Απάντηση: Νέα γάτα στο σπίτι - Απορίες, προβληματισμοί
Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.Ρωτα ολες τις γατομαμαδες και γατομπαμπαδες,και θα δεις τι θα σου πουν!.Ολα αυτα ανηκουν στις διαφορες προκαταληψεις που δυστυχως υπαρχουν ακομα στην ελλαδα,και εχουν τις ριζες τους πολυ παλια,απο τον μεσαιωνα θα σου ελεγα.
Αν δεις μονο την πουπυ μου πως κανει για μενα...Αλλα οχι μονο τα δικα μου.Ενα θα σου πω.Αυτες τις μερες3-4..δεν ξερω πως με ανακαλυψε ενας γατουλης εδω που μενω(δεν ειναι δικο μκου το σπιτι).Ισως ειναι απο κανενα γειτονα,δεν ξερω.Εννοειται οτι τον ταιζω,περιττο να σου πω οτι παραταει το φαγητο του για να ερθει να τριφτει στα ποδια μου,και ας πειναει η ψυχουκλα μου.Μιλαμε 3 μερες τον ταιζω..καιε χει γινει αλοιφη..!!Και παλιοτερα ταιζα γατια στο παλιο σπιτι,καποιοι,δεν ετρωγαν αν δεν τους χαιδευα την κεφαλα..

Βεβαια,δεν εχουν ολα τα γατια την ιδια συμπεριφορα,εχουν και αυτα την προσωπικοτητα τους.Αλλα ειναι πιο χαδιαρικα,αλλα πιο συγκρατημενα..ολα ομως δενονται με εμας.Δεν εχω δει περιπτωση που να μην συμβει.
Σαν ειδος δηλάδη..δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτα που λεγονται απο ασχετους.Απλα κανουν το λαθος και συγκρινουν την συμπεριφορα της γατας με του σκυλου,κατι εντελως λαθος γιατι μιλαμε για διαφορετικα ειδη ζωων,με εντελως διαφορετικη συμπεριφορα.

Απλα οι γατες ειναι πολυ πιο ανεξαρτητες σαν ειδος.Ναι..αυτο σιγουρα.Δεν εχουν την"δουλοπρεπεια'του σκυλου(μην με παρεξηγησει κανεις-ταλατρευω και τα σκυλια),αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπανε,απλα το εκφραζουν διαφορετικα.
ΥΓ.Συμβουλη φιλικη:ΜΗΝ ακους τουσ ασχετουσ και γενικα αυτους που δεν εχουν γατα.ΙΔΕΑ δεν εχουν για παρα πολλα,οσον αφορα τις γατες.Επαναλαμβανουν τις βλακειες που ελεγαν οι παλιοι..