moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #261 03-11-09 13:27 Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:05 Η brigite έγραψε: #262 03-11-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την ξερω καν.Βαλε μας λιγο στο πνευμα της με καποιο αποσπασμα αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:19 Η stellak έγραψε: #263 03-11-09 16:19 Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:21 Η brigite έγραψε: #264 03-11-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η stellak έγραψε: #265 03-11-09 16:22 Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:05 Η brigite έγραψε: #262 03-11-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την ξερω καν.Βαλε μας λιγο στο πνευμα της με καποιο αποσπασμα αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:19 Η stellak έγραψε: #263 03-11-09 16:19 Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:21 Η brigite έγραψε: #264 03-11-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η stellak έγραψε: #265 03-11-09 16:22 Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την ξερω καν.Βαλε μας λιγο στο πνευμα της με καποιο αποσπασμα αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:19 Η stellak έγραψε: #263 03-11-09 16:19 Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:21 Η brigite έγραψε: #264 03-11-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η stellak έγραψε: #265 03-11-09 16:22 Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:21 Η brigite έγραψε: #264 03-11-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η stellak έγραψε: #265 03-11-09 16:22 Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η stellak έγραψε: #265 03-11-09 16:22 Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα είναι ποτέ δυνατόν να τους ξέρουμε όλους; Γι'αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ, για να μαθαίνουμε και καινούργια, αλλιώς θα ήταν βαρετά μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 16:25 Η aporw έγραψε: #266 03-11-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... τι στυλ ειναι δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η ruko έγραψε: #267 03-11-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο Click για ανάπτυξη... Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η Πουπουλίνα: #268 03-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή. ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 18:41 Η aporw έγραψε: #269 03-11-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο) Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα. Click για ανάπτυξη... οτι πρεπει για μενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η undertow έγραψε: #270 03-11-09 19:17 Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή σήμερα ότι θυμάμαι χαίρομαι, πρόσφατα διάβασα τη Νάντια του Μπρετόν και κατενθουσιάστηκα..moukelis αυτό που μου αρέσει πολύ στο ο θεός των μικρών πραγμάτων είναι το πόσο μπερδεμένα χρονικά ξεδιπλώνεται η ιστορία..Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω λογικά αύριο, που θα το τελειώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #271 03-11-09 19:20 ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η athanasiad: #272 03-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπουσκαλια διαβαζει κανεις; Click για ανάπτυξη... Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη". Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου. Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι στυλ ειναι δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας. Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία. Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων.. Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων...... Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Νηρηιδα έγραψε: #273 03-11-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις" Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία... Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η ruko έγραψε: #274 03-11-09 23:51 Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Νηρηιδα έγραψε: #275 03-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή. https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia Click για ανάπτυξη... ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #276 04-11-09 09:33 Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα παντως μου φτιαχνει πολυ το κεφι ο Μπουσκαλια οταν ειμαι ακεφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:26 Η brigite έγραψε: #277 04-11-09 13:26 Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα. Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #278 04-11-09 13:35 εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ενα χαριτωμενο που ειχα διαβασει ηταν το ''γυναικεια εκδικιση γλυκεια σαν σοκολατα'' συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο.. λιγο ολα εδω πληρωνονται! αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #279 04-11-09 13:37 εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η athanasiad: #280 04-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα: ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα! Click για ανάπτυξη... Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.