Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

Το ίδιο είναι,κι εμεις το ιδιο κανουμε!Δεν θα πρεπει να αποθαρρυνεσαι,μπορει να το βρηκε καποιος που δεν ειχε ποσβαση στο ιντερνετ,ή δεν ηξερε απο υπολογιστες.Και που ξερεις,μπορει το βιβλιαρακι σου ακομα να ταξιδευει.Το ειχες καταχωρισει;
Τότε το είχα καταχωρήσει αλλά έχουν περασει πέντε χρόνια και ξέχασα όχι μόνο τον κωδικό του αλλά και τι username είχα. Και με τον τίτλο του δεν το βρίσκω πιά σαν να μην καταχωρήθηκε ποτέ.
Λέω να δοκιμάσω και στην Ελλάδα τώρα που είδα το θέμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Moukelis θα σε χρειαστώ και εγώ βρήκα κάτι βιβλία τελικά για απελευθέρωση αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα έμειναν σκλαβωμένα:D
Θα ήθελα να μου δώσεις πληροφορίες για το πως γίνεται κ τι πρέπει να κάνω, γιατί το φόρουμ των ΜπουκΚροσερ δεν μπορώ να το συνηθίσω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τότε το είχα καταχωρήσει αλλά έχουν περασει πέντε χρόνια και ξέχασα όχι μόνο τον κωδικό του αλλά και τι username είχα. Και με τον τίτλο του δεν το βρίσκω πιά σαν να μην καταχωρήθηκε ποτέ.
Λέω να δοκιμάσω και στην Ελλάδα τώρα που είδα το θέμα.
Αν ήσουν μέλος,τοτε μόλις κάνεις log in θα το δεις στο ραφάκι σου.Δεν ξέρω μετά απο ποσα χρόνια σβηνουν αχρησιμοποιητους λογαριασμους,αλλα κανε μια δοκιμη.Κι αν αποφασισεις να ξαναδοκιμασεις,εδω ειμαστε για ό,τι χρειαστεις!:)

Niki ειδες για το challenge με τα αστυνομικα;Μιας κι εχεις αστυνομικο,μπορεις να συμμετεχεις!:D

Moukelis ειδα τωρα το ποστ σου .Εχω ηδη απελευθερωσει το βιβλιο.Aληθεια τι ειναι το challenge?:D:D:D

όχι :lol:,για τη Νίκη πήγαινε,:lol: αλλά μέχρι να το στείλω με πρόλαβες.

Zινα εννοεις μαλλον το meeting bookcrossing του Σεπτεμβριου(Τριτη 9/9) στο cafe Bazaar στην Αθωνος.Δεν ξερω αν θα μπορεσω τελικα να ερθω.Εσυ σκεφτεσαι να περασεις σχολοντας?:D:D:D

Slitherin και niki,οοοοολες σας οι αποριες θα λυθουν απο τον γαταπληκτικο οδηγο που έφτιαξε ο alpha εδω.Για τις υπολοιπες,απευθυνθειτε παρακαλω στην υποφαινομενη,με το αναλογο αντιτιμο βεβαια(χρεωση:δεκαλεπτο χαϊδεμα γατοκοιλιας για το πρωτο τεταρτο,και περαν του τεταρτου,μουσουδισμα και γουργουρητο ανα λεπτο.):D

Μου'χουν στειλει μαιλ απο το bookcrossing.Εχουν meeting στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος στην Θεσ/νικη την τριτη 14/10 στις εννια το βραδυ.Θα μαζευτουν μελη απο Βορεια Ελλαδα.Σκεφτομαι να παω και να κανω και μια απλευθερωση.Κριμα που δεν θα εχουμε το Δωρακι μαζι μας.:(
Ποιοι αλλοι απο μας σκεφτεστε να 'ρθειτε για να ειμαστε μαζι?:D

Μου'χουν στειλει μαιλ απο το bookcrossing.Εχουν meeting στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος στην Θεσ/νικη την τριτη 14/10 στις εννια το βραδυ.Θα μαζευτουν μελη απο Βορεια Ελλαδα.Σκεφτομαι να παω και να κανω και μια απλευθερωση.Κριμα που δεν θα εχουμε το Δωρακι μαζι μας.:(
Ποιοι αλλοι απο μας σκεφτεστε να 'ρθειτε για να ειμαστε μαζι?:D

Τί μέρα πέφτει Νίκη μου για να δω άν με βολεύει να πάμε μαζί?

Τί μέρα πέφτει Νίκη μου για να δω άν με βολεύει να πάμε μαζί?

Η τριτη που μας ερχεται μετα τις εννια.
Η Zbeebz(σαν νεοφωτιστη) σκεφτεται να παει, δεν ξερω αν βολευει την Ζηνα.Μακαρι να μπορεσεις να'ρθεις εστω για λιγο να τα πουμε.
Επειδη τα περισσοτερα μελη εκει ειναι μια γενια(για να μην πω περισσοτερες) νεοτεροι, τον Ιουλιο που πηγα ενιωθα λιγο σαν την μυγα μεσ'το γαλα! :blink::lol:

Η τριτη που μας ερχεται μετα τις εννια.
Η Zbeebz(σαν νεοφωτιστη) σκεφτεται να παει, δεν ξερω αν βολευει την Ζηνα.Μακαρι να μπορεσεις να'ρθεις εστω για λιγο να τα πουμε.
Επειδη τα περισσοτερα μελη εκει ειναι μια γενια(για να μην πω περισσοτερες) νεοτεροι, τον Ιουλιο που πηγα ενιωθα λιγο σαν την μυγα μεσ'το γαλα! :blink::lol:

Οκ θα δω το πρόγραμμα στο μαγαζί και αν βολεύει θα έρθω !!! θα τηλεφωνηθούμε και θα τα πούμε οκ?????

Οκ θα δω το πρόγραμμα στο μαγαζί και αν βολεύει θα έρθω !!! θα τηλεφωνηθούμε και θα τα πούμε οκ?????

Ο.Κ ! Να δουμε και τι λεει η Ραισα.:D

Αχ τι ωραια,σας ζηλευω...Μαλλον θα ειναι κι ο Δημητρης ο κολλητος μου εκει,που εχασε τον Λούπιν.Θυμαστε που ειχαμε βγει μαζι;
Να μου τους χαιρετισετε ολους!

Αυριο Τριτη στην συναντηση του bookcrossing στο καφε Bazaar θα κανω αλλη μια απελευθρωση(η τριτη μου).Ειναι το "Μαυρη τουλιπα" του Α.Δουμα.Ενα κλασικο μυθιστορημα, με φοντο την Ολλανδια του 17αιωνα,
με συνονωμοσιες,δολοπλοκιες και περιπετεις.Και ενας ρομαντικος ερωτας γυρω απο την αναζητηση μιας σπανιας για τοτε, ποικιλιας τουλιπας(της μαυρης).Αλλης εποχης βεβαια και λιγο παιδικο.Μαγισσουλα αφου θα'ρθεις μηπως το παρεις για την Μαριανθη?:hmm: Διαβαζει κλασικη λογοτεχνια, η σημερα εχουν τοσο αλλαξει τα παιδια? :)
Εχω μερικα τετοια, νομιζω απο την Ελευθεροτυπια ειναι, τα περνα για την μαμα που της αρεσουν.:)

Επεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο βιβλίο στο λεωφορείο, με αυτοκόλλητο που έλεγε: I 'm free! Go ahead and read me!
Παραξενευτηκα μιας το έβλεπα πρωτη φορά το bookcrossing, και δεν μπήκα στο site που λεει η moukelis, απλα όταν το τελειωσα (πολυ καλο βιβλιαρακι με διηγήματα), το άφησα στο λεωφορείο της ίδιας γραμμής! Πολύ καλό σαν ιδέα.
Είναι υπέροχο πράγμα η επαναχρησιμοποίηση!

Επεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο βιβλίο στο λεωφορείο, με αυτοκόλλητο που έλεγε: I 'm free! Go ahead and read me!
Παραξενευτηκα μιας το έβλεπα πρωτη φορά το bookcrossing, και δεν μπήκα στο site που λεει η moukelis, απλα όταν το τελειωσα (πολυ καλο βιβλιαρακι με διηγήματα), το άφησα στο λεωφορείο της ίδιας γραμμής! Πολύ καλό σαν ιδέα.
Είναι υπέροχο πράγμα η επαναχρησιμοποίηση!
Αχ,κριμα που δεν εγραψες δυο λογια,θα εκαναν αυτον που το απελευθερωσαν πολυ πολυ χαρουμενο...;)Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η ιδεα!:)

Ναι αύριο θα είμαι και εγώ για πρωτη φορά θα έρθω σε επαφή με το bookcrossing μιας και θα είναι η πρώτη μου συνάντηση γιατί την άλλη φορά που βρεθήκατε εγώ ήμουν Καλλικράτεια οπότε θα το δω για πρώτη φορά και μέχρι τώρα δεν έχω βρει ούτε έχω απελευθερώση εγώ βιβλίο!!!!!:up::up:
Χαίρομε όμως για όλο αυτό το θέμα και θέλω να το γνωρίσω από κοντά:up::up:

Θα τα πουμε αύριο λοιπόν!!!!!!

Λοιπον η συναντηση του bookcrossing στην Θεσσαλονικη ειναι περελθον.
Ωραια περασαμε, ειδαμε καποιους απο τους παλιους που εχαμε γνωρισει και τον Ιουλιο και γνωρισαμε νεα ατομα.Το mycat Θεσ/νικης εκπροσωπιθηκε επαξια με 4 μελη(μαγισσα, zina, zbeebz και niki).:up:
Ραιακι την επομενη φορα σε περιμενουμε.Πηραμε και βιβλια, εγω πηρα το "κλειστον λογω μελαγχολιας" του Κωστα Μουρσελα.Εχω διαβασει απο τα δικα του, το θρυλικο "Βαμμενα κοκκινα μαλια" που μου αρεσε πολυ.
Επισης πηρα το "Φαντασμα του πριγκιπα γελαστρονι", αυτο φυσικα θα το διαβασουν ολες οι γατομαμαδες! :D:D:D

Λοιπον η συναντηση του bookcrossing στην Θεσσαλονικη ειναι περελθον.
Ωραια περασαμε, ειδαμε καποιους απο τους παλιους που εχαμε γνωρισει και τον Ιουλιο και γνωρισαμε νεα ατομα.Το mycat Θεσ/νικης εκπροσωπιθηκε επαξια με 4 μελη(μαγισσα, zina, zbeebz και niki).:up:
Ραιακι την επομενη φορα σε περιμενουμε.Πηραμε και βιβλια, εγω πηρα το "κλειστον λογω μελαγχολιας" του Κωστα Μουρσελα.Εχω διαβασει απο τα δικα του, το θρυλικο "Βαμμενα κοκκινα μαλια" που μου αρεσε πολυ.
Επισης πηρα το "Φαντασμα του πριγκιπα γελαστρονι", αυτο φυσικα θα το διαβασουν ολες οι γατομαμαδες! :D:D:D
Πολυ χαιρομαι που τα περασατε ωραια!
Νικη σοβαρα,βρηκες το παραμυθακι του μπλογκ μου;;;;;;;;;;;;Ειναι γεματο γατες(εχει και ωραια ονοματα) και κυριολεκτικα με ξετρελαινει!Ποιος το εφερε καλε;

Πολυ χαιρομαι που τα περασατε ωραια!
Νικη σοβαρα,βρηκες το παραμυθακι του μπλογκ μου;;;;;;;;;;;;Ειναι γεματο γατες(εχει και ωραια ονοματα) και κυριολεκτικα με ξετρελαινει!Ποιος το εφερε καλε;

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που απελευθερωσες εσυ Δωρα.Εδω λεει
Registered By Kemit 60 και Where & When N SMYRNI 16/02/07
Δεν μπηκα ακομη στο φορουμ του bookcrossing να το δηλωσω.
Το μεσημερι θα το κανω.Παντος το διαβασα σημερα το πρωι που εκανα ποδηλατο και ειναι πολυ γλυκο(εχει και αντιρατσιστικο μηνυμα).
Μετα απο μενα σειρα εχει η μαγισσα, θα της το δωσω την πεμπτη που θα περασω απο το κομμωτηριο τους.:D:D:D

Ναι ειναι πολυ γλυκο...Περιμενω εντυπωσεις!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back