aporw
Διακεκριμένο μέλος
\Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα.
Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight;![]()
ετσι και βγαλεις το γατι σου edward στο λεω απο το τωρα..το θελω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Α ναι,ηρθε την καταλληλη στιγμη...Κι εγω αυτην ακριβως τη μεταβαση εκανα.
Και τωρα εχω διλημμα,στην πρωτη μας γεννα να δωσω ονοματα απο το Harry Potter,ή απο το Twilight;![]()

Το παίζεις διπλο ταμπλό: Edward Cullen ή Cedric Diggory
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
σαν να μιλας για μενα!επαθα εθισμο!
και το new moon βεβαια το ειδα στο σινεμα και το ιδιο βραδυ το κατεβασα κιολας..
ε απο τοτε εχω χασει το μετρημα..δεν ξερω ποσες φορες το εχω δει..
![]()
Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι;
Και πόσες ταινίες;
Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κάτσε βρε Σιμώνη, έχουν βγει 4 βιβλία έτσι;
Και πόσες ταινίες;
Πάει, θα με απολύσουν απ'τη δουλειά, και θα με χωρίσει ο άντρας μου..... Edwaaaaaaard έλα να με παρηγορήσεις![]()
εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες..

κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα..

Melini
Διάσημο μέλος
εχουν βγει 4 βιβλια και 2 ταινιες..
κατσε να δεις και Live τον jacob στην δευτερη ταινια και θα θελεις να σε παρηγορησουν και οι 2 μετα..![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Οριστε και μια ωραια ταπετσαρια για σενα Μελινοφσκι.
![]()

Μερσί, είναι μια θεωρία... δε μπορώ να πω
Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Diggory 

moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Επειδη στις ταινιες τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος το εβγαλαν.![]()
Το ξέρω βρε

αυτό λέω κι εγώ ο Robert Pattinson μου άρεσε από τότε που έπαιζε το Cedric στο Harry PotterΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις
. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν υπαρχει διλημμα αγαπητη,ειναι προφανης η επιλογη.![]()
κι εγω ετσι νομιζα μεχρι που ειδα το jacob γυμνο!

ασε που βρηκα την συμπεριφορα του απιστευτα ερωτευσιμη..

moukelis
Επιφανές μέλος
Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο.

Melini
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, έχω και δουλειά έχω και το ίντερνετ να σέεερνεται!
Οι ταινίες σε σχέση με το βιβλίο είναι πολύ φθηνές, πολύ κατώτερες! ΑΛΛΑ, με τέτοιες ομορφιές τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις.
Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στο site της Meyer και κατεβάστε ένα pdf, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο γραμμένο απ'την μεριά του edward. Βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά αν το διαβάσετε θα πάθετε.
Αμαν, έχει κι άλλο;
Θα το ψάξω κι αυτό 
Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual.
Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο.![]()
εμενα παλι αυτη η αγριαδα γιατι με εξιταρει..?

konstans
Περιβόητο μέλος
Α σε αυτό έχεις ένα δίκιο.Μπλιαχ,ειναι πολυ brutal για τα γουστα μου.Εγω ειμαι του ρομαντικου,του πιο intellectual.
Κωνσταντινα λεω να μην το κανω γιατι εχω και γατια να θρεψω,κι αν με παρατησει ο Μουκος μου θα μεγαλωσουν χωρις προτυπο.![]()

Είναι τόοοοσο ωραίο όμως, σκέψου τι κοκομπλόκο παθαίνει ο κακόμοιρος ο edward. Τα γατιά σου άλλωστε μπορεί να μην έχουν το πρότυπο του μούκου, θα έχουν όμως το πρότυπο ενός βρικόλακα φουλ ερωτευμένου. Σε έψησα;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αμαν, έχει κι άλλο;Θα το ψάξω κι αυτό
![]()
Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη![]()
περα απο την πλακα..απο την μια μου αρεσει το ποσο ερωτικος και τρυφερος ειναι ο Edward..αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι αυτη η αγριαδα που βγαζει ο Jacob..και την βγαζει για μια κοπελα που ηταν διπλα της οταν αυτη τον χρειαστηκε..

konstans
Περιβόητο μέλος
Αυτό ήταν το επόμενο πρότζεκτ της Μέγιερ. Το έδωσε όμως σε κάτι "φίλους" να της πουν την άποψη τους και αυτοί το ανεβάσαν στο ίντερνετΑμαν, έχει κι άλλο;Θα το ψάξω κι αυτό
![]()
Όσο για το παραπάνω δίλημμα... προς το παρόν είναι και η δική μου επιλογή ξεκάθαρη![]()
Ξενέρωσε και η Μέγιερ και το παράτησε στην μέση.
Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool