RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρακι μου επειδή όμως ο γιατρός σου είπε ακινησία μήπως θα ήταν καλο να "δανειστείς" ένα κλουβακι μεγαλο απο πετ σοπ ή έστω να την έχεις σε μια μεγαλη γατοφόρο μέσα; γιατι έτσι όπως είναι στο κουτί μπορεί να πεταχτεί από το σοκ και το φοβο της, φοβαμαι...
Τώρα δεν την μετακινώ και πάρα πολύ, αύριο που θα τη μεταφέρω θα μπει σε κλουβάκι! Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί, είναι ζαλισμένη απ'το φάρμακο και έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κουνηθεί
RedCat
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοείται αλλωστε το πιθανότερο ειναι να είναι όλη μέρα έτσι και απότο σοκ και από το φάρμακο, κακο θα της εκανες αν την μετακινούσες, απλά γιατί είπες για μήνα ΄γι'αυτό στο είπα.![]()
Αύριο θα φιλοξενηθεί αλλού,εγώ θα την φροντίζω,απλά τις ώρες που δεν μπορώ να είμαι δίπλα της θα είναι μια άλλη κυρία! Να 'ναι καλά η yasmin για την βοήθεια
RedCat
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε νεότεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο βρε Mia_m που το φρόντισες το γατιδάκι! Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά αφού βελτιώνεται! Θα ηρεμήσει και θα συνηθίσει κιόλας πιστεύω και θα συνεργάζεται! Δεν είναι και μικρό το σοκ που πέρασε το καημένο...
Όσο για την κυράτσα...μην το αφήσεις έτσι. Μου θέλει και γούνα. Αν ήταν ζώο τότε θα είχε το δικαίωμα να έχει γούνα επάνω της αλλά η ηθική της δυστυχώς είναι σκάλες κατώτερη από αυτή των ζώων οπότε δεν της ταιριάζει καθόλου ο χαρακτηρισμός...
Περιμένουμε νέα σας!
jasmine
Δραστήριο μέλος
Παλιοκατίνες του κ....ά! Βλαμμένες μικροαστές, βόδια όρθια! Παίρνουν ένα σκυλί για μόστρα και δε φροντίζουν να γίνει χαρακτήρας της προκοπής!
Μα ακριβώς αυτό είναι το ζήτημα ότι τα ζώα αντιγράφουν το δικό τους χαρακτήρα!!!!!! Δείξε μου το δάσκαλό σου!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία, μπράβο για την ψυχραιμία και την προσπάθεια σου. Τώρα είδα το θέμα και πραγματικά με αγωνία διάβασα τις εξελίξεις!
Είναι πολύ χαριτωμένο! Συμφωνώ με την κοπέλα που είπε για γλυκιά φωνή και χαδάκια στο κεφαλάκι. Έτσι ακριβώς είχα εξημερώσει το δικό μου, το οποίο ήταν "αγρίμι" όταν το πήραμε, και έγινε σπιτίσιο και γλυκούλικο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia M θα την φιλοξενήσουμε σαν Thessaloniki Cat Group σε μια κυρία που εχει ξαναφροντισει τετοιο ζωο δεν ειναι τρυφερη αλλα δινει καλα τα φαρμακα και τα αγριουτσικα συνερχονατι καλα εκει, να ξερεις μεχρι να γινει καλυτερα κι επειδη δεν θα μας ξερει θα φιλοξενηθει σε κλουβακι γιατι ειναι αδύνατο να της δωσουμε τα φαρμακα αλλιως και να ειναι και ακίνητη αλλιως σε νέο περιβαλον... οποτε βρες ενα μεγαλουτσικο γατοφορο αυριο . Παρε τηλ την stellab περιμενει τηλ σου να συνενοηθειτε να την πατε εκει 6936118679
ΟΚ, ευχαριστώ! Γατοφόρο θα μου δώσει η διπλανή και ελπίζω να είναι άνετα εκεί, βέβαια σκέφτομαι πως θα την κουνήσω, φοβάμε μην την πονέσω. Στην κούτα που την έχω τώρα δεν κουνιέται καθόλου, μόνο το κεφαλάκι της κουνάει όταν την βλέπω! Φάρμακα κλπ τα αναλαμβάνω εγώ! Πάω να της δώσω νεράκι
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μετά τραβάς το σεντονακι η το σηκωνεις, εχοντας ανοιξει το γατοφόρο στα δύο (ανοιγουν τα πιασίματα τα πλαινά και χωρίζει στα δυο καπάκια, γίνεται φυλλο φτερο δηλαδη συναρμολογούμενο).
Την βαζεις μέσα απαλά, μετα τοποθετεις το πανω καπακι κλεινεις και μετα τοποθετεις και κλεινεις την πόρτα.
Εχε μαζί σου και την τροφη που τρώει και αμμο αυριο.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ναι εχεις δικιο δεν πηγε το μυαλο μου ο γιατρος τι λεει μονο για το γαλα??? δεν πειραζει να παρει φαρμακα ενω δεν τρωει? μη το πειραξουν στο στομαχακι του... Δες το αυριο ε? τι γαλα δινεις??? ελπιζω οχι ανθρωπισιο ε? προκαλει διαφορα στις γατες.. τελος παντων ρωτα το γιατρο συγκεκριμενα τι να τρωει
Θα επικοινωνήσουμε αύριο με τον γιατρό για το θέμα τροφή! Της έδωσα το πρωί λίγο κονσέρβα να φάει και τώρα της έδωσα γάλα απ'αυτό που πίνουμε εμείς με μια μικρή ποσότητα ζάχαρης, αποκτάει με τη ζάχαρη τα στοιχεία που έχει το γατήσιο γάλα, δεν έχει και πολύ όρεξη όμως, μόνο το γαλατάκι και το νερό θέλει
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ειναι σε καλα χερια η γατουλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool