ναι ναι ναι

εχει ξεθαρεψει παρα πολυ!!!!
σημερα τον εβγαλα λιγο στο μπαλκονι μαζι μου αλλα δε θα τον αφηνω γιατι ειναι κηνυγιαρης και φοβαμαι!
θα δω μηπως του αγορασω λουρακι-σαμαρακι...

του πηρα κ αμμολεκάνη σκεπαστη,τη δεχτηκε,βεβαια του εβγαλα το πορτακι για να συνηθισει

Μπράβο σου και πολύ καλά τα πας με τη φροντίδα του κούκλου σου

Καλώς έβγαλες το πορτάκι, κι εγώ έτσι είχα κάνει με τη δική μου που ήταν μικρούλα ακόμη και το φοβόταν.
Αργότερα το πρόσθεσα και μια χαρά το συνήθισε

Θα σου συνιστούσα περίφραξη, μην εμπιστευτείς ποτέ να τον αφήσεις μόνο του με ανοχύρωτο μπαλκόνι

Όσο για το λουράκι-σαμαράκι, επειδή το φοράμε κι εμείς

και μας έχει σώσει, θα σου έλεγα να αρχίσεις να του το βάζεις από τώρα το σαμαράκι να το συνηθίζει όσο είναι μικρούλης, γιατί όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολα θα το δεχτεί.
Αυτό μου το συμβούλεψε κι η κτηνίατρος όταν της είχα πει οτι προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω κι έτσι έκανα.
Το καλοκαίρι δε, που την είχα πάρει μαζί μου στις διακοπές στο σπίτι στο χωριό, την έβγαζα στο μπαλκόνι που δεν είχε περίφραξη και αποδείχτηκε σωτήριο εργαλείο. Άσε που στο ταξίδι της επιστροφής, έβγαλα και τη γατούλα μου με το λουράκι να ξεμουδιάσει στη μέση της διαδρομής και πολύ το χάρηκε

Τριγύριζε και μύριζε καινούργιες μυρωδιές εκστασιασμένη
καλημερα!!!!!!!!!

μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω..
μου ειπε ο γιατρός ότι έχει στα αυτακια
του ψώρα.μου συνέστησε παραφινέλαιο ,αλλα δεν φευγουν και θέλω κάτι πιο δραστικό.θα τον πάω για εμβόλιο σε 10 μέρες περίπου αλλά μέχρι τότε δε θέλω να υποφέρει..
τον πήρα και μου είπε να του βάλω αμπούλα stronghold αλλά αυτό δεν είναι παράσιτα??
μια θεία μου μου είπε οτι στη δική της έβαλε dexoril 1 μιση ml ενεσης .ωτικές σταγόνες είναι..
τι λέτε??????
να τον πάω καλύτερα στο γιατρό ή να του βάλω dexoril?
Ο
κτηνίατρος όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, είναι ο
μόνος που μπορεί να αποφανθεί γι αυτό και για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα υγείας των γατιών μας, ή απορίες μας. Αν η θεραπεία δεν σου φαίνεται αποτελεσματική, ζήτα μια άλλη, αλλά μόνο από το γιατρό.