Βοήθεια - Γάτα δαγκωμένη από σκύλο

Αχ!!μπράβο!!!τι καλά που είναι καλύτερα..μακάρι να ζήσει και ας έχει και κουσούρι!!μπράβο Mia_m:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στη γατούλα! Εύχομαι να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν. Το Σάββατο πέθανε ένα γατί στη γειτονιά μου - κι αυτό δαγκωμένο από σκύλο... Κι ότι είχα ξεκινήσει τη θεραπεία του:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε είμαι να πεθάνω απ'τη στενοχώρια! Μαύρισε η ψυχή μου και για άλλη μια φορά καταλλήγω να μισώ τους ανθρώπους. Τα κοπρόσκυλα τα είχε μια κυρία η οποία όπως μου είπε ο πατέρας μου, ήταν εντελώς στην κοσμάρα της, αναίσθητη:mad:

Το κακόμοιρο το γατούλι...:(:(τουλάχιστον τώρα είναι σε καλά χέρια..η κυρία αυτή τα φταίει όλα:mad::mad::mad:

Αχχχ παιδια...ευτυχως θα ζησει:happy:

Μπράβο βρε κορίτσι...Περαστικά στο γατούλι...:happy:

Ότι θα ζήσει είναι σίγουρο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα περπατήσει! Και για ημιαδέσποτη είναι δύσκολα τα πράγματα μια τέτοια περίπτωση να της ξανασυμβεί, δεν θα τη γλυτώσει! Αν μπορούσα να την κρατήσω, θα είμαι πολύ ευτυχησμένη,αλλά το τέρας η δικιά μου έχει αφινιάσει μόνο με την ύπαρξή της

περαστικά στην γατουλινα, εύχομαι το καλύτερο!:)

ουφ πάλι καλά.

Ένα σπρέι πιπεριού χρειαζόμαστε. Να περνάμε δήθεν αδιάφορα δίπλα από αυτούς που κάνουν τέτοια πραγματα και να τους ψεκάζουμε στη μούρη.

ουφ πάλι καλά.

Ένα σπρέι πιπεριού χρειαζόμαστε. Να περνάμε δήθεν αδιάφορα δίπλα από αυτούς που κάνουν τέτοια πραγματα και να τους ψεκάζουμε στη μούρη.

Περιμένω να μου την δείξει την κυράτσα η μάνα μου! Μια κουράδα με γούνα ήταν μου είπε,απ'αυτές που έχουν τα σκυλιά για αξεσουάρ, είμαι σίγουρη! Θα την κάνω να περάσει μεγάλη λαχτάρα

Παλιοκατίνες του κ....ά! Βλαμμένες μικροαστές, βόδια όρθια! Παίρνουν ένα σκυλί για μόστρα και δε φροντίζουν να γίνει χαρακτήρας της προκοπής!

Παλιοκατίνες του κ....ά! Βλαμμένες μικροαστές, βόδια όρθια! Παίρνουν ένα σκυλί για μόστρα και δε φροντίζουν να γίνει χαρακτήρας της προκοπής!

Συμφωνώ κι επ' αυξάνω... Άμα φόραγε και γούνα... γ...τα:/::down:
Περαστικά στη γατούλα και μπράβο σ'εσένα που την φρόντισες!!!:up:

μπράβο Μαράκι μου σε σένα και στους δικούς σου. Ευχομαι τα καλύτερα για την γατούλα και φυσικα δεν ειναι να ξαναμένει στο δρόμο μετά από αυτό..ευχομαι να βρει ενα σπιτάκι..

Περαστικά στο γατούλι.

Παλαιότερα είχε χτυπήσει έναν γατούλη μου αυτοκίνητο (μάλλον, δεν το είδα να συμβαίνει), και φαινόταν παράλυτος και είχα φρικάρει.

Μαζί με τα φάρμακα ο γιατρός συνέστησε ακινησία (απόλυτη) και έτσι τον είχα κλείσει σε ένα πάρα πολύ μικρό χώρο 1χ1 ο οποίος δεν είχε και κανένα πάτημα για να σκαρφαλώνει. Ευτυχώς ο γατούλης έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλά, βέβαια πήρε πάνω από έναν μήνα η όλη υπόθεση.

Σπιτάκι δύσκολο να βρει, είναι άγρια! Τώρα μόνο,με την κορτιζόνη είναι ήρεμη. Ανεβάζω και μια φωτογραφία της, τώρα που είναι καλύτερα

Περαστικά στο γατούλι.

Παλαιότερα είχε χτυπήσει έναν γατούλη μου αυτοκίνητο (μάλλον, δεν το είδα να συμβαίνει), και φαινόταν παράλυτος και είχα φρικάρει.

Μαζί με τα φάρμακα ο γιατρός συνέστησε ακινησία (απόλυτη) και έτσι τον είχα κλείσει σε ένα πάρα πολύ μικρό χώρο 1χ1 ο οποίος δεν είχε και κανένα πάτημα για να σκαρφαλώνει. Ευτυχώς ο γατούλης έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλά, βέβαια πήρε πάνω από έναν μήνα η όλη υπόθεση.

Και εμένα αυτές τις οδηγίες μου έδωσε! Απόλυτη ακινησία (την έχω βάλει σε μια κούτα και την σκέπασα με μια πετσέτα και ένα πουλόβερ μου)και μου είπε ότι για κανα μήνα περίπου με την χορήγηση αυτών των φαρμάκων να την προσέχω

Μπράβο Μαράκι, ότι καλύτερο σου εύχομαι εσένα και στο γατάκι:up:

παιδιά έφαγα τα νύχια μου !απο την αγώνία!ευτηχώς το γατουλάκι τη γλίτωσε.μπράβο που το φροντίσατε.κυράτσα-γούνα -σκύλος (δυστηχο σκυλάκι)τι συνδυασμός!!!

Μπράβω Μαρία... :up: που το μάζεψες και του έδειξες την καλή πλευρά των Αθρώπων!!

Κουκλί είναι καλέ... :(Μπορεί τώρα με την θεραπεία να ημερώσει...:) Μίλα του γλυκά (πάντα η γλυκιά και ψηλή φωνή και το χάιδεμα στο κεφαλάκι και στ'αυτάκια κάνουν τη δουλειά)!!!!
Εσύ όμως είμαι σίγουρη ότι ξέρεις καλύτερα!!!
;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back