Βοήθεια - Γάτα δαγκωμένη από σκύλο

Μαρακι μου επειδή όμως ο γιατρός σου είπε ακινησία μήπως θα ήταν καλο να "δανειστείς" ένα κλουβακι μεγαλο απο πετ σοπ ή έστω να την έχεις σε μια μεγαλη γατοφόρο μέσα; γιατι έτσι όπως είναι στο κουτί μπορεί να πεταχτεί από το σοκ και το φοβο της, φοβαμαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός μου είπε να της μιλάω σαν να είναι παιδάκι και να της ανοιγοκλείνω τα μάτια! Έπιασε μπορώ να πω,κατάφερα να τη χαϊδέψω στο κεφάλι και δε μου έκανε χιουου. Τώρα κοιμάτε σα πουλάκι, σκεπασμένη και τη χτυπάει και ο ήλιος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρακι μου επειδή όμως ο γιατρός σου είπε ακινησία μήπως θα ήταν καλο να "δανειστείς" ένα κλουβακι μεγαλο απο πετ σοπ ή έστω να την έχεις σε μια μεγαλη γατοφόρο μέσα; γιατι έτσι όπως είναι στο κουτί μπορεί να πεταχτεί από το σοκ και το φοβο της, φοβαμαι...

Τώρα δεν την μετακινώ και πάρα πολύ, αύριο που θα τη μεταφέρω θα μπει σε κλουβάκι! Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί, είναι ζαλισμένη απ'το φάρμακο και έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κουνηθεί

εννοείται αλλωστε το πιθανότερο ειναι να είναι όλη μέρα έτσι και απότο σοκ και από το φάρμακο, κακο θα της εκανες αν την μετακινούσες, απλά γιατί είπες για μήνα ΄γι'αυτό στο είπα.:)

εννοείται αλλωστε το πιθανότερο ειναι να είναι όλη μέρα έτσι και απότο σοκ και από το φάρμακο, κακο θα της εκανες αν την μετακινούσες, απλά γιατί είπες για μήνα ΄γι'αυτό στο είπα.:)

Αύριο θα φιλοξενηθεί αλλού,εγώ θα την φροντίζω,απλά τις ώρες που δεν μπορώ να είμαι δίπλα της θα είναι μια άλλη κυρία! Να 'ναι καλά η yasmin για την βοήθεια

μπράβο λοιπόν σε όλους για την κινητοποίηση και περαστικά στη γατούλα:) Περιμένουμε νεότερα

Τώρα διάβασα το θέμα!
Μπράβο βρε Mia_m που το φρόντισες το γατιδάκι! Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά αφού βελτιώνεται! Θα ηρεμήσει και θα συνηθίσει κιόλας πιστεύω και θα συνεργάζεται! Δεν είναι και μικρό το σοκ που πέρασε το καημένο...
Όσο για την κυράτσα...μην το αφήσεις έτσι. Μου θέλει και γούνα. Αν ήταν ζώο τότε θα είχε το δικαίωμα να έχει γούνα επάνω της αλλά η ηθική της δυστυχώς είναι σκάλες κατώτερη από αυτή των ζώων οπότε δεν της ταιριάζει καθόλου ο χαρακτηρισμός...:down:

Περιμένουμε νέα σας!

Παλιοκατίνες του κ....ά! Βλαμμένες μικροαστές, βόδια όρθια! Παίρνουν ένα σκυλί για μόστρα και δε φροντίζουν να γίνει χαρακτήρας της προκοπής!

Μα ακριβώς αυτό είναι το ζήτημα ότι τα ζώα αντιγράφουν το δικό τους χαρακτήρα!!!!!! Δείξε μου το δάσκαλό σου!!!!

Μαρακι χιλια μπραβο σε σενα και τη yasmine.Mακαρι να γινει καλα η γατουλα.Και ειναι ομορφουλικο.Ενημερωνε μας για τα νεα της.Και για βοηθεια εδω ειμαστε εμεις:):):)

Αχ μπράβο για το αίσιο τέλος της γατούλας! Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γίνει πιο ήμερη, δεν είναι χαζά ζώα οι γάτες, άμα δει περιποίηση θα καλομάθει και θα την αποζητά κιόλας! Μέχρι να θεραπευθεί τελείως θα είναι κι έτοιμη για σπιτόγατα, οπότε σε κανά μήνα βάλε αγγελία!

Είναι πιο ήρεμη τώρα, μ'αφήνει να τη χαϊδέψω, κατάφερα να τη δώσω λίγο γαλατάκι με σύριγκα και νερό. Με τις ανάγκες της δεν ξέρω τι θα γίνει! Να την αφήσω να τα κάνει πάνω της? Δεν σκέφτηκα πιο νωρίς να πάρω ειδικά πάμπερς

Το καημένο το γατούλι, φανταστείτε τι τρομάρα πέρασε με το επεισόδιο με τα σκυλιά... είναι φυσικό να αντιδρά έτσι!
Μαρία, μπράβο για την ψυχραιμία και την προσπάθεια σου. Τώρα είδα το θέμα και πραγματικά με αγωνία διάβασα τις εξελίξεις!
Είναι πολύ χαριτωμένο! Συμφωνώ με την κοπέλα που είπε για γλυκιά φωνή και χαδάκια στο κεφαλάκι. Έτσι ακριβώς είχα εξημερώσει το δικό μου, το οποίο ήταν "αγρίμι" όταν το πήραμε, και έγινε σπιτίσιο και γλυκούλικο.

Mia M θα την φιλοξενήσουμε σαν Thessaloniki Cat Group σε μια κυρία που εχει ξαναφροντισει τετοιο ζωο δεν ειναι τρυφερη αλλα δινει καλα τα φαρμακα και τα αγριουτσικα συνερχονατι καλα εκει, να ξερεις μεχρι να γινει καλυτερα κι επειδη δεν θα μας ξερει θα φιλοξενηθει σε κλουβακι γιατι ειναι αδύνατο να της δωσουμε τα φαρμακα αλλιως και να ειναι και ακίνητη αλλιως σε νέο περιβαλον... οποτε βρες ενα μεγαλουτσικο γατοφορο αυριο . Παρε τηλ την stellab περιμενει τηλ σου να συνενοηθειτε να την πατε εκει 6936118679

Mia M θα την φιλοξενήσουμε σαν Thessaloniki Cat Group σε μια κυρία που εχει ξαναφροντισει τετοιο ζωο δεν ειναι τρυφερη αλλα δινει καλα τα φαρμακα και τα αγριουτσικα συνερχονατι καλα εκει, να ξερεις μεχρι να γινει καλυτερα κι επειδη δεν θα μας ξερει θα φιλοξενηθει σε κλουβακι γιατι ειναι αδύνατο να της δωσουμε τα φαρμακα αλλιως και να ειναι και ακίνητη αλλιως σε νέο περιβαλον... οποτε βρες ενα μεγαλουτσικο γατοφορο αυριο . Παρε τηλ την stellab περιμενει τηλ σου να συνενοηθειτε να την πατε εκει 6936118679

ΟΚ, ευχαριστώ! Γατοφόρο θα μου δώσει η διπλανή και ελπίζω να είναι άνετα εκεί, βέβαια σκέφτομαι πως θα την κουνήσω, φοβάμε μην την πονέσω. Στην κούτα που την έχω τώρα δεν κουνιέται καθόλου, μόνο το κεφαλάκι της κουνάει όταν την βλέπω! Φάρμακα κλπ τα αναλαμβάνω εγώ! Πάω να της δώσω νεράκι

Θα της γλυστρήσεις ενα σεντονάκι από κατω απο το σωμα της και θα την τοποθετησεις πολύ απαλα πανω εκει.
Μετά τραβάς το σεντονακι η το σηκωνεις, εχοντας ανοιξει το γατοφόρο στα δύο (ανοιγουν τα πιασίματα τα πλαινά και χωρίζει στα δυο καπάκια, γίνεται φυλλο φτερο δηλαδη συναρμολογούμενο).
Την βαζεις μέσα απαλά, μετα τοποθετεις το πανω καπακι κλεινεις και μετα τοποθετεις και κλεινεις την πόρτα.
Εχε μαζί σου και την τροφη που τρώει και αμμο αυριο.

Τροφή,μόνο γαλατάκι τρώει προς το παρόν, άμμο δυσκολάκι,δεν μπορεί να πάει στην άμμο,έχει παραλύσει στα πίσω άκρα! Αλλά θα φέρω,καλού κακού!

Α ναι εχεις δικιο δεν πηγε το μυαλο μου ο γιατρος τι λεει μονο για το γαλα??? δεν πειραζει να παρει φαρμακα ενω δεν τρωει? μη το πειραξουν στο στομαχακι του... Δες το αυριο ε? τι γαλα δινεις??? ελπιζω οχι ανθρωπισιο ε? προκαλει διαφορα στις γατες.. τελος παντων ρωτα το γιατρο συγκεκριμενα τι να τρωει

Α ναι εχεις δικιο δεν πηγε το μυαλο μου ο γιατρος τι λεει μονο για το γαλα??? δεν πειραζει να παρει φαρμακα ενω δεν τρωει? μη το πειραξουν στο στομαχακι του... Δες το αυριο ε? τι γαλα δινεις??? ελπιζω οχι ανθρωπισιο ε? προκαλει διαφορα στις γατες.. τελος παντων ρωτα το γιατρο συγκεκριμενα τι να τρωει

Θα επικοινωνήσουμε αύριο με τον γιατρό για το θέμα τροφή! Της έδωσα το πρωί λίγο κονσέρβα να φάει και τώρα της έδωσα γάλα απ'αυτό που πίνουμε εμείς με μια μικρή ποσότητα ζάχαρης, αποκτάει με τη ζάχαρη τα στοιχεία που έχει το γατήσιο γάλα, δεν έχει και πολύ όρεξη όμως, μόνο το γαλατάκι και το νερό θέλει

Ευτυχώς που έχει η διπλανή γατοφόρο! Η δικιά μου είναι στο εξωχικό, άλλη αποστολή εκεί, είχε μπερδευτεί μια γάτα μας στα αγκύστρια! Τώρα είναι περδίκι το πουλί μου,κι αυτή η χαζούλα όλα παιχνίδια της φαίνονται

μπραβο mia και γονεις και yasmin και στην κυρια που θα την φιλοξενησει!!!!!!!!:)
ειναι σε καλα χερια η γατουλα!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back