Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μου τι έγινε τελικά....απελευθέρωσες το βιβλίο που έλεγες ή όχι ακόμα???
Αν ναι πες μας πώς ήταν!
Raisa μου ακολουθοντας την συμβουλη της moukelis τελικα την πρωτη μου απελευθερωση θα την κανω στο καφε Bazar στην Αριστοτελους στην συναντηση του Ιουλιου.Η moukelis μου ειπε οτι παιζει να ανεβει και αυτη.Τι λες θα μπορεσεις να ερθεις να το πουμε και στην Ζina και μετα μαζι για καφε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa μου ακολουθοντας την συμβουλη της moukelis τελικα την πρωτη μου απελευθερωση θα την κανω στο καφε Bazar στην Αριστοτελους στην συναντηση του Ιουλιου.Η moukelis μου ειπε οτι παιζει να ανεβει και αυτη.Τι λες θα μπορεσεις να ερθεις να το πουμε και στην Ζina και μετα μαζι για καφε![]()
Ναι και αυτό καλή ιδέα είναι
....εκτός απροόπτου μάλλον θα έρθω και γω στη συνάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ωραία,αν έρθω θα δω πολλούς αγαπημένους,και θα γνωρίσω καινούριους φίλους!![]()
Οχι ΑΝ έρθω....ΘΑ έρθω είναι το σωστό!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Εντάξει,εντάξει,μην φωνάζετε κυρία μου!Έχει νευρα η εγκυος,συμπάσχετε κι εσίς;;;Οχι ΑΝ έρθω....ΘΑ έρθω είναι το σωστό!!!!![]()

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μετά τη δουλειά κάθε μέρα περνάω απο το cafe για να πάρω το λεωφορείο, οπότε σίγουρα θα είμαι εκείRaisa μου ακολουθοντας την συμβουλη της moukelis τελικα την πρωτη μου απελευθερωση θα την κανω στο καφε Bazar στην Αριστοτελους στην συναντηση του Ιουλιου.Η moukelis μου ειπε οτι παιζει να ανεβει και αυτη.Τι λες θα μπορεσεις να ερθεις να το πουμε και στην Ζina και μετα μαζι για καφε![]()
,και αυτή τη φορά θα καθήσω αρκετά
moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραία,ωραια,άντε να μαζευομαστε!μετά τη δουλειά κάθε μέρα περνάω απο το cafe για να πάρω το λεωφορείο, οπότε σίγουρα θα είμαι εκεί,και αυτή τη φορά θα καθήσω αρκετά
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Bookcrossing συνάντηση στην Αθήνα,την Κυριακή,29 Ιουνίου!
Την ερχόμενη Κυριακή,στις 29 Ιουνιου,στις 3 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας,στο καφέ Sonsie,οι Bookcrossers της Αθήνας θα συναντηθούμε για να γνωριστούμε,να ανταλλάξουμε βιβλία,κουβεντες,γέλια και χαβαλέ!
Αν έχεις απορίες για το Bookcrossing,ελπίζουμε πως θα λυθούν,είτε στη συνάντηση,είτε στο φόρουμ για τους έλληνες Bookcrossers.
Το καφέ Sonsie βρίσκεται στην οδό Διομείας 2,κοντά στο μετρό Συνταγμα,κάθετα στην Ερμού,όπως κατεβαίνεις από την πλατεία Συντάγματος δεξιά μετά την οδό Βουλής.
Κατευθύνσεις στο χάρτη θα βρεις εδώ.
Σε περιμένουμε!
Παιδιά σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε,το κλίμα είναι εκπληκτικό,και θα υπάρχουν και γατογονείς όπως η μαμά και ο μπαμπάς του Μπορχες,και η Τζουτζού!Εγώ όταν πήγα,περασα καταπληκτικά,για να μην πω γαταπληκτικά!(Και δεν ευθυνονται για αυτο τα τρια κομματια βασιλόπιτα που έφαγα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι ετικετες τι πρεπει να αναγραφουν???
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα μου αρεσε η ιδεα του ring (να τα δανειστουμε μεταξυ μας) αν καταλαβα καλα
Εγω εχω πολλα βιβλια που νομιζω οτι θα αρεσαν σε πολλους και θα μπορουσα να τα βαλω σε ring αφου θα τα παρω πισω
. Θα τα συζητησουμε αναλυτικα απο κοντα
moukelis
Επιφανές μέλος
Έτοιμες ετικέτες όλων των ειδών θα βρεις στο yahoo group bookcrossers,καθως και φυλλαδια που θα διαφωτισουν αυτον που θα βρει το βιβλίο σου.Επειδή κάνει κάποες μέρες να εγκριθεί η εγγραφή σου,αν θες στείλε μου ένα PM με το mail σου να σου στείλω εγω!Εκανα και εγω εγγραφη....φαινεται ενδιαφερων, παρολο που λατρευω τα βιβλια μου, θα αποχωριστω καποια που δεν μου πολυαρεσαν.
Οι ετικετες τι πρεπει να αναγραφουν???

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σε κάθε πόλη όπου δραστηριοποιούνται bookcrossers υπάρχουν OBCZ(Official Bookcrossing Zones).Πρόκειται συνήθως για καφετέριες που διαθέτουν ραφάκι μας,για αυτούς που δε θέλουν να βγουν για κυνήγι για να βρουν ένα βιβλίο,ή δε θέλουν να το απελευθερώσουν έξω.Μια τέτοια ζώνη για τη Θεσσαλονίκη είναι νομίζω και το καφέ που θα γίνει η συνάντηση.Καλωσόρισες Niarrr!Τι ψευδώνυμο έβαλες;επισης καποια συναδερφος λατρης των βιβλιων που ξερει το Bookcrossing απο παλια μου ειπε οτι υπάρχουν και στανταρτ μερη που αφηνεις βιβλια οπως καποια καφε στη Θεσ/νικη...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ζουλιάραααααααααααααααα!Θα γίνω και εγω μέλος!!!!!Θα πάω να γραφτώ τώρα![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
το ψευδονυμο μου ειναι...Νιαρ και εκει!
σου στελνω π.μ.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool