Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολύ ωραίο βιβλίο που μόλις τελείωσα είναι η κομψότητα του σκαντζόχοιρου της Μπαρμπερί..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως τη Ναρνια τη γνωρισα πολυυυυυ παλια!Ειχε μια σειρα στη νετ βασισμενη στα βιβλια.Αληθεια τη θυμαται κανεις;:confused:
Τωρα ψαχνω να βρω παλι του Κινγκ το Ροουζ Μαντερ.
Εκλεισε και το σιτε που κατεβαζα τορεντς και παει ο νεος κυκλος του true blood :(αν και νομιζω ιουνιο θα βγει:hmm:
Οντως ο Ερικ πολυ καλυτερος στον 2ο κυκλο στον πρωτο με το λιγδωμενο μαλλι αισχος ηταν:P(απανταω μετα απο καιρο γιατι ειπαμε τωρα εχω παλι pc τωρα θα γραψω:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως τη Ναρνια τη γνωρισα πολυυυυυ παλια!Ειχε μια σειρα στη νετ βασισμενη στα βιβλια.Αληθεια τη θυμαται κανεις;:confused:
Εκλεισε και το σιτε που κατεβαζα τορεντς και παει ο νεος κυκλος του true blood :(αν και νομιζω ιουνιο θα βγει:hmm:
Οντως ο Ερικ πολυ καλυτερος στον 2ο κυκλο στον πρωτο με το λιγδωμενο μαλλι αισχος ηταν:P(απανταω μετα απο καιρο γιατι ειπαμε τωρα εχω παλι pc τωρα θα γραψω:lol:)

απο ποιο site κατεβαζες? γιατι κι εγω εχω φριξει με τα δικα μου..
τωρα παω μονο στα public torrents και δεν θελω καθολου..:(
ιουνιο θα βγει...γαμωτο....
μα δεν ειναι υπεροχος στον δευτερο κυκλο??εγω εχω χαζεψει σαν χαζογκομενα...:lol::lol:

Ναι, τη θυμάμαι!:up: Ήταν δύο ταινίες, μία με κινούμενα σχέδια και μία με ηθοποιούς και αρκετά μετριά εφέ εποχής, που φυσικά δεν μας πείραζαν καθόλου τότε. :D

Τώρα θυμήθηκα και κάτι εντελώς άσχετο με αφορμή αυτό που είπε η Δώρα ότι η Νάρνια κατηγορήθηκε από χριστιανικές ομάδες ως παγανιστική. Όμως σύμφωνα με κάποιους κριτικούς το βιβλίο είναι χριστιανική αλληγορία. Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες για να το αναπτύξω, αλλά έχει κάποια στοιχεία, όπως το θάνατο και την ανάσταση του λιονταριού που συμβολίζει τον ήλιο-Χριστό κ.λπ.

Το έχεις διαβάσει; Είναι πολύ καλό βιβλίο. Ο Στίβεν Κινγκ είναι καλός συγγραφέας, το πρόβλημά του είναι ότι γράφει πάρα πολύ.:P

Διάβασα μέσα στις γιορτές το "Εχθροί εξ' αίματος" του Αρκά.:)
Πρόκειται για θεατρικό έργο, πραγματικά πάρα πολύ ευρηματικό και προτότυπο.:up: Σε όσους είναι φαν του ανατρεπτικού χιούμορ του Αρκά, το συστήνω αναεπιφύλακτα.;):up::up:
Νομίζω ότι έχει ανέβει και στο θέατρο, απ' ότι το 'ψαξα στο νετ. Πριν τις γιορτές είχε έρθει μάλιστα και στην Θεσ/νίκη....δυστυχώς τότε δεν το γνώριζα και το 'χασα.:(

Μελινα αφιερωμενο!:P:lol:

mhmmmmmmm.jpg
:lol::lol::lol:Εγώ αυτό το παθαίνω με το Έραγκον:P
Καλε ναι,αφου εχει φαυνους!Ντροπη,φτου κακα!:lol:
Θα το διαβασω,τωρα που μου εμπλεξες και εκκλησιατικο εμπαιγμο με ενθουσιασες.:P
Άπαπα! Ο κακός κακός mr.Tumnus:mad: Aντίχριστοι! Σατανάδες...Μακριά από μας! καλέ πού είναι η γιαγιά μου;:lol:

Το παράκανα πάλι:P

Αυτή την εβδομάδα το έθνος (αν θυμάμαι καλά) ξεκινάει μια σειρα βιλίων με την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου:up:
Άπαπα! Ο κακός κακός mr.Tumnus:mad: Aντίχριστοι! Σατανάδες...Μακριά από μας! καλέ πού είναι η γιαγιά μου;:lol:
Μπανάκι η Λούκα σου έκλεψε τον κωδικό πρόσβασης:P:P:P

:lol::lol::lol::lol:

Άσε,τη γιαγιά μου τη πρήζω που τη ρωτάω διάφορα περί θρησκείας,αμφισβητώ και τα τοιάυτα:P Παίρνει ανάποδες..:rolleyes: Και θέλω να πάω και στην εκκλησία να κάνω μια κουβεντούλα με τον παπά στο τέλος,έχω όρεξη:rolleyes::lol:

Είμαι λίγο κωλόπαιδο,ε;:P:P:P Έχει πλάκα...:redface:

Αυτή την εβδομάδα το έθνος (αν θυμάμαι καλά) ξεκινάει μια σειρα βιλίων με την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου:up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....ασε που στην αρχη νομισα οτι της ελεγες να κανει ..μπανακι....μπανιο δηλαδη..:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....ασε που στην αρχη νομισα οτι της ελεγες να κανει ..μπανακι....μπανιο δηλαδη..:lol::lol::lol:
Κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα στην αρχή όταν μου το κόλλησε:lol: Μετά μ' άρεσε:D

:lol::lol::lol::lol:

Άσε,τη γιαγιά μου τη πρήζω που τη ρωτάω διάφορα περί θρησκείας,αμφισβητώ και τα τοιάυτα:P Παίρνει ανάποδες..:rolleyes: Και θέλω να πάω και στην εκκλησία να κάνω μια κουβεντούλα με τον παπά στο τέλος,έχω όρεξη:rolleyes::lol:

Είμαι λίγο κωλόπαιδο,ε;:P:P:P Έχει πλάκα...:redface:

εγω παλι το λεω...οτι απλα εχεις μυαλουδακι....και δεν χαφτεις ασυζητητι οτι μας σερβιρουν εδω και αιωνες...:D...καλο ειναι να τα ψαχνουμε και λιγο μονοι μας τα πραγματα,απο πολλες πλευρες...
Ευγε παιδι μου.....ετσι να συνεχισεις....:lol::lol:

Ναι, τη θυμάμαι!:up: Ήταν δύο ταινίες, μία με κινούμενα σχέδια και μία με ηθοποιούς και αρκετά μετριά εφέ εποχής, που φυσικά δεν μας πείραζαν καθόλου τότε. :D

Τώρα θυμήθηκα και κάτι εντελώς άσχετο με αφορμή αυτό που είπε η Δώρα ότι η Νάρνια κατηγορήθηκε από χριστιανικές ομάδες ως παγανιστική. Όμως σύμφωνα με κάποιους κριτικούς το βιβλίο είναι χριστιανική αλληγορία. Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες για να το αναπτύξω, αλλά έχει κάποια στοιχεία, όπως το θάνατο και την ανάσταση του λιονταριού που συμβολίζει τον ήλιο-Χριστό κ.λπ.

Το έχεις διαβάσει; Είναι πολύ καλό βιβλίο. Ο Στίβεν Κινγκ είναι καλός συγγραφέας, το πρόβλημά του είναι ότι γράφει πάρα πολύ.:P

Καλα και για τον Χαρυ Ποτερ ειχαν ξεσηκωθει απο τις εκκλησιες θυμαμαι και διαφοροι κριτικοι:rolleyes:
Παντως μ αρεσει αυτο στον Κινγκ οτι γραφει πολυ και χορταινω διαβασμα!Γιατι αμα πιασω βιβλιο πρεπει να το τελειωσω αμεσως οποτε με 700σελιδες βγαζω τρεις μερες ανετα:)

Και βρόμικη κ της ΓΕΧΑ :lol::lol::lol:

Οπα!θα σου βαλω δυσκολα τωρα..ζητας τσαμπα καλλιτεχνικο υλικο; ε,λοιπον θελουμε και εμεις γραπτα σου να μας τα προσφερεις τσαμπα και εμεις να τα εκμεταλλευτουμε κατα βουληση..αμ πως;;
στο δημοτικο πολλοι συμμαθητες μου παιζαν σε θεατρικα..εγω τοτε ειχα ελαφρα..αγοραφοβια
κομματι ασυμβιβαστη με το σανιδι..δεν συμφωνεις;
(προσωπικα απετυχα πανταχου ως καπιταλας..λες να μου εμεινε κανα κομπλεξ και μαρεσει να τα εκμηδενιζω ολα;)
Yλικο, ιστοριες μου δηλ μπορω να σου πω σε ποια μπλοκ μπορεις να διαβασεις και φυσικα δωρεαν τις εδωσα για ανεβασμα:P
Ε, ναι ηθοποιος με αγοραφοβια κομματακι δυσκολο να τολμησει να παιξει σε θεατρικο! Τωρα για το αν σου εμεινε κομπλεξ...δε πειραζει μωρε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι:lol:

Τωρα σχετικα με βιβλια -γιατι παραβγηκα εκτος θεματος:rolleyes:- Τα νευρα μου καθε φορα που δανειζω ενα!Δεν το ξανακανω!!!Ποτε δε μου τα επιστρεφουν, :down:πρεπει να τα ζητησω καμια 50ρια φορες και ειμαι και κομπλεξικη οποτε νιωθω ασχημα αλλα παλι τιποτα!Ενας μου το εφερε πισω...κουρελι!Και ελεγε οτι εγω ετσι του το εδωσα:mad:
Το αναφερω γιατι δανεισα -παλι η ηλιθια-την Νεα Σεληνη της Μεγιερς σε μια γειτονισσα και απο το καλοκαιρι ακομα μου την επιστρεφει...:down:
Εσεις δανειζεται ή εχετε αναλογες κακες εμπειριες;

Διάβασα μέσα στις γιορτές το "Εχθροί εξ' αίματος" του Αρκά.:)
Πρόκειται για θεατρικό έργο, πραγματικά πάρα πολύ ευρηματικό και προτότυπο.:up: Σε όσους είναι φαν του ανατρεπτικού χιούμορ του Αρκά, το συστήνω αναεπιφύλακτα.;):up::up:
Νομίζω ότι έχει ανέβει και στο θέατρο, απ' ότι το 'ψαξα στο νετ. Πριν τις γιορτές είχε έρθει μάλιστα και στην Θεσ/νίκη....δυστυχώς τότε δεν το γνώριζα και το 'χασα.:(

Κι εγώ το έχω διαβάσει, το είχα ξετρυπώσει στον Παπασωτηρίου, στο αεροδρόμιο, και το είχα διαβάσει στο αεροπλάνο, όταν πηγαίναμε στην Πράγα :D Πράγματι, πολύ καλό και ευρηματικό, σκέφτομαι να το κάνω δώρο σε μια φίλη γιατρό, νομίζω ότι θα την αρέσει :)
Κι εγώ το συνιστώ ;):D

Προχωράω με το Stieg Larsson, έχω φτάσει στη μέση του τρίτου μέρους της τριλογίας και ομολογώ ότι είναι ακόμα καλύτερο κι από τα δυο πρώτα :up: κατατάσσεται στα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, με ωραία ροή, πολλές πληροφορίες, ανατροπές... πάρα πάρα πολύ καλό :)

Yλικο, ιστοριες μου δηλ μπορω να σου πω σε ποια μπλοκ μπορεις να διαβασεις και φυσικα δωρεαν τις εδωσα για ανεβασμα:P
Ε, ναι ηθοποιος με αγοραφοβια κομματακι δυσκολο να τολμησει να παιξει σε θεατρικο! Τωρα για το αν σου εμεινε κομπλεξ...δε πειραζει μωρε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι:lol:

Τωρα σχετικα με βιβλια -γιατι παραβγηκα εκτος θεματος:rolleyes:- Τα νευρα μου καθε φορα που δανειζω ενα!Δεν το ξανακανω!!!Ποτε δε μου τα επιστρεφουν, :down:πρεπει να τα ζητησω καμια 50ρια φορες και ειμαι και κομπλεξικη οποτε νιωθω ασχημα αλλα παλι τιποτα!Ενας μου το εφερε πισω...κουρελι!Και ελεγε οτι εγω ετσι του το εδωσα:mad:
Το αναφερω γιατι δανεισα -παλι η ηλιθια-την Νεα Σεληνη της Μεγιερς σε μια γειτονισσα και απο το καλοκαιρι ακομα μου την επιστρεφει...:down:
Εσεις δανειζεται ή εχετε αναλογες κακες εμπειριες;
Εγω δανειζω,αλλα ειτε μεσω bookcrossing,που ξερω ποιος το εχει γιατι ξεχναω κιολας:P,ειτε σε φιλους που ξερουν ποσο σπασικλακι ειμαι με την καλη κατασταση των βιβλιων μου.

Η συζήτηση για τα torrents μεταφέρθηκε σε νέο θέμα εδώ.:)

Η συζήτηση για τα torrents μεταφέρθηκε σε νέο θέμα εδώ.:)

σε ευχαριστουμε και ...συγνωμη για το οφ...:redface::redface:

Οι απολαύσεις των ζώων

ενα φανταστικο βιβλιο που σας προτεινω ανεπιφυλακτα να διαβασετε!!!!

https://www.biblionet.gr/main.asp?pag...&bookid=134993

εγω ειμαι καπου στη μεση και οσο προχωραει γινεται και πιο εντυπωσιακο! ηξερα πολλα πραγματα για τα ζωα μιας που εχω την τρελα απο μικρη αλλα εχω πει τοτσες φορες "ουααααο!!" που μαλλον τελικα ειμουν ερασιτεχνης!
wink.gif

εγω παλι το λεω...οτι απλα εχεις μυαλουδακι....και δεν χαφτεις ασυζητητι οτι μας σερβιρουν εδω και αιωνες...:D...καλο ειναι να τα ψαχνουμε και λιγο μονοι μας τα πραγματα,απο πολλες πλευρες...
Ευγε παιδι μου.....ετσι να συνεχισεις....:lol::lol:
Έτσι ακριβώς...:)
Και βρόμικη κ της ΓΕΧΑ :lol::lol::lol:
Ιιιιι! Βρωμοσλιθερίνα!:P( κλεμμένο,οκ:rolleyes:)

Tί είναι ΓΕΧΑ;:confused::P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back