Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:41 Η Melini έγραψε: #501 02-02-10 09:41 Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:53 Η tzoutzou έγραψε: #502 02-02-10 21:53 Μελινακι κι εγω σκεφτομουν να τους ριξω μια ματια αλλα επισης,κανενας γνωστος μου δεν το εχει διαβασει ακομα... Μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο μιας τριλογιας,Αγωνες Πεινας λεγεται και ειναι της Suzanne Collins και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για οσους διαβαζουν βιβλια τυπου Εραγκον(Χριστινακιιιιιι!),Αστερι του Βορρα,Χαρρυ Ποτερ νομιζω οτι θα σας αρεσει.Εμενα μου το προτεινε ενας φιλος και ξεκοκκαλισα το πρωτο βιβλιο και τωρα παω για το δευτερο("Φωτια"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #503 01-03-10 14:42 Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #504 01-03-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #505 01-03-10 21:04 Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:53 Η tzoutzou έγραψε: #502 02-02-10 21:53 Μελινακι κι εγω σκεφτομουν να τους ριξω μια ματια αλλα επισης,κανενας γνωστος μου δεν το εχει διαβασει ακομα... Μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο μιας τριλογιας,Αγωνες Πεινας λεγεται και ειναι της Suzanne Collins και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για οσους διαβαζουν βιβλια τυπου Εραγκον(Χριστινακιιιιιι!),Αστερι του Βορρα,Χαρρυ Ποτερ νομιζω οτι θα σας αρεσει.Εμενα μου το προτεινε ενας φιλος και ξεκοκκαλισα το πρωτο βιβλιο και τωρα παω για το δευτερο("Φωτια"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #503 01-03-10 14:42 Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #504 01-03-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #505 01-03-10 21:04 Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινακι κι εγω σκεφτομουν να τους ριξω μια ματια αλλα επισης,κανενας γνωστος μου δεν το εχει διαβασει ακομα... Μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο μιας τριλογιας,Αγωνες Πεινας λεγεται και ειναι της Suzanne Collins και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για οσους διαβαζουν βιβλια τυπου Εραγκον(Χριστινακιιιιιι!),Αστερι του Βορρα,Χαρρυ Ποτερ νομιζω οτι θα σας αρεσει.Εμενα μου το προτεινε ενας φιλος και ξεκοκκαλισα το πρωτο βιβλιο και τωρα παω για το δευτερο("Φωτια"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #503 01-03-10 14:42 Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #504 01-03-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #505 01-03-10 21:04 Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #504 01-03-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #505 01-03-10 21:04 Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #505 01-03-10 21:04 Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη. Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 00:47 Η elvenstar: #506 02-03-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει. Click για ανάπτυξη... είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα σας Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ; Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... Click για ανάπτυξη... Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 08:52 Η konstans έγραψε: #507 02-03-10 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!! well done!! πες μου γνωμη!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #508 02-03-10 12:32 αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #509 31-03-10 09:03 Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερες! Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο: https://www.breetanner.com/ Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:32 Η tzoutzou έγραψε: #510 31-03-10 18:32 Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα. Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!! Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #511 31-03-10 18:42 Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:16 Η elvenstar: #512 31-03-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #513 31-03-10 19:24 Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω: https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #514 31-03-10 19:42 Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #515 31-03-10 20:06 Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #516 31-03-10 20:13 Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να μου το πάρω για δώρο όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #517 31-03-10 20:16 Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 11:50 Η tzoutzou έγραψε: #518 01-04-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι". Click για ανάπτυξη... Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 18:04 Η elvenstar: #519 01-04-10 18:04 οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η tzoutzou έγραψε: #520 01-04-10 23:04 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.