NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Ο σκυλος ηταν τα ιδια κιλα με μενα(ασιατικο τσοπανοσκυλο) αλλα υπακουγε και τον εβγαζα βολτα ανετη...Οσπου μια μερα περασε διπλα μας ενα γατακι,πρεπει να ηταν δυο μηνων το πολυ.Ο δικος μου ο Εκτωρας τρελλαθηκε και αρχησε το κηνηγη με τη γατουλα.Με εσερνε και εμενα γιατι δεν αφηνα το λουρι του.Εβλεπα καθαρα οτι θα μου φυγει και θα πιασει και το γατακι...Για καλη μου τυχη ειδα μια κολωνα της ΔΕΗ ακριβως διπλα του και τον τιληξα τρεχοντας γυρω-γυρω.Δεν μπορουσε πλεον να κουνηθει αλλα λυσσαγε στο γατακι.Περιμενα εκει για να ηρεμησει πανω απο μιση ωρα και παλι την εψαχνε με το που τον ξετιληξα για να παμε σπιτι...
Εαν δεν βρησκοταν η κολωνα εκει δεν θα ειχαμε τετοιο αισιο τελος...Που θελω να καταληξω...Μηπως η κυρια αυτη ΔΕΝ μπορουσε να κανει τιποτα?Συμβαινουν τετοια το ξερω,ειχα πολλα σκυλια,αλλα οταν δεν μπορεις να το κουμανταρεις το ζωο σου τοτε κατι πρεπει να κανεις...
Η ποινη του δικου μου ηταν η μεταφορα του στο κτημα.Ο Εκτωρας τωρα ειναι 9 χρονων ,αριστος φυλακας του κτηματος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
.Η ποινη του δικου μου ηταν η μεταφορα του στο κτημα.Ο Εκτωρας τωρα ειναι 9 χρονων ,αριστος φυλακας του κτηματος...
o σκυλος σου δεν εφταιγε σε τιποτα για να τον πας στο κτημα μονο του
,τα ενστικτα του ειναι αυτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Και καλυτερα θα ηταν να με πηγαινε αυτος βολτα εμενα αντι εγω αυτον???

Εαν σου δειξω φωτο,τοτε θα με καταλαβεις

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Επικοινώνησα με το γιατρό πάλι για να τα μεταφέρω τα νέα μας και μου είπε ότι μπορεί να φάει κανονικά! Τώρα περιμένω τη γατοφόρο,θα πάω να πάρω τα φάρμακα! Πάμπερς έχει μόνο σε pet shop? Ξέρετε?
zorica
Διάσημο μέλος
Καταλαβα...Καλο κουραγιο και καλη δυναμη...Επιμένω ότι φταίει η αυτή, εγώ δεν θα επέτρεπα στο σκύλο μου να μπει σε ξένη οικοδομή για πολλούς λόγους και τα λουράκια υπάρχουν για κάποιο λόγο, έτσι δεν είναι! Στην τελική, αν δεν θες να έχουν λουράκια υπάρχει και το φύμωτρο, όλοι στη γειτονιά μου αυτό κάνουν, εκτός απ'αυτήν! Τα σκυλιά σίγουρα δε φταίνε, είναι σαρκοφάγα και αυτός είναι ο τρόπος τους για να σκοτώσουν το θύμα τους! Αλλά όχι και να κάθεσαι να βλέπεις να κατασπαράζουν τη γάτα τα σκυλιά σου! Αυτό είναι αμαρτία!
Επικοινώνησα με το γιατρό πάλι για να τα μεταφέρω τα νέα μας και μου είπε ότι μπορεί να φάει κανονικά! Τώρα περιμένω τη γατοφόρο,θα πάω να πάρω τα φάρμακα! Πάμπερς έχει μόνο σε pet shop? Ξέρετε?
Στη γατουλα περαστικα και να μας λες τα νεα...

julia
Διακεκριμένο μέλος
αλλά μπορείς να πάρεις ίσως υποσέντονα.. κάτι σαν σερβιετες.. επιπεδες που βαζουν στους γερους στο κρεβατι.. μπορει να εχει και το s market... ή τα φαρμακεια..
ΤΟυλάχιστον για να μην κάνει χάλια την γατοφόρο....
ειναι νομίζω 30χ30 cm... ή και λίγο μεγαλύτερες...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ΄ξερω για τα πάμπερς...
αλλά μπορείς να πάρεις ίσως υποσέντονα.. κάτι σαν σερβιετες.. επιπεδες που βαζουν στους γερους στο κρεβατι.. μπορει να εχει και το s market... ή τα φαρμακεια..![]()
ΤΟυλάχιστον για να μην κάνει χάλια την γατοφόρο....
ειναι νομίζω 30χ30 cm... ή και λίγο μεγαλύτερες...
Αχα, μάλιστα, πιο πολύ για εκεί που θα την πάω τα χρειάζομαι, έκανε πιπί της πριν. Τώρα την έβαλα στη γατοφόρο γιατί παραζωήρεψε,ήθελε να βγει απ' την κούτα της!
zorica
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπορείς να δοκιμάσεις κονσέρβα a/d της Hill's ή Recovery της Royal Canin, που είναι ειδικές για ζωάκια σε ανάρρωση, που δεν έχουν σπουδαία όρεξη.
Μπράβο που τη βοήθησες τη γατούλα! Μακάρι να της πάνε όλα καλά από δω και πέρα...

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
μάρκετ θα βρεις σίγουρα πάνες για ακράτεια οι οποίες είναι πολύ μεγάλες και τις χρησιμοποιούσα παλαιότερα για ανάλογη περίπτωση σε μια γατούλα μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω καταλαβει... Τελικα ειναι σίγουρο οτι η γατούλα θα μείνει παράλυτη; Χρειάζεται βοήθεια για την τουαλέτα ή φαίνεται να κάνει μονη της τις ανάγκες της;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια να πηγαίνεις να την βλέπεις, θα έχει ανάγκη την παρέα σου και πολύ τρυφερότητα.
Αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω καταλαβει... Τελικα ειναι σίγουρο οτι η γατούλα θα μείνει παράλυτη; Χρειάζεται βοήθεια για την τουαλέτα ή φαίνεται να κάνει μονη της τις ανάγκες της;
Δεν ξέρουμε ακόμα, της πίεσα εχθές λίγο την ουρά και αντέδρασε,κάτι που σημαινει ότι έχει νεύρα! Αύριο θα πάω να τη δω με τον γιατρό. Και θα της κάνουμε την ακτινογραφία,να ξέρουμε πάνω κάτω τι έχει,αν έχει σπάσει σπονδυλική, δύσκολα τα πράγματα
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool