nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ενα τεραστιο γραφειο στη μεση!οσο για το οικονομικο και εγω αν επρεπε να αγοραζω ολα τα βιβλια που θελω δεν εφτανε ενας μισθος το μηνα.καλη λυση ειναι οι βιβλιοθηκες.παλια εμενα στην ηλιουπολη και η δημοτικη βιβλιοθηκη ειναι πολυ ενημερωμενη.μετα, πολλα βιβλια τα εχω παρει μεταχειρισμενα και καινουρια απο το μοναστηρακι.αν πας κυριακη πρωι γινεται χαμος απο βιβλια.αρκει να εχεις διαθεση για ψαξιμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Το Book Crossing το ξέρετε; Λειτουργεί και στην Ελλάδα (σε περιορισμένη κλίμακα, δεδομένων των... πολιτιστικών μας ιδιαιτεροτήτων
Οδηγίες για έλληνες Book crossers εδώ 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν το εχω ξανακουσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα εγω θα πω ένα άσχετο. Δεν ξέρω τι έχω πάθει και την Αργυρώ μερικές φορές, ειδικά όταν ετοιμάζεται για καμιά "τρέλα", της φωνάζω έντονα: ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! (Μπερδευομαι δεν το κάνω επίτηδες....)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπααα! Δε μπορώ να το κάνω αυτό... Εδώ έχω πάψει να δανείζω γιατί μου τα επιστρέφουν τσαλακωμένα, με ξεκολλημένες ράχες και τσακισμένα φύλλα και τα παίρνω στο κρανίο! Μόνο στην αδελφή μου και στον ανηψιό μου τα δανείζω πια που τα προσέχουν σαν κι εμένα! Μια φορά έκανα το λάθος να δανείσω στον πεθερό μου και μου το γύρισε με σημειώσεις με στίλό στα περιθώρια (συνταξιούχος καθηγητής. επιθεωρητής βλέπεις και του'μεινε η συνήθεια!) και έγινε της κακομοίρας!!! Το καλό είναι ότι και η αδελφή μου και ο ανηψιός μου διαβάζουν πολύ, οπότε ανταλλάσουμε συχνά. Άσε που έχω πει ότι δεν δέχομαι κανένα άλλο δώρο εκτός από βιβλία σε γιορτές και γεννέθλια οπότε κάπως βολεύεται η κατάσταση οικονομικά...Προς Ασπασία, Νεφέλη και λοιπούς βιβλιοφάγους:
Το Book Crossing το ξέρετε; Λειτουργεί και στην Ελλάδα (σε περιορισμένη κλίμακα, δεδομένων των... πολιτιστικών μας ιδιαιτεροτήτων). Τη βρίσκω τρομερή ιδέα πάντως!
Οδηγίες για έλληνες Book crossers εδώ
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μήπως επειδή είναι όμορφη, έξυπνη, δυναμική και τσαχπίνα σαν κι εμένα?Τωρα εγω θα πω ένα άσχετο. Δεν ξέρω τι έχω πάθει και την Αργυρώ μερικές φορές, ειδικά όταν ετοιμάζεται για καμιά "τρέλα", της φωνάζω έντονα: ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! (Μπερδευομαι δεν το κάνω επίτηδες....)

Ismini
Διάσημο μέλος
Ισως....Μήπως επειδή είναι όμορφη, έξυπνη, δυναμική και τσαχπίνα σαν κι εμένα?![]()
![]()
Μαλλον τα μπερδευω γιατι αρχιζουν και τα δυο απο "Α". Το αλλο που εχω πάθει ειναι οτι φωνάζω το Σιβα , "Καισαρα", επειδη μονο αυτο το γατο ηξερα για καλό και τρυφερό με τα μωρά.... Τι σου ειναι κι αυτο το υποσυνείδητο....

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μικρότερη με κορόιδευαν και τα έπαιρνα στο κρανίο. Στο σχολείο επιχείρησαν να μου το κόψουν σε Σία ή Άσπα, τα οποία και σιχαίνομαι όπως άλλωστε και τα υποκοριστικά εν γένει. Είναι το όνομα της γιαγιάκας μου (θείας του πατέρα μου) που υπεραγαπούσα και το θέλω ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Έχω διαβάσει σχεδόν ότι έχει γραφτεί για την Ασπασία και πραγματικά ήταν αξιοθαύμαστη προσωπικότητα. Μακάρι να της είχα μοιάσει περισσότερο...
εγώ σου γράφω συνέχεια ως Ασπα..
. δεν ήξερα και το έκανα πιο πολυ για συντομία και χαιδευτικό... πες το μου και εσυ βρε χριστιανή!!!
Τωρα εγω θα πω ένα άσχετο. Δεν ξέρω τι έχω πάθει και την Αργυρώ μερικές φορές, ειδικά όταν ετοιμάζεται για καμιά "τρέλα", της φωνάζω έντονα: ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! (Μπερδευομαι δεν το κάνω επίτηδες....)
ότι να ναι!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
![]()
εγώ σου γράφω συνέχεια ως Ασπα..
. δεν ήξερα και το έκανα πιο πολυ για συντομία και χαιδευτικό... πες το μου και εσυ βρε χριστιανή!!!
![]()
![]()
Εντάξει βρε Μιμίκα που να το ξέρεις! Δεν έγινε και τίποτα!!! Καμιά φορά με φωνάζουν και στο σόι Άσπα για συντομία κι έχω πάψει να τους διορθώνω...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εντάξει βρε Μιμίκα που να το ξέρεις! Δεν έγινε και τίποτα!!! Καμιά φορά με φωνάζουν και στο σόι Άσπα για συντομία κι έχω πάψει να τους διορθώνω...![]()
Εμένα μου έχουν αλλάξει τόσες φορές το όνομα που έχω συνηθήσει πια!!
Αρχικά Δήμητρα είναι το κανονικό, αλλά οι γονείς με φώναζαν Μιμίκι επείδη λέει ήμουν μικροσκοπική και αδύνατη μικρή... σάν μυρμήγκι
μέτα Μιμίκα όταν μεγάλωσα, στο σχολείο οι καθηγητές Δήμητρα με αυστηρό τόνο και το σιχάθηκα, αργότερα στη δουλεία Μίκα και Μιμί γιατί δεν το θυμώντουσαν...
και το χειρότερο στην Αγγλία με έλεγαν Μέμε (σαν να βελάζουν πρόβατα)
, Μέμεκα και Ντεμέτρια!!!! Γενικώς είχαν μια δυσκολία!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το παπάκι είναι από το Ασπασία - Ασπασάκι - παπάκι. Το κακό είναι ότι με φωνάζει έτσι και μπροστά σε κόσμο...
Α! και ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου Βαγγέλη. Αλλά αυτό το έχω ξαναγράψει αλλού...

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
κινεζικο δεν ειναι παντωςγιατι το εχω ακουσει και αυτο!!
γιατι σπαζοκεφαλια ομως?? με εβαλες σε σκεψεις![]()
Και μενα απο Κι ειναι το επιθετο μου!
Και μενα το ονομα μου ειναι, εξαλλου ολοι το περνανε για ψευδωνυμο
Μικα Μαρια με βαφτισανε δηλ, Μικα για να ειναι ιδιο και στα δανεζικα και στα ελληνικα και μαρια για τη μαμα του μπαμπα. Βεβαια μια ζωη με ρωτανε αν με βαφτησανε Δημητρα η Τσαμπικα αλλα οκ 
mimikaki
Διάσημο μέλος
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool