moukelis
Επιφανές μέλος
Έγινε λάθος από το photobucket,και προσπαθώ να το διορθώσω αλλά δεν δέχεται τις αλλαγές...Διαβασα τα νεα σας στο φορουμ του bookcrossing και ομολογω οτι ζηλεψα λιγακι,καθοτι δεν εχω παρευρεθει ποτε σε συναντηση των Βορειων.Ισως στου Αυγουστου που θα εχω και αδεια...
Ασχετο..ρε φιλεναδα..τι υπογραφη ειναι αυτη?Πιο τεραστια δεν μπορουσες να την κανεις τη Μοιρα?Παει ο καημενος ο Σειριουκος..
Να πας να μας πεις άμα σ'αρεσει ο βόρειος αέρας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε,αυτην την Κυριακη,στις 3 το μεσημερι,στο καφε Sonsie(στην οδο Διομηδειας,καθετη της Ερμου) θα γινει η συναντηση των Αθηναιων bookcrossers.Οσοι θελετε να μαθετε απο κοντα λεπτομερειες για τις βιβλιοαπελευθερωσεις,ελατε να γνωριστουμε!!!!!!!Εγω σιγουρα θα ειμαι εκει....

Ασχετη σημειωση: ΕΕΕΕ moukelis?Πως με βλεπεις?Καλα το παω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
https://www.bookcrossing.com/forum/28/5596921/30
ή γενικοτερα στο ελληνικο φορουμ..
prince
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Θα δω αν μπορέσω να τους το κάνω πρωί ώστε να έχω γυρίσει. (αν και σε αυτή τη περίπτωση θα σκάσω μύτη με τα αλάτια...)
κι όμως ένα κυριακάτικο μεσημέρι θα ήθελα να χαλαρώνω. ποτέ πριν δεν πήγαινα για μπάνιο κυριάκή. και τώρα κάθε κυριακή με τρέχουν ναύπλιο, δρέπανο, τολό....
tzoutzou
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
βρήκα και το παςς μου
τόχα σημειωμένο μαζί με τους υπόλοιπους κωδικούς μουσαν stevigr μπαινω εκεί μεσα
τόχα ξεχάσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
σας ανακοινωνω οτι θα κανω σημερα την δευτερη μου απελευθερωση στο bookcrossing. Προκειται για ενα βιβλιο που το πηρα απο την συναντηση που εγινε στην Θεσ/νικη τον Ιουλιο.Και ειναι το Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ του Luis Fernando Verissimo.Eιναι ενα ατυνομικο μυθιστορημα ενος βραζηλιανου συγραφεα.Λιγο σουρεαλιστικο και μακαβριο.Θα το χαρακτηριζα μαλλον μετριο.
Θα το απελευθερωσω σημερα 5/9 περιπου στις 20.30 στο καφε Βazaar στην πλατεια Αθωνος.Οσοι ενδιαφερεστε προσελθετε.

moukelis
Επιφανές μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Για μενα πηγαινε αυτο;Γιατι ειναι αδυνατον,ειναι 20 ωρες για να παω κι αλλες τοσες για να ερθω...Αλλα τα παιδια απο οσο ξερω θα νοικιασουν πουλμανακι,οποτε σπευσατε!τι καλά,σκέφτεσαι να πας στη συνάντηση το άλλο Σάββατο που θα γίνει στο Βόλο;

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Και τώρα σκέφτομαι οτι μετα από πολλά χρόνια μπορεί ο κύκλος να ξανακλείσει και το βιβλίο μου να με ξαναβρεί
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
όχιΓια μενα πηγαινε αυτο;Γιατι ειναι αδυνατον,ειναι 20 ωρες για να παω κι αλλες τοσες για να ερθω...Αλλα τα παιδια απο οσο ξερω θα νοικιασουν πουλμανακι,οποτε σπευσατε!![]()
,για τη Νίκη πήγαινε,
αλλά μέχρι να το στείλω με πρόλαβες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το ίδιο είναι,κι εμεις το ιδιο κανουμε!Δεν θα πρεπει να αποθαρρυνεσαι,μπορει να το βρηκε καποιος που δεν ειχε ποσβαση στο ιντερνετ,ή δεν ηξερε απο υπολογιστες.Και που ξερεις,μπορει το βιβλιαρακι σου ακομα να ταξιδευει.Το ειχες καταχωρισει;Είχα κάνει το ίδιο με ένα βιβλίο όταν σπούδαζα στη Γαλλία. Εκεί μιλούν για "απελευθέρωση" των βιβλίων από την ακινησία και τη σκόνη της βιβλιοθήκης. Απελευθέρωσα κι εγώ το αγαπημένο μου βιβλίο στο παγκάκι ενός πάρκου αφού το στόλισα και του φόρεσα και αδιάβροχο. Δεν βρήκα ποτέ ανακοίνωση οτι κάποιος το βρήκε, αλλά φαντάστηκα μια όμορφη ιστοριά για να καλύψω το κενό.
Και τώρα σκέφτομαι οτι μετα από πολλά χρόνια μπορεί ο κύκλος να ξανακλείσει και το βιβλίο μου να με ξαναβρεί
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι παιδι μου,ειμαι ο Λουκυ Λουκ του πληκτρολογιου!όχι,για τη Νίκη πήγαινε,
αλλά μέχρι να το στείλω με πρόλαβες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool