπελαρες

Μου άρεσε πάντα η περιπέτεια και ο αγαπημένος μου μύθος ήταν η αργοναυτική εξτρατεία

life--ζωη--απο την μαιρουλα μου που κοντρα στις προβλεψεις ολων [[και δεν αναφερομαι σε εσας γιατι μετα απο αρκετες μερες μετα την μαιρη ανακαλυψα το σαιτ]]ὸτι ειναι πολυ μικρη για να ζησει χωρις την μαμα της,.τελικα αυτη τα καταφερε και μεγαλωσε--η θεληση λοιπον για΄΄ζωη΄΄εκανε θαυματα.και τωρα γιναμε και 5 μηνων κοπελαρες

να ζησετε και να τα εκατοστησετε!!!!!!:up::up::up::up::D:D:D

Κι εγώ πολύ αργοπωριμένα,είπα να απαντήσω (ξεθάβω topic)
το Mia_m βγήκε απ'το να με φωνάζουν έτσι οι φίλοι μου επειδή βαριούνται να λένε Μαρία,που είναι το όνομά μου, το _m το έβαλα γιατί υπήρχε κι άλλη Mia! στην παρέα. Συνήθως χρησιμοποιώ σε email και τέτοια το kounela,έχω πεταχτά δόντια (δηλαδή είχα γιατί φοράω σιδεράκια πλέον) και με έβγαλαν έτσι οι κακούργοι φίλοι μου. Άλλες φορές χρησιμοποιώ το MariaKapa από κάπα αρχίζει το επίθετό μου

Καλά, βαριούνται να σε φωνάζουν Μαρία;:blink::blink:

Hello! εμένα πάλι είναι από μια φουτουριστική θεατρική παράσταση! Ήταν θαρώ το 99-00 με Καραμπέτη, Καλογριδή, Τρικαλωτη, φοβερή την είδα 6 φορές δηλαδή. 6 επί 5.000δρχ τότε. Άξιζε. 83= το έτος που γεννήθηκα. Αυτάααααα

skriker_83, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες λειτουργίας του forum. Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Από το όνομα της γάτας μου ΜΕΝΙΑ και την ομαδάρα μου ΑΕΚΑΡΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back