Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αμα θες μπορω να σου δανεισω τα πρωτα να δεις αμα σ'αρεσει!!!![]()
αυτα ειναι στα αγγλικα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
μπραβο Μελινα!!!ελα κι εσυ με τις υπολοιπες!!!να γινουμε πολλες!!
κι εγω fan του Edward ειμαι αλλα στην ταινια ο ηθοποιος δεν με πεθαινει κιολας!! στο βιβλιο τον ειχα φανταστει πιο τέλειο!!
ενω ο μικρος Jacob ειναι ενα κουκλακι στο εργο!!
να διαβασεις και την σειρα βιβλιων The Southern Vampire Series: Sookie Stackhouse Novels (True Blood λεγεται με λιγα λογια) που ειναι 9 και παμε για το 10ο και ειναι και σειρα και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και οχι τοσο commercial και mainstream οσο το Twiglight!! ειναι και λιγο χιουμοριστικο και εχει και λιγο sex και παραπανω αιμα...![]()
Κι εσύ Γιάννα ;

Νομίζω ότι οι ερμηνείες δεν είναι ακριβώς όπως τις φανταζόμουν, αλλά σε κάποια σημεία μου άρεσε... γενικά βρήκα την ταινία λίγο λειψή, αλλά αυτό συμβαίνει με κάθε βιβλίο το οποίο γυρίζεται σε ταινία

Σχετικά με την άλλη σειρά που προτείνεις, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς; Πωλείται σε ελληνικά βιβλιοπωλεία; Θα ήθελα να του ρίξω μια ματιά (αν και εμένα δε με τρελαίνει το άιμα, πιο πολύ μου αρέσει το love story
σε αυτά τα βιβλία) Φυσικά με ενδιαφέρει η αγγλική έκδοση 

Παρεπιπτώντως, επιτρέψτε μου να επισημάνω την απογοήτευσή μου, για άλλη μια φορά, από τα ελληνικά μικρά και μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία, ως προς την ποικιλία αγγλικών βιβλίων

moukelis
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Οι υπόλοιποι ήταν πολύ μέτριοι, ακόμα και τον edward τον ήθελα πιο όμορφο!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

εγω ''φοβαμαι'' να το κανω γιατι νιωθω οτι δεν θα τα πιασω ολα..
ξερετε πολλα slag και τετοια..

Melini
Διάσημο μέλος

Παρήγγειλα σήμερα και το The Girl with the Dragon Tattoo, μου το συνέστησε μια φίλη
που έχουμε παρόμοια γούστα στα αναγνώσματά μας 
Υποθέτω ότι το έχετε ήδη διαβάσει (μόνο εγώ μένω πίσω γμτ, με έχουν καταπιεί τα αραβικά), τι λέει;
Melini
Διάσημο μέλος
Σας ζηλευω που διαβαζετε τα βιβλια στα αγγλικα.εγω ''φοβαμαι'' να το κανω γιατι νιωθω οτι δεν θα τα πιασω ολα..
ξερετε πολλα slag και τετοια..
![]()
Σιμώνη, οι πρώτες 20 σελίδες είναι δύσκολες...
μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο βιβλίο που έχεις διαβάσει ήδη στα ελληνικά, για να εξοικειωθείς με τη ροή του λόγου χωρίς να κουραστείς με το λεξικό, και μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο 
Να σου επισημάνω επιπλέον ότι τα αγγλικά βιβλία είναι στη μισή τιμή από τα ελληνικά
(το Breaking Dawn - Χαραυγή εγώ το πήρα 14 ευρώ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη, οι πρώτες 20 σελίδες είναι δύσκολες...μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο βιβλίο που έχεις διαβάσει ήδη στα ελληνικά, για να εξοικειωθείς με τη ροή του λόγου χωρίς να κουραστείς με το λεξικό, και μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο
Να σου επισημάνω επιπλέον ότι τα αγγλικά βιβλία είναι στη μισή τιμή από τα ελληνικά(το Breaking Dawn - Χαραυγή εγώ το πήρα 14 ευρώ
)
ετσι μου ειπε να κανω και η μαμα μου που μιλαει πολυ καλα αγγλικα..

14 ευρω??

κι εγω το πληρωσα 25!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Εγω εφτασα δυο φορες να το παρω αλλα δεν το εκανα...εχω μια στοιβα αδιαβαστα και πρεπει να τα τελειωσω πρωτα.
χεχε, εγώ κάνω το απόθεμά μου για το 2010

βέβαια, μόλις ξαναρχίσουν τα μαθήματα, δε με βλέπω να προλαβαίνω, αλλά θέλω να τα έχω έτοιμα, διαθέσιμα

Ξέρεις πόσες φορές αγοράζω βιβλία τα οποία τα διαβάζω μετά από χρόνια; Απλά το καθένα θέλει τη στιγμή του

Luna
Περιβόητο μέλος
αυτα ειναι στα αγγλικα???![]()
τα πρωτα 3 εχουν μεταφραστει στα ελληνικα!!!τα υπολοιπα αναμενονται!!

εγω τα εχω παρει στα αγγλικα γιατι δεν μπορω να περιμενω!!

Εγω ειδα τη σειρα και δε μου εκανε καρδια να παω να αγορασω τα βιβλια,με το ζορι το εβλεπα.
σοβαρα?δεν σου αρεσε η σειρα?
ειναι λιγο φτηνη αλλα εμενα μ'αρεσει παρα πολυ!!αν και τα βιβλια ειναι καταπληκτικα και πεθαινω και στο γελιο οταν τα διαβαζω!!ειναι και πολυ διαφορετικα απο την σειρα!!
Κι εσύ Γιάννα ;
Νομίζω ότι οι ερμηνείες δεν είναι ακριβώς όπως τις φανταζόμουν, αλλά σε κάποια σημεία μου άρεσε... γενικά βρήκα την ταινία λίγο λειψή, αλλά αυτό συμβαίνει με κάθε βιβλίο το οποίο γυρίζεται σε ταινία
Σχετικά με την άλλη σειρά που προτείνεις, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς; Πωλείται σε ελληνικά βιβλιοπωλεία; Θα ήθελα να του ρίξω μια ματιά (αν και εμένα δε με τρελαίνει το άιμα, πιο πολύ μου αρέσει το love storyσε αυτά τα βιβλία) Φυσικά με ενδιαφέρει η αγγλική έκδοση
Παρεπιπτώντως, επιτρέψτε μου να επισημάνω την απογοήτευσή μου, για άλλη μια φορά, από τα ελληνικά μικρά και μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία, ως προς την ποικιλία αγγλικών βιβλίωνΠρέπει να πάρω τα ποδαράκια μου και να τρέχω στο Compendium κάθε φορά που θελω να ψάξω για κανένα βιβλίο...
![]()
ουυ χρονια τωρα!!διαβαζα stephen king στα 12,βιβλια περι σατανισμου,μαγειας,βουντου,edgar allan poe,lovecraft, κ.α. και η μανουλα ελεγε οτι θα γινω παιδι του σατανα κι εγω γελαγα!!ασε που αφηνα την μπαλκονοπορτα μισανοιχτη απο 10 χρονων για να ερθει ο δρακουλας να με δαγκωσει και να φυγουμε μαζι πετώντας σαν νυχτεριδες!!η καημενη η μανα μου τι εχει τραβηξει!!!

η σειρα που λεω πωλειται αλλα αφου διαβαζεις αγγλικα δεν τα παιρνεις απο το play.com?φτηνα ειναι!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ στο Public και τη FNAC ψάχνω κυρίως, αλλά βρίσκω ευπώλητα και κλασσικά... δε μπορώ να κάτσω να χαζέψω με την ησυχία μου, θα ήθελα περισσότερη ποικιλία
Παρήγγειλα σήμερα και το The Girl with the Dragon Tattoo, μου το συνέστησε μια φίληπου έχουμε παρόμοια γούστα στα αναγνώσματά μας
Υποθέτω ότι το έχετε ήδη διαβάσει (μόνο εγώ μένω πίσω γμτ, με έχουν καταπιεί τα αραβικά), τι λέει;
ξερεις ποσο καιρο θελω να το διβασω? εχω κατεβασει και την ταινια αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να την δω!

Σιμώνη, οι πρώτες 20 σελίδες είναι δύσκολες...μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο βιβλίο που έχεις διαβάσει ήδη στα ελληνικά, για να εξοικειωθείς με τη ροή του λόγου χωρίς να κουραστείς με το λεξικό, και μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο
Να σου επισημάνω επιπλέον ότι τα αγγλικά βιβλία είναι στη μισή τιμή από τα ελληνικά(το Breaking Dawn - Χαραυγή εγώ το πήρα 14 ευρώ
)
ετσι μου ειπε να κανω και η μαμα μου που μιλαει πολυ καλα αγγλικα..![]()
14 ευρω??κι εγω το πληρωσα 25!
![]()
ακριβως ετσι ειναι!!!και θα δεις που ειναι πιο ωραιο να διαβασεις στην γλωσσα που ειναι γραμμενο το βιβλιο!!!

Melini
Διάσημο μέλος
ουυ χρονια τωρα!!διαβαζα stephen king στα 12,βιβλια περι σατανισμου,μαγειας,βουντου,edgar allan poe,lovecraft, κ.α. και η μανουλα ελεγε οτι θα γινω παιδι του σατανα κι εγω γελαγα!!ασε που αφηνα την μπαλκονοπορτα μισανοιχτη απο 10 χρονων για να ερθει ο δρακουλας να με δαγκωσει και να φυγουμε μαζι πετώντας σαν νυχτεριδες!!η καημενη η μανα μου τι εχει τραβηξει!!!
η σειρα που λεω πωλειται αλλα αφου διαβαζεις αγγλικα δεν τα παιρνεις απο το play.com?φτηνα ειναι!!
Καλά, εγώ δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο, ούτε και πρόκειται, είμαι πολύ φοβιτσιάρα

Γμτ, σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία στο Amazon

Στο play.com είναι πιο φτηνά; Να πάρω όλη τη σειρά ή ένα βιβλίο, να δω πώς μου φαίνεται και βλέπουμε...

μάλλον θα το αφήσω για λίγο αργότερα.. έχω τώρα άλλα 3 στο δρόμο... 
Melini
Διάσημο μέλος
ετσι μου ειπε να κανω και η μαμα μου που μιλαει πολυ καλα αγγλικα..![]()
14 ευρω??κι εγω το πληρωσα 25!
![]()
Πρέπει να πληρωθεί και ο μεταφραστής βρε Σιμώνη μου
βάλε και τα δικαιώματα κλπ. η τιμή αυξάνει... είναι ακριβώς η συζήτηση που είχα με έναν υπάλληλο του Public χτες, γιατί έψαχνα βιβλία στα αγγλικά και μου έλεγε ότι είχαν εξαντληθεί, είχαν μείνει μόνο οι μεταφράσεις 
Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι το ελληνικό βιβλίο είναι γενικά πολύ ακριβό

Σιμώνη, δοκίμασε και θα με θυμηθείς
δε μπορείς να φανταστείς πόσο ευχάριστη είναι η ανάγνωση από το πρωτότυτο 

Luna
Περιβόητο μέλος
Οχι απλα λιγο φτηνη Χουανιτα,ειχα φριξει,δε βλεποταν αυτο το πραγμα...![]()
ποσο ειδες?παιζει ρολο γι αυτο!!! ολο το season 1?
Καλά, εγώ δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο, ούτε και πρόκειται, είμαι πολύ φοβιτσιάρα
Γμτ, σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία στο Amazon
Στο play.com είναι πιο φτηνά; Να πάρω όλη τη σειρά ή ένα βιβλίο, να δω πώς μου φαίνεται και βλέπουμε...μάλλον θα το αφήσω για λίγο αργότερα.. έχω τώρα άλλα 3 στο δρόμο...
![]()
να μην εισαι φοβιτσιαρα!!ειναι πολυ ωραια!!οχι ολα αλλα τουλαχιστον λογοτεχνια τρομου και φοβου!!!

δεν διαβαζεις καθολου? ουτε θριλεροβιβλια?
μα ειναι πιο ωραια και απο ταινιες τρομου!

βρε, δεν στα ειπα για το play.com?εχει τσαμπα αποστολη..πανω κατω ειναι ιδιες τιμες και αν εχει καμια φορα 1-2 ευρω πιο πανω το play παλι σου βγαινει πιο φθηνο αφου ειναι τσαμπα!

παρε ενα βιβλιο να δεις,ή απλα πες μου να σου δωσω εγω το δικο μου!!

τα εχω δωσει και στην βαβελοψαρινα και τα διαβαζει!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ηθελα να του πω με ω κυριε το Σιμωνη αλλα τελοςπαντων!
βασικα μου αρεσε πολυ η υποθεση!
ελπιζω να ειναι καλο..!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool