Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
10 και πάμε και για άλλα!!!!

Αντε να γεμίζουμε τα ταμεία πάλι.
Κορίτσια να πληρωθουμε πρώτα γιατι έχω ήδη αδειάσει απελπιστικά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

λοιπον η stellak μας εβαλε 20 ευρω.
ευχαριστουμε παααααααρα πολυ
Voula
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Στελλίτσα μακάρι να είσαι γουρλίδικη και αυτή τη φορά![]()
Α, σίγουρα! Η κατσικοποδαροσύνη
με διακρίνει μόνο για την κεφάλα μου, για τους άλλους είμαι γουρλίδικη!
Απλώς, λίγη υπομονή να πληρωθεί ο κόσμος. Είναι και μέσα του μήνα που έχει "εξατμιστεί " ο προηγούμενος μισθός...
Όποιος έχει δει την κατάσταση στα βράχια, αποκλείεται να μην καταθέσει. Κι όποιος δεν την έχει δει, ευκαιρία να κατέβει μια μέρα μαζί σας (κι εγώ, όταν ισιώσω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
.Κ από Σεπτέμβρη ξαναμαζεύουμε χρήματα, και κάνουμε δεύτερο ντου
Kristen, φοβερή. Το 'χες γράψει στις 26/6/09, τότε που είμαστε ακόμα στις αρχικές συννενοήσεις και πέφτανε οι ιδέες βροχή
και που βέβαια δεν είχε γίνει ακόμα καμμία στείρωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

.. Στελλιτσα περαστικα για την μεση σου σε καταλαβαινω απολυτα..λογω ιδιου προβληματος..να γυρισουμε ομως παλι στο θεμα μας:
θερμη παρακληση:
οτι μπορεσουμε να μαζεψουμε παλι για τα γατακια..εστω και 5-10 ευρω ο καθενας..ξερω οτι ειναι δυσκολη περιοδος..αλλα βλεπετε παμε καλα.γινεται μεγαλη προσπαθεια ειδικα απο τα κοριτσια..οσοι λοιπον μπορειτε για να μπουμε παλι δυναμικα απο τον αλλο μηνα..
και για το τελος αφησα το καλυτερο μια φωτο απο ενα μουτρακι που τα λεει ολα..μολις γυρισε απο κτηνιατρο καλα πλεον μιας και ηταν χτυπημενο το ποδαρακι του!!!!! το πρωτο πραγμα που εκανε να ανεβει στο δεντρο

Συνημμένα
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
.
Kristen, φοβερή. Το 'χες γράψει στις 26/6/09, τότε που είμαστε ακόμα στις αρχικές συννενοήσεις και πέφτανε οι ιδέες βροχήκαι που βέβαια δεν είχε γίνει ακόμα καμμία στείρωση.
Χα χα, λες να έχω το ένστικτο της γάτας

Σοβαρά τώρα πρέπει να μαζευτούμε, εγώ πάντως θα στείλω κ μερικά μαιλ σε φιλόζωους γνωστούς για να βοηθήσουν

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδακια τι να πω χθες τα καταφεραμε σχετικα καλα..θα πιαναμε και την αλλη την τιγρουλα αλλα δεν μας πολυ ηθελε και λογω καιρου..ελπιζω και την επομενη βδομαδα να ειμαι μαζι σας καθως μεχρι την πεμπτη καθε μερα εχω οδοντιατρο για απονευρωση και ειμαι λιγο down ...off topic..δεν μπορω τους οδοντιατρους γενικα.. Στελλιτσα περαστικα για την μεση σου σε καταλαβαινω απολυτα..λογω ιδιου προβληματος..
να γυρισουμε ομως παλι στο θεμα μας:
θερμη παρακληση:
οτι μπορεσουμε να μαζεψουμε παλι για τα γατακια..εστω και 5-10 ευρω ο καθενας..ξερω οτι ειναι δυσκολη περιοδος..αλλα βλεπετε παμε καλα.γινεται μεγαλη προσπαθεια ειδικα απο τα κοριτσια..οσοι λοιπον μπορειτε για να μπουμε παλι δυναμικα απο τον αλλο μηνα..
και για το τελος αφησα το καλυτερο μια φωτο απο ενα μουτρακι που τα λεει ολα..μολις γυρισε απο κτηνιατρο καλα πλεον μιας και ηταν χτυπημενο το ποδαρακι του!!!!! το πρωτο πραγμα που εκανε να ανεβει στο δεντρο![]()
ωχ τώρα τον είδα, ρε κορίτσια, τι φατσόνι είναι αυτό??? έχουμε λεπτομέριες να μπει αγγελία κ αυτός??? πολύ μούρη είναι

ria23
Διάσημο μέλος
ωχ τώρα τον είδα, ρε κορίτσια, τι φατσόνι είναι αυτό??? έχουμε λεπτομέριες να μπει αγγελία κ αυτός??? πολύ μούρη είναι![]()
προς το παρον εχω βαλει αγγελια αυτον τον μικρο ..αδερφος του Ορφεακου..προωθηστε οπου μπορειτε παιδακια: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36741
οσο για την κυρια αυτη δεν προλαβαμε να την βγαλουμε καλες φωτο για αγγελια αλλα που θα μας παει..την επομενη φορα

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αλλα κ τα σκακιερακια εν ωρα δρασης:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
Έτσι χθες το απογευμα είπα να κατέβω μια βόλτα για να δω τι γίνεται.
Η μια άκρη (Ορφέακος κλπ) εκεί χωρίς ίχνος φαγητού βέβαια.
Τους άφησα ξηρά τροφή, ελπίζοντας να την βγάλουν μέχρι αύριο και έφυγα.
Η πλευρά αυτή είναι η πιο αδικημένη από άποψη φαγητού. Ενω όλα τα υπόλοιπα που είναι κατά μήκος στα βράχια όλο και κάτι μπορεί να τους πετάξουν, αυτά επειδή είναι κάτω κάτω και ο κόσμος δεν φτάνει μέχρι εκεί, ότι τρώνε είναι μόνο αυτό που βάζουμε εμείς.
Όταν έφτασα εκεί που είναι τα σκακεράκια έγινε το εξής.
Τους έβαλα ξηρά σε δυο πιατάκια και το άφησα κάτω από τους θάμνους
(πίσω από τα παγκάκια). Και ξαφνικά νοιώθω ένα κεφάλι να σπρώχνει το χέρι μου. Γυρνάω και βλέπω τον τιγρε κεφάλα που στειρώσαμε και επιστρέψαμε την Πέμπτη. Παιδιά ένα βλέμμα όλο παρακαλετό για χάδια και τόσο ήρεμος. Τον χάιδεψα όσο περισσότερο μπορούσα και έφυγα.
Όσο για την υπόλοιπη αποικία, σχεδόν όλοι εκεί, στα γνωστά σημεία.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

το πόσο εύκολα συνηθίζουν τους ανθρώπους τα καημένα τα αδεσποτάκια δεν λέγεται... Αχ ρε γμτ

τι παραπάνω να μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε??? Μήπως να εντείνουμε τις προσπάθειες για υιοθεσία?
Εδώ κ μια εβδομάδα δεν βλέπω φως να σας πω την αλήθεια με τις αγγελίες. Θα κάνω μια διαφορετική προσέγγιση κ αύριο που θα έχω χρόνο, αλλά σα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα μετά την καλοκαιρινή ραστώνη

κ για τα δύο δικά μου όσοι πέρνουν κ ζητάνε κ κάτι άλλο προτείνω κάποια από τα φλοισβογατάκια αλλά τίποτα

Τι να πω? μεγάλη προσφορά ίσως... πολλά τα αδέσποτα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η πιο εξυπνη και χαδιαρα γατα μας

Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ

ria23
Διάσημο μέλος
Όπως έγραψα και στο θέμα του μικρού Ορφέα, το μυαλό από την Πέμπτη το βράδυ που φύγαμε ήταν εκεί λόγω της βροχής.
Έτσι χθες το απογευμα είπα να κατέβω μια βόλτα για να δω τι γίνεται.
Η μια άκρη (Ορφέακος κλπ) εκεί χωρίς ίχνος φαγητού βέβαια.
Τους άφησα ξηρά τροφή, ελπίζοντας να την βγάλουν μέχρι αύριο και έφυγα.
Η πλευρά αυτή είναι η πιο αδικημένη από άποψη φαγητού. Ενω όλα τα υπόλοιπα που είναι κατά μήκος στα βράχια όλο και κάτι μπορεί να τους πετάξουν, αυτά επειδή είναι κάτω κάτω και ο κόσμος δεν φτάνει μέχρι εκεί, ότι τρώνε είναι μόνο αυτό που βάζουμε εμείς.
Όταν έφτασα εκεί που είναι τα σκακεράκια έγινε το εξής.
Τους έβαλα ξηρά σε δυο πιατάκια και το άφησα κάτω από τους θάμνους
(πίσω από τα παγκάκια). Και ξαφνικά νοιώθω ένα κεφάλι να σπρώχνει το χέρι μου. Γυρνάω και βλέπω τον τιγρε κεφάλα που στειρώσαμε και επιστρέψαμε την Πέμπτη. Παιδιά ένα βλέμμα όλο παρακαλετό για χάδια και τόσο ήρεμος. Τον χάιδεψα όσο περισσότερο μπορούσα και έφυγα.
Όσο για την υπόλοιπη αποικία, σχεδόν όλοι εκεί, στα γνωστά σημεία.
Βουλα ο Ορφεακος χτυπησε οχι πολυ.. απλα κατι μαλλον τον δαγκωσε ή γδαρθηκε εστειλα την ξαδερφη μου να ριξει μια ματια γιατι εγω τρεχω με κατι αλλα.. τον βρηκε και μου το ειπε ..δυστυχως δεν μπορουσε να τον παρει εκεινη την στιγμη πριν απο λιγο με ενημερωσε ..οποτε αυριο καλο θα ηταν να τον παμε κατευθειαν κτηνιατρο..μου ειπε της εκανε βαρελακια αλλα ψιλοκουτσαινει και καθεται μακρια απο τα αλλα μονος του..προχθες που πεταχτηκα ηταν καλα..και ο κεφαλας οντως ηθελε τρελα χαδια..
..σε περιπτωση που χρειαστει αναλαμβανουμε εμεις καποια εξοδα του κτηνιατρου για τον ορφεα και αν χρειαστει και προσωρινη φιλοξενεια για λιγες μερες μεχρι να αναρωσει..αυριο θα προσπαθησω να ερθω και γω αγχωθηκα λιγο αλλα δυστυχως δεν μπορω να παω σημερα ή αυριο πρωι..παρα μονο αυριο απογευμα..

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως είναι επικίνδυνο για τον καημένο να μένει εκεί χτυπημένος?
Μήπως μπορεί καμιά από σας να τον φιλοξενήσει μέχρι αύριο που θα τον πάνε τα κορίτσια στον κτηνίατρο? μπορώ να έρθω εγώ με το αυτοκίνητο τώρα να την μεταφέρω αλλά να φιλοξενήσω δεν γίνεται με τίποτα για τους γνωστούς λόγους. Τι λέτε?
ELENIP
Διάσημο μέλος
η γατουλα του Φλοισβου Pissa που μας ομορφαινει τη ζωη!! Μαζι με τη φιλη της ζουζου!!
Η πιο εξυπνη και χαδιαρα γατα μας
Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ
![]()
![]()
Πόσο πολύ μεγάλωσε Γιούλη μου!!!
ειναι και χαδιάρα, ε? Και δεν της φαινότανε σαν μικρό αγριο πιτσιρίκι που ήτανε

ria23
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ηταν παντα πολυ ημερη και χαδιαρα και γουργουριαρα Ελενη μου...σαν τρακτερ κανειΠόσο πολύ μεγάλωσε Γιούλη μου!!!
ειναι και χαδιάρα, ε? Και δεν της φαινότανε σαν μικρό αγριο πιτσιρίκι που ήτανε![]()

απλα ειναι ζωηρη και θελει να ειναι παντα ανοιχτη η πορτα για να μπανοβγαινει
ο κηπος ειναι ο συναρπαστικος της κοσμος και η κουζινα της μαμας ο δελεαστικος γευστικος της κοσμος
gelly01
Δραστήριο μέλος
Πανεμορφη η μαυρουλα και οντως φαινεται πανεξυπνη. Να την χαιρεσαι Γιουλη. Οσο για το οτι η κουζινα της μαμας ειναι ο δελεαστικος γευστικος κοσμος της μικρης, συγνωμη αλλα με τετοια προκομενη μαμα και εγω θα ημουν μονιμος θαμωνας της κουζινας της. Να εισαι σιγουρη.Ηταν παντα πολυ ημερη και χαδιαρα και γουργουριαρα Ελενη μου...σαν τρακτερ κανει
απλα ειναι ζωηρη και θελει να ειναι παντα ανοιχτη η πορτα για να μπανοβγαινειο κηπος ειναι ο συναρπαστικος της κοσμος και η κουζινα της μαμας ο δελεαστικος γευστικος της κοσμος
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool