aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #321 14-12-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα. Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight; Click για ανάπτυξη... \ ετσι και βγαλεις το γατι σου edward στο λεω απο το τωρα..το θελω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Melini έγραψε: #322 14-12-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα. Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight; Click για ανάπτυξη... Το παίζεις διπλο ταμπλό: Edward Cullen ή Cedric Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:05 Η Melini έγραψε: #323 14-12-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σαν να μιλας για μενα! επαθα εθισμο! και το new moon βεβαια το ειδα στο σινεμα και το ιδιο βραδυ το κατεβασα κιολας.. ε απο τοτε εχω χασει το μετρημα..δεν ξερω ποσες φορες το εχω δει.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:07 Η aporw έγραψε: #324 14-12-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Click για ανάπτυξη... εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Melini έγραψε: #325 14-12-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα. Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight; Click για ανάπτυξη... \ ετσι και βγαλεις το γατι σου edward στο λεω απο το τωρα..το θελω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Melini έγραψε: #322 14-12-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα. Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight; Click για ανάπτυξη... Το παίζεις διπλο ταμπλό: Edward Cullen ή Cedric Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:05 Η Melini έγραψε: #323 14-12-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σαν να μιλας για μενα! επαθα εθισμο! και το new moon βεβαια το ειδα στο σινεμα και το ιδιο βραδυ το κατεβασα κιολας.. ε απο τοτε εχω χασει το μετρημα..δεν ξερω ποσες φορες το εχω δει.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:07 Η aporw έγραψε: #324 14-12-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Click για ανάπτυξη... εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Melini έγραψε: #325 14-12-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα. Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight; Click για ανάπτυξη... Το παίζεις διπλο ταμπλό: Edward Cullen ή Cedric Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:05 Η Melini έγραψε: #323 14-12-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σαν να μιλας για μενα! επαθα εθισμο! και το new moon βεβαια το ειδα στο σινεμα και το ιδιο βραδυ το κατεβασα κιολας.. ε απο τοτε εχω χασει το μετρημα..δεν ξερω ποσες φορες το εχω δει.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:07 Η aporw έγραψε: #324 14-12-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Click για ανάπτυξη... εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Melini έγραψε: #325 14-12-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: σαν να μιλας για μενα! επαθα εθισμο! και το new moon βεβαια το ειδα στο σινεμα και το ιδιο βραδυ το κατεβασα κιολας.. ε απο τοτε εχω χασει το μετρημα..δεν ξερω ποσες φορες το εχω δει.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:07 Η aporw έγραψε: #324 14-12-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Click για ανάπτυξη... εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Melini έγραψε: #325 14-12-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι; Και πόσες ταινίες; Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις Click για ανάπτυξη... εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Melini έγραψε: #325 14-12-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες.. κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #326 14-12-09 11:14 Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω σοβαρο διλημμα με την ονοματοδοσια,μη γελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Η moukelis έγραψε: #327 14-12-09 11:20 Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Melini έγραψε: #328 14-12-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι. Click για ανάπτυξη... Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #329 14-12-09 11:28 Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #330 14-12-09 11:36 εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι ειμαι σε ενα τετοιο διλλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η Melini έγραψε: #331 14-12-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry Potter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η moukelis έγραψε: #332 14-12-09 11:39 Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η konstans έγραψε: #333 14-12-09 11:42 Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #334 14-12-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη. Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο! ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #335 14-12-09 11:45 Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #336 14-12-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται! Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε. Click για ανάπτυξη... Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η aporw έγραψε: #337 14-12-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 Η konstans έγραψε: #338 14-12-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual. Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο. Click για ανάπτυξη... Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:48 Η aporw έγραψε: #339 14-12-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η konstans έγραψε: #340 14-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αμαν, έχει κι άλλο; Θα το ψάξω κι αυτό Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετ. Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση. Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.