Βρήκα γατάκι στο δρόμο

:D Οι λυσασμένες είχαν γεμίσει δωράκια και τα 2 χώματα και δεν ξέραμε ποια έκανε τι!

:lol::lol::lol:Μια΄χαρά οικογένεια σας βρίσκω!!!!
Έλα μια βόλτα στο πατρικό μου με 2 τουαλέτες(και κήπο...).... να δέις γλύκα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καμία εταιρία με άμμο, να με σπονσοράρει????:/::rolleyes::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia παλιά είχα μια γάτα που δεν της άρεσε το χώμα και αρχικά πήγαινε και τα έκανε στον μπιντέ που είχαμε στο παλιό σπίτι. Μετά έμαθε και πήγαινε στην τουαλέτα κανονικά, μόνο που δεν τράβαγε το καζανάκι γιατί δεν το έφτανε. :D Η εκμάθηση έγινε μετά από στενή παρακολούθηση του μπαμπά στην τουαλέτα, γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού ζευγάρωνε με την καράφλα του ενώ κοιμόταν! :up: Ο συγκεκριμένος γάτος είχε και μια μανία με τις γυναικίες γάμπες και ήταν ο φόβος και τρόμος των φίλων μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

¨ΕΧΩ δεί και εγώ σε βιντεάκια τέτοιες γάτες....:)
αλλά ΠΟΤΕ δεν μου έτυχε τέτοια.... :(
Βέβαια και απο την άλλη, καλύτερα.. γιατί πλέον με τον πληθυσμό που έχουμε... θα περιμέναμε εμείς οι άνθρωποι έξω απο το μπάνιο, στην ουρά, κάθε πρωί!!!!:hmm::lol:

Όντως εσύ πρέπει να πάρεις και επίδομα πολυτέκνων. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να ανεβάσω το videaki που τραβήξαμε εχθές με τα κορίτσια να παίζουν?

Στο gallery νομιζω έχει κάπου βινεάκια να ανεβάσεις!:)

γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού ζευγάρωνε με την καράφλα του ενώ κοιμόταν! :up: !

:lol::lol::lol:
Νά'σαι καλά καλή μου για πρώτη φορά απο χτες μπόρεσα και γέλασα.
Μου έκανες το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου!!

Χρόνια πολλά Δημητρούλα και ότι επιθυμείς! Στεναχωρήθηκες σχετικά με αυτό που έγραψες παραπάνω? Κι εγώ δεν έχω συγχωρήσει στον εαυτό μου που έχασα τον προηγούμενο πέρση μου επειδή τον άφηνα στο μπαλκόνι γιατί έκλαιγε. Πέθανε όταν έφτασα στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Πικέρμι, κλαίγοντας και κοιτώντας με σα να με παρακαλάει να τον βοηθήσω σε όλη την διαδρομή. Αλλά τώρα που έσωσα την Ματίλντα νοιώθω λίγο ανακουφισμένη και νομίζω πως κι αυτός θα χαίρεται από εκεί ψηλά. Ίσως αυτός είναι ένας από τους προορισμούς μας στην ζωή.

Ax βρε κορίτσια όλες έχουμε κάνει λάθη με τα ζωάκια μας. Κι εμένα μου έχει πέσει στο παρελθόν ο γατούλης από τον 5ο και εμένα πέθανε σχεδόν στα χέρια μου. Δυστυχώς κι εμένα μου έχει αφήσει εντυπωμένη στο μυαλό μου την εικόνα του μικρού μου. Απλά μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας βέβαια με τρόπο που μας κοστίζει:(

Φωτογραφίες από την Λούσυ (πρώην Ματίλντα :P ) μας που κοντεύει πλέον τα 2 χρόνια ζωής! :clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03995.jpg
    DSC03995.jpg
    565 KB · Εμφανίσεις: 112
  • DSC03775.jpg
    DSC03775.jpg
    419,4 KB · Εμφανίσεις: 45
Διαβασα ολοκληρη την ιστορια της :redface: Ειναι υπεροχη!
Μια μικρη κουκλιτσα!!
Τσατιστηκα με τον ασχετο που σας εδωσε κορτιζονουχα κολλυρια :mad:
αλλα τελος καλο ολα καλα.
dsc03995-jpg.171957

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, κοτζάμ γατάρα έγινε!! :clapup:
Να τη χαίρεστε την κούκλα!

να την χαιρεστε..ειναι πανεμορφη!!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back