Ατύχημα

τις περισσοτερες φορες ειναι σκυλια εκπαιδευμενα, γιατι τα αδεσποτα εχουν λιγο συνηθισει την παρουσια της γατας και μπορουν να ζουν αρμονικα χωρις να τις σκοτωνουν...ισως τις κυνηγουν αλλα οχι να τις σκοτωνουν... υπαρχουν και ιδιοκτητες που τα παροτρινουν να τις κυνηγουν... :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με το μιμικακι. Σπάνια αδέσποτα σκυλια επιτίθενται σε γάτες. Εδω στην γειτονιά υπάρχουν κάποιοι ...... (μην τους χαρακτηρίσω καλύτερα) που πιστεύουν οτι αγοράζοντας ΚΑΙ επιδεικνυοντας ένα ροτβαιλερ τονώνουν τον ανδρισμό τους..Στην περίπτωση αυτή δεν φταίει βέβαια το ζωντανό αν επιτίθεται, γιατί όπως γνωρίζουμε εκπαιδεύονται για το σε ποιον θα πρέπει να επιτίθενται και γιατί...:down:
Σοφία μου, ευτυχώς είναι πολύ καλά τα νέα. Με την ουρίτσα? Θα κοπεί? κόπηκε? (αν και είναι το λιγότερο μεσα σ'αυτά που πέρασε το ταλαίπωρο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντως,αυτα ειναι αισιοδοξα νεα:up: !!ο γιατρος ειναι οντως καταπληκτικος!!

δυστυχως στην Ελλαδα ελαχιστοι ειναι οι συνειδητοποιημενοι ιδιοκτητες ζωων.και το κακο ειναι οτι οι ηλιθιοι που θελουν ν'αγριεψουν τα σκυλια τους παιρνουν τις πιο "σκληρες"ρατσες,ροντβαιλερ,πιτ-μπουλ κτλ.που στην Ελλαδα να δεις ιδιοκτητη να βγαζει βολτα το σκυλο δεμενο και με φυμωτρο:down:

Μπραβο Σοφια πολυ χαιρομαι για τον γατουλη!Αντε, να γινει καλα και να βρεθει και ενα σπιτακι για αυτον!:)

Με την ουρίτσα? Θα κοπεί? κόπηκε? (αν και είναι το λιγότερο μεσα σ'αυτά που πέρασε το ταλαίπωρο)
Η ουρά είναι μέχρι ενός σημείου ζωντανή και υπάρχουν λίγες πιθανότητες να επανέλθει και η υπόλοιπη.Αλλά και να μην επανέλθει ,θα κοπεί μέχρι εκεί που είναι ζωντανή για να νιώθει λίγο ότι έχει ουρά.

Ατύχημα Νο 2

Αυτός είναι ο νέος γάτος που μας ήρθε στην αυλή
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Έχει πληγές στα πόδια, και τον ψέκασα λίγο με ένα σπρέι που μου έδωσε ο γιατρός που είναι και αντισηπτικό.Τρώει και πηγαίνει τουαλέτα , αλλά σαν να βλέπω λίγο βαριά την αναπνοή του.

Συνημμένα

• !cid_2561.jpg
    !cid_2561.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 64
Σοφία, μπορεί να είναι και από το σοκ ακόμη. Αφού μου λες οτι τρωει και παει τουαλετα κανονικά. Που να ξέρουμε και εμείς τι τρομάρα πήρε... Γαλάτσι μένεις? γιατί υπάρχει πιθανότητα να είμαστε κοντά..:P

Αχ κουκλάκι είναι. Μακάρι να είναι απλά σοκαρισμένο και να μην έχει κάτι σοβαρό. Περαστικά του κι αυτου και ότι χρειαστείς...;)

πολυ ομορφος ο γατουλης!ευχομαι να μην εχει τιποτα σοβαρο!

Σοφία, μπορεί να είναι και από το σοκ ακόμη. Αφού μου λες οτι τρωει και παει τουαλετα κανονικά. Που να ξέρουμε και εμείς τι τρομάρα πήρε... Γαλάτσι μένεις? γιατί υπάρχει πιθανότητα να είμαστε κοντά..:P
Δραπετσώνα μένω :( , απλά Γαλάτσι είναι το πατρικό μου και ανεβαίνω 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

:) Δεν πειράζει..απλά σε ρώτησα αν είμαστε κοντά για να σε βοηθούσα σε κάτι αν ήθελες. Τι κάνουν τα τραυματισμένα? Και ο κύρος είναι πανέμορφο αλλά και αυτό το τελευταίο είναι κουκλι

Αχ πολυ ωραια!!!!
:up: :up: :up: :up:
Πολύ χαρηκα! Μπραβο!!!!

Ο κύρος πάει καλύτερα , κάνει και τσισάκια στην άμμο, αλλά όχι πάντα.Πού θα πάει θα τον σενιάρω:lol:

Ο έξω όμως δεν τον βλέπω και πολύ καλά, σαν να βαριανασαίνει μου φαίνεται , αν και τρώει και πάει και τουαλέτα.:(

μπραβο για τον κυρο:up:

για τον εξω γατουλη,θα βοηθησουμε εμεις.γιατι δεν κανονιζεις να τον δει κι αυτον τον καημενουλη γιατρος?

μπραβο για τον κυρο:up:

για τον εξω γατουλη,θα βοηθησουμε εμεις.γιατι δεν κανονιζεις να τον δει κι αυτον τον καημενουλη γιατρος?
Δεν οδηγάω ,και νομίζω πως αν πω στον άντρα μου για τον έξω,θα με βρίσει.Υποτίθεται γι΄αυτόν , ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με τον καινούριο...;) ,και ήδη έχει αρχίσει να τσινάει για τον κύρο , ότι πρέπει να βγει έξω, γιατί μας έχει κάνει κατάληψη στο μπάνιο.

Μπράβο του του Κύρου! Έχει φοβηθεί το μάτι μου με όλα αυτά που διαβάζω με τους κτηνιάτρους, μα τόσοι ασυνείδητοι κυκλοφορούν;
Ευχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και γι'αυτόν και για τον νέο ασθενή!

Για τον εξω, δεν μπορω να κανω πολλά να βοηθησω στη μεταφορα του εδω που ειμαι αλλά αν μπορεσεις με καποια κοπέλα εγω να βοηθησω χρηματικα. Μπράβο για όσα έχεις κάνει πάντως και χαιρομαι πολύ για τον Κυρο!!!

Παιδιά μόλις γύρισε ο άντρας μου σπίτι, και μου είπε πως δεν βρήκε τον κύρο στο μπάνιο.Το χαζό βγήκε και πήγε και χώθηκε κάτω από το κρεββάτι, και είναι ο άλλος έξαλλος.Μου είπε ότι θα τον βγάλει στην αυλή...:(

Δεν μπορείς να τον έχεις έστω στο μπαλκόνι, μέχρι να γίνει καλά? Κρίμα είναι να πάει τώρα κάτω.
Αλήθεια, η μαυρούλα πως έχει πάρει τη "νεα άφιξη"?

Χμ, ναι.... Κι εγω θα ελεγα μήπως πεισθει για το μπαλκόνι για λίγο ακόμη εστω......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back