moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #361 14-12-09 14:22 Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η stellak έγραψε: #362 14-12-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Είναι καλά αυτή; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #363 14-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... Ρητορικη η ερωτηξις; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Click για ανάπτυξη... Χτες που ημουν στην κουζινα μου εκαμα ιπποποταμους-προβατα,ειστε σιγουρες οτι θετε να ξαναπαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η Desdemona: #364 14-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρητορικη η ερωτηξις; Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η zanin έγραψε: #365 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η stellak έγραψε: #362 14-12-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Είναι καλά αυτή; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #363 14-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... Ρητορικη η ερωτηξις; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Click για ανάπτυξη... Χτες που ημουν στην κουζινα μου εκαμα ιπποποταμους-προβατα,ειστε σιγουρες οτι θετε να ξαναπαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η Desdemona: #364 14-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρητορικη η ερωτηξις; Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η zanin έγραψε: #365 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Είναι καλά αυτή; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #363 14-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... Ρητορικη η ερωτηξις; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Click για ανάπτυξη... Χτες που ημουν στην κουζινα μου εκαμα ιπποποταμους-προβατα,ειστε σιγουρες οτι θετε να ξαναπαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η Desdemona: #364 14-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρητορικη η ερωτηξις; Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η zanin έγραψε: #365 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... Ρητορικη η ερωτηξις; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου! Click για ανάπτυξη... Χτες που ημουν στην κουζινα μου εκαμα ιπποποταμους-προβατα,ειστε σιγουρες οτι θετε να ξαναπαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η Desdemona: #364 14-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρητορικη η ερωτηξις; Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η zanin έγραψε: #365 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι καλά αυτή; Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρητορικη η ερωτηξις; Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η zanin έγραψε: #365 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα. Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss: φιλιά και από :greycat: (μάγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #366 14-12-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Τς τς τς πράσινη ανωτερότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:34 Η stellak έγραψε: #367 14-12-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ; Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς! Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #368 14-12-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως. Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #369 15-12-09 17:49 Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Luna έγραψε: #370 15-12-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''! χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα! καλη μου αναγνωση! Click για ανάπτυξη... Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #371 15-12-09 18:53 Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη αναγνωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #372 15-12-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλη αναγνωση!! εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα... Click για ανάπτυξη... 2 μερες ολο αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aporw έγραψε: #373 15-12-09 19:18 το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #374 15-12-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: 2 μερες ολο αυτο??? Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!! αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η Luna έγραψε: #375 15-12-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο! https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368 Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές... Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η aporw έγραψε: #376 15-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε? ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry: Click για ανάπτυξη... τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #377 15-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω! θα ριξω κλαμα ε? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η aporw έγραψε: #378 15-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η bunny έγραψε: #379 15-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!! εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου! αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ.. εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!) Click για ανάπτυξη... Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Η Luna έγραψε: #380 16-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια! το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει! διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες! οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ! τις εχω δει αμετρητες φορες! ειμαι εθισμενη σας λεω! Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!! οτι να ναι... σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.