Βρήκα γατάκι στο δρόμο

Είναι πολύ όμορφο το ψυχουλάκι (ok, μοιάζει με τον δικό μου και είμαι λίγο προκατειλημμένη).:P Μπράβο σας που το φροντίζετε, η αγάπη σας είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορείτε να του δώσετε αυτή τη στιγμή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Catlover σε αναγνώρισα! είμαι η κοπέλα που είχε φέρει τα γατάκια της μαζί με 2 παιδιά όταν έφευγες από τον Αίλουρο, το βράδυ που στείρωσες τα γατάκια σου! Μάλιστα είδα κ τιν στείρωση από το τζάμι! Σε θυμάμει γιατί αφαίρεσε ο κ. Πάνος και την μεβράνη από τον πανέμορφο τίγρη σας! Μπράβο παιδιά, μακάρι να πάνε όλα καλά και το μικράκι σας να γίνει μέρος της οικογένειάς σας! Πώς εξελίσσεται: Τι είπε ο κ. Πάνος? Είμαι σίγουρη και μόνο από την πανέμορφη ράχη του ότι θα γίνει κουκλίτσα, και φυσικά μετά από όλο αυτό, δένεσαι τόσο πολύ πώς να το αποχωριστείς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aristocat κι εγώ σε θυμήθηκα, αλλά ήμουν πολύ αγχωμένη και δεν θυμάμαι το γατάκι σου. Εσύ γιατί είχες πάει? Αν έβλεπα αυτά που έκανε ο κος Πάνος θα είχα λυποθημήσει και θα με μαζέυατε, γι'αυτό έφυγα. Ο τίγρης είναι της μαμάς μου και βλέπει μια χαρά, μόνο που άρχισε να κάνει τρίτο βλέφαρο και θέλει συνεχώς αλοιφές και κολλύριο και είναι πολύ ζόρικος ο άτιμος. Η Ζιζέλ μου κανα-δυο μέρες ήταν μελαγχολική, αλλά έχει ανακάμψει πλήρως. Την έβγαλε μόνο με 1 ραμματάκι, το οποίο αφαιρέσαμε το Σάββατο. Το μικρούλη είναι ακόμη αφυδατωμένο, φαίνεται ακόμη και το κοκαλάκι της λεκάνης του και του δίνουμε με σύριγγα την κονσερβούλα της royal canin, recovery.Δυστηχώς δεν τρώει και πολύ, το μισό το φτύνει γιατί κοιμάται όρθια, αλλά το εντεράκι της λειτουργεί κανονικά. Θα την πάμε πάλι αύριο να την δει ο κος Πάνος, ευτυχώς δεν κάνει πυρετό.

Ωραία εύχομαι να πάνε όλα καλά...Εμείς είχαμε πάει για εμβολιάκι στον ένα μας γατούλη και τσεκ απ στην μικρή της οικογένειας! Περιμένουμε νέα για το ασπρο γκρι τρυφερούδι σας...

Η Ματίλντα κοιμάται όρθια όταν τρώει και δεν καταπίνει με αποτέλεσμα το μισό να το βγάζει. Μήπως έχετε καμμιά ιδέα για να μην το φτύνει? Την ταίζω με σύριγγα

Στο τάισμα με τη σύριγγα πολλά φτύνουν φαγητό, γιατί είναι δύσκολο να τους το δίνεις ακριβώς με τον ρυθμό που καταπίνουν. Γιατί δεν δοκιμάζεις μπιμπερό; Είναι πολύ πιο εύκολο και για το γατάκι και για σένα.:)

Μηπως το μπιμπερο θα σας βολευε περισσοτερο κι εσας κι αυτη;Ή αν κανατε μια μικρη διακοπη αναμεσα στο ταισμα;

Εχτες απογευμα πηγα την Ματίλντα στον Αίλουρο για επανεξεταση. Την ζύγισε και την βρηκε 50 γραμμάρια ελαφρύτερη από το Σάββατο. Το κακό είναι ότι είχε υποθερμία 35 βαθμους. Της έδωσε ορό ώστε να βοηθήσει να ανεβεί η θερμοκρασία και μου είπε να της βάλω θερμοφόρα νερού. Τελικά σήμερα στις 9:30 έφτασε στους 37,8 βαθμους :happy:

Αν της βαλουμε ηλεκτρικη θερμοφορα, η κανενα αεροθερμο/καλοριφερ κοντα της, πειραζει; Η απλη θερμοφορα νερου κραταει 2-3 ωρες θερμοκρασια...

Πολύ μ αρεσετε και ο συζηγος και η τζουλια και το γατακι πολύ σας χαιρομαι, με τετοια φροντιδα και τρυφερότητα ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη

Παρτε απο φαρμακειο ηλεκτρικη θερμοφορα και βαλτε απο πανω ενα λεπτο πετσετακι ( εχει ηδη βελουδινο καλυμμα αυτη απο μόνη της, μετα τοποθετειστε το γατακι πανω στη θερμοφορο σε μια φωλιτσα η στο γατοφόρο του που θα εχετε τυλίξει ολο με κουβερτα η παπλωμα αφήνοντας μονο μια μικρή εισοδο για να βλέπετ η να βγάζετε το γατάκι, ετσι θα φτιάξετε ενα ζεστο δωματιακι μινι γι αυτο και αν βαλετε και ενα αρκουδάκι μικρουτσικο μεσα θα του δημιουργήσει μεγάλη ασφάλεια και θα μπορει να το αγκαλιάσει, ησυχάζουν πολύ περισσότερο οπως διαπίστωσα. Το ολο συνολο γατακι με γατοφόρο κλπ αν το βαλετε πανω στο γραφειο η τραπέζι που δουλέυετε θα ακουει και την αναπνοή και τις κινήσεις σας και αυτο θα του κάνει ακομη περισσότερο καλό.

Καλό είναι να βάλεις την κούτα της κάτω από μια λάμπα, έτσι κρατάμε συνήθως ζεστά τα μωράκια, μαζί φυσικά με τη βοήθεια της θερμοφόρας. Μην είναι όμως και πολύ χαμηλή και κάψει το κεφαλάκι της... Αχ, ας πάνε όλα καλά για την κουκλίτσα!

Μακάρι Γεωργία να πάνε όλα καλά...Περιμένουμε νέα.Απʼό,τι φαίνεται η μικρή είμαι μαχήτρια!

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές και την συμπαράσταση κορίτσια, κι εμάς μπλοκάρει το μυαλό μας και δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Όντως το ποντικάκι μας είναι μαχήτρια και ελπίζουμε να μείνει μαζί μας και να μην μας αφήσει, την αγαπήσαμε τόσο αυτές τις λίγες μέρες που μας έκανε την τιμή να την περιποιούμαστε. Λέτε να πάρω ηλεκτρική θερμοφόρα ή νερού? Σήμερα είχαν και απεργία τα φαρμακεία και τρέχαμε όλο το πρωί που ήμασταν σπίτι και δεν προλάβαμε να ψάξουμε για εφημερεύον. Μας έδωσε μία η μαμά του Αριστείδη, αλλά έχει χαλσμένο καπάκι και πρεπει να την έχουμε όρθια. Την τυλίγω λοιπόν με το πανάκι της και την βάζω να ακουμπάει την μια της πλευρά πάνω οπότε ζεσταίνεται από την μία μόνο. Κάθε φορά που την αφήνω μόνη της με πιάνει άγχος αν θα την βρω ζωντανή όταν γυρίσω και όταν την βλέπω να αναπνέει παίρνω μεγάλη χαρά και ξεχνάω τα πάντα. Yasmin ευτυχώς που έχεις πάρει doctora στην γατοπεριποίηση, θα της βάλω αρκουδάκι το βράδυ που θα πάω σπίτι και προς το παρόν της αφήσαμε και την λάμπα αναμμένη. Μπιμπερό έχει ο μπαμπάς μου από όταν τάιζε την Τζίνι του, που είχαμε βρει απίσης στον κήπο μας, θα πάω να το πάρω. Μακάρι να την βρω πάλι να με περιμένει το βράδυ γιατί θα τρελαθούμε αν μας εγκαταλείψει τώρα. Ο Αριστείδης αναρωτιέται αν με το καλό μεγαλώσει μήπως υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει στα μάτια την Ζιζέλ, επειδή δεν θα βλέπει. Η Ζιζελίτσα είναι ένας άγγελος έρχεται και το μυρίζει και όταν φωνάζει τρέχει πρώτη έξω από την πόρτα και περιμένει να ανοίξω. Σαν να καταλαβαίνει πως είναι άρρωστο το μικράκι και το φροντίζουμε. Ούτε ένα χου δεν έχει κάνει και δεν δείχνει να ζηλεύει. Βέβαια παίρνει κι αυτή πολλά χαδάκια και αγγαλίτσες για να μην νοιώθει παραμελημένη.:D

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το γατομωράκι!
Αν θέλετε, έχω θερμοφόρα νερού να σας δανείσω.:)

Παραλίγο να την χάσω εχθές το βράδυ, είχε πέσει η θερμοκρασία της στου 33 βαθμούς όταν γύρισα και με την θερμοφόρα και ένα μπουκάλι με καυτό νερό από κάτω ανέβηκε στους 36,7 μετά από καμμιά ώρα. Της βάλαμε και αερόθερμο και ζεστάθηκε. Πότε θα περάσει η υποθερμία επιτέλους και πότε θα αρχίσει να τρώει κανονικά?

Ω ρε Γεωργία, το πανέμορφο γατόνι σου μας έχει κοψοχολιάσει! Πώς είναι σήμερα;;;

Δεν μπορείς να πεις ποτε θα περάσει.... και θα φάει.. πρέπει να δυναμώσει, να τραφεί σωστά και να ανακτήσει δυνάμεις...

Το κακό είναι που είναι μόνο του τόσες ώρες και δεν τρώει καθε 2 ώρες, με αποτέλεσμα να μην έχει ενέργεια και να πέφτει η θερμοκρασία του.:(

Πέταξα μια μπηχτή στην πεθερά εχθές το πρωί που ανυσηχούσε που θα μείνει μόνο του το μωράκι τόσες ώρες να της το πάω σπίτι, αφού μένει δίπλα στο γραφείο μου και σοκαρίστηκε. Ο Αριστείδης δεν θέλει να το δει γιατί θα στεναχωρηθεί με τα ματάκια του. Εντωμεταξύ μου έλεγε άντε να το μεγαλώσετε με το καλό να δείτε που θα το δώσετε μετά, λες και θα θέλει κανείς να πάρει ένα τυφλό γατάκι. Σήμερα του άφησα ανοιχτή και την σόμπα, ελπίζω να μην πιάσουμε φωτιά..

Είναι δύσκολο... το ξέρω...:(

Το θέμα δεν είναι αν θα βρεις να το δωσεις αλλά αν θα αντέξεις που θα το έχεις τόσο πολύ φροντίσει και προστατέψει. Και πες στην πεθερά να το κοιτάξει. πόσε ώρες πια δουλεύεις θα το ξαναπάρεις πίσω..

Ωχ μωρε το καημενακι...Ηλεκτρικη θερμοφορα δεν βολευει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back