Γάτα και δίαιτα

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάλι σε έριξε..... ΑΡΕ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:/::/::/::/::/:

Αστον 2-3 μέρες... έχει αποθέματα δεν θα πεθάνει της πείνας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ!!!

2 ΗΔΗ ΞΗΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:down::down::down::down::down:

Αστο κοπελιά......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άννα και το δικο μου Σιαμογατοβρωμουλη πηρα να του δωσω αλλα το σκασμενο δεν την τρωει...και μου κανε εντυπωση γιατι πολλα ατομα μου χουν πει για δυσκολα γατια οτι τους αρεσε...τι θα κανω??????
Κοίταξε όταν λέω ξετρελαθηκάν αναφέρομαι σε όλα εκτος από την Εστεέ....Καταλαβαίνω από δύσκολα γατια στο φαί γιατι έτσι είναι δυστυχώς και αυτή...Αλλά ξέρεις στάμάτησα να τρέχω και από πίσω της κάθε τρεις και λίγο και είπα να το παίξω σκληρή μάνα....Αυτό που κάνω με την Εστεέ
είναι να της βάζω μια χούφτα φαι πάνω στο κρεββάτι...Και ναι τις τρώει!!!Όχι με όρεξη αλλά αποφάσισα να της ελλατώσω πολύ την κονσέρβα...Και ας χτυπιέται όσο θέλει!!!Στην αρχή είχα τύψεις αλλά δεν την αφήνω νηστική της βάζω κροκέτες,τωρα αν δεν θέλει να φάει είναι δικό της πρόβλημα...Αλλά τρώει τώρα όχι που θα άντεχε χωρίς φαί!!!:D

Λοιπόν έμαθα τι κονσέρβα δίνει στο γάτο της. Του δίνει Shibba. Είναι από αυτές τις φθηνές του super market... Ίσως γι' αυτό παχαίνει...

Λοιπόν έμαθα τι κονσέρβα δίνει στο γάτο της. Του δίνει Shibba. Είναι από αυτές τις φθηνές του super market... Ίσως γι' αυτό παχαίνει...
Η shibba δεν ειναι απο τις φτηνες!! ειναι ακριβουτσικες...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ποσες του δινει την ημερα ?? αυτο ειναι που πραγματικα εχει σημασια....γιατι και εγω τους δινω, αλλα μονο σαν λιχουδια και σαν κυριο γευμα. ;)

Η shibba δεν ειναι απο τις φτηνες!! ειναι ακριβουτσικες...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ποσες του δινει την ημερα ?? αυτο ειναι που πραγματικα εχει σημασια....γιατι και εγω τους δινω, αλλα μονο σαν λιχουδια και σαν κυριο γευμα. ;)

Δεν είναι η κανονική η Shibba απλώς έχουν το ίδιο όνομα. Και θέλεις να σου απαντήσω για το πόσες του δίνει την ημέρα; 9. Του δίνει πάρα πολλές... Για ξηρή τροφή ούτε συζήτηση...

Δεν είναι η κανονική η Shibba απλώς έχουν το ίδιο όνομα. Και θέλεις να σου απαντήσω για το πόσες του δίνει την ημέρα; 9. Του δίνει πάρα πολλές... Για ξηρή τροφή ούτε συζήτηση...
Πλακα μου κανεις?? παρα παρα πολλες!! να της μειωσει σιγα σιγα...7 μετα 5 και ας γκρινιαζει οτι θελει και αλλο. Να εχει ξηρη τροφη, και αν πειναει να φαει απο κεινη!! :lol:

Πλακα μου κανεις?? παρα παρα πολλες!! να της μειωσει σιγα σιγα...7 μετα 5 και ας γκρινιαζει οτι θελει και αλλο. Να εχει ξηρη τροφη, και αν πειναει να φαει απο κεινη!! :lol:

Της το έχω πει και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!(καλά είναι και λίγο χαζή αλλά τέλος πάντων...)

Μια μεγαλώσωμη γάτα χρειάζεται περίπου 400γρ την ημέρα (σε κονσέρβα), γύρω στα 300 αν είναι μικρόσωμη. Προσωπικά θα πρότεινα 300γρ. την ημέρα για γατί σε δίαιτα, αλλά πες στη φίλη σου να μειώσει σταδιακά την ποσότητα.

Και θέλεις να σου απαντήσω για το πόσες του δίνει την ημέρα; 9. Του δίνει πάρα πολλές... Για ξηρή τροφή ούτε συζήτηση...
9 κονσέρβες την ημέρα???????????????? Και καθόλου ξηρά τροφή? Επιεικώς απαράδεκτη η διατροφή της γάτας... Σύντομα εκτός από το πάχος θα έχει πρόβλημα και με τα δόντια της. Μια πολύ καλή ξηρά τροφή είναι η Obesity. Τη συνέστησε ο κτηνίατρος και μας έδωσε δοσομετρητή για καθημερινό έλεγχο της ποσότητας του φαγητού. Νομίζω ότι είναι μια καλή λύση γι' αυτή την παχουλούλα γάτα!

Ελεος βρε...9 ????? Πάρα πολλές !!!!!!! Απορω πως δεν εχει προβλημα με τα δοντια του το γατι.....:hmm:
Θα δυσκολευτει λιγο να τις μειωσει ετσι καλομαθημένο που είναι ;), αλλα πρεπει να κρατησει χαρακτηρα και να μην υποκυψει στα ικετευτικα νιαουρισματα για επιπλεον φαγακι...

Συγνωμη τωρα που θα το πω αλλα η γατα δεν εχει προβλημα κανενα , οτι της δωσεις αυτο θα φαει.. το προβλημα ειναι στη φίλη σου

1. Δεν εχει ασχοληθει με την διατροφη της γατας με αποτελεσμα η διατροφη που δινει ειναι απαραδεκτη και θα οδηγησει σιγουρα σε προβλημα υγειας και δοντιων
2, Μεταφερει τα δικα της προβληματα στον γατο δηλαδη δυσκολευεται να τον πεθαρχησει και να τον στερησει απο κατι γιατι τατιζεται υπερβολικα με αυτο και αισθανεται κακκια οταν το κανει , και παλι αυτο οδηγει σε προβληματα συμπεριφορας και διατροφης στη γατα
3. Δεν ακουει αυτα που της λες μεχρι τωρα, ( αρα εχει σοβαρα θεματα με τον εαυτο της και δεν ειναι και ανοιχτη στο να αναρωτηθει , να ψαξει για κατι που λεει οτι αγαπαει πολύ)
4. Αγαπαει με τροπο μη υγειινό το γατικο της με υπερβολικο "συναισθηματισμο"( το πιο καταστροφικο ειδος αγαπης.. οδηγει μεχρι και στον τυχαιο θανατο η σε ασθενειες λογω καλοπερασης υπερβολικής) αλλα χωρίς φροντιδα ουσιαστική

Αρα καλο ειναι να την πας στον κτηνιατρο.. τη φιλη οχι τη γατα, μηπως ακουσει εαν της τα πει αυτος και συνελθει.. αλλιως θα χασει τη γατα συντομα γιατι και χοντρουλα ειναι και προβλημα στα δοντια θα εχει σιγουρα

Και μένα οι γάτες μου πάχυναν μετά από στείρωση αλλά και επειδή τα τάιζα αφού νιαούριζαν συνέχεια. Έφτασαν 6,300kg! και εκεί είναι που ξεκιμήσαμε δίαιτα με την τροφή Hills r/d. Είναι καταπληκτική και μετά από λίγους μόλις μήνες είναι 5,400kg. Και συνεχίζουμε....
Την προτίνω ανεπιφύλακτα!
Επίσης έχει και σε κονσέρβα αν είναι πολύ απαιτητικός και δεν πολύ τρώει την ξηρά τροφή.
Καλη επιτυχία....

Και μένα οι γάτες μου πάχυναν μετά από στείρωση αλλά και επειδή τα τάιζα αφού νιαούριζαν συνέχεια. Έφτασαν 6,300kg! και εκεί είναι που ξεκιμήσαμε δίαιτα με την τροφή Hills r/d. Είναι καταπληκτική και μετά από λίγους μόλις μήνες είναι 5,400kg. Και συνεχίζουμε....
Την προτίνω ανεπιφύλακτα!
Επίσης έχει και σε κονσέρβα αν είναι πολύ απαιτητικός και δεν πολύ τρώει την ξηρά τροφή.
Καλη επιτυχία....
Αλήθεια στα πόσα κιλά μπορούμε να πουμε ότι είναι "κομψή" μια ενήλικη γάτα; Εσένα Ζουζου στα πόσα κιλά σου είπε ο γιατρός πως πρέπει να φτάσει;

Παιδιά δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!Δεν μπορεί να του αντισταθεί!!!

Άμα δε μπορει να του αντισταθεί,θα τον σκοτωσει με αυτο που κανει.Θελει να πεθανει;Αν δε μπορει να τον φροντισει σωστά,ας βάλει μια αγγελία στα "χαριζεται" να τον πάρει κάποιος που θα τον φροντίζει όπως πρέπει.:(

Άμα δε μπορει να του αντισταθεί,θα τον σκοτωσει με αυτο που κανει.Θελει να πεθανει;Αν δε μπορει να τον φροντισει σωστά,ας βάλει μια αγγελία στα "χαριζεται" να τον πάρει κάποιος που θα τον φροντίζει όπως πρέπει.:(

Δεν ξέρω θα δω τι θα κάνω... Το χειρότερο είναι το ότι η μαμά της της αγόρασε τον γάτο υπο έναν όρο ότι θα τον φροντίζει η Μαρία. Moukelis η Μαρία δεν είναι στο forum αλλά και να ήταν δεν υπήρχε περίπτωση να χαρίσει τον γάτο της... Ο οποίος είναι έναν γλύκας σιαμεζούλης. Στο μεταξύ ο γάτος δεν θέλει ούτε να τον αγγίζει η Μαρία... Λέτε το ενστικτο του να είναι σωστό:lol:

Πω πω το καημενο το ζωακι...Είμαι σίγουρη ότι είναι γλυκύτατος.Εννοούσα να τον βάλεις εσύ έστω αν ήθελε να τον χαρίσει.Δεν μπορεί να της μιλήσει κάποιος κτηνίατρος;Ο καημένος ο γάτος θα πεθάνει με 9 κονσέρβες τη μέρα,στα μισα χρονια απο οτι θα ζουσε,δεν τον λυπαται;Ειναι πολυ ανευθυνο αυτο που κανει.Η μαμά της δεν της λεει τιποτα;

Πω πω το καημενο το ζωακι...Είμαι σίγουρη ότι είναι γλυκύτατος.Εννοούσα να τον βάλεις εσύ έστω αν ήθελε να τον χαρίσει.Δεν μπορεί να της μιλήσει κάποιος κτηνίατρος;Ο καημένος ο γάτος θα πεθάνει με 9 κονσέρβες τη μέρα,στα μισα χρονια απο οτι θα ζουσε,δεν τον λυπαται;Ειναι πολυ ανευθυνο αυτο που κανει.Η μαμά της δεν της λεει τιποτα;

Η μαμά της ούτε ξέρει πόσες κονσέρβες τρώει ο γάτος...

Μα καλά δεν το βλέπουν το ζωντανό ότι δεν πάει καλά;Θα σε συμβούλευα να συνεννοηθείς με τη μαμά της να ενημερωθεί,και να της μιλησει και ο κτηνιατρος,ειναι απαραδεκτο να φερονται τοσο ανευθυνα και το ζωο να υποφερει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back