Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μερικές φωτογραφίες ακόμα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία2983.jpg
    Φωτογραφία2983.jpg
    116,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Φωτογραφία2982.jpg
    Φωτογραφία2982.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Φωτογραφία2967.jpg
    Φωτογραφία2967.jpg
    231,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Φωτογραφία2899.jpg
    Φωτογραφία2899.jpg
    258,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Φωτογραφία2970.jpg
    Φωτογραφία2970.jpg
    177,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Το τρίχρωμο είναι μια γλύκα!!!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία2966.jpg
    Φωτογραφία2966.jpg
    276 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Φωτογραφία2901.jpg
    Φωτογραφία2901.jpg
    291,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Φωτογραφία2896.jpg
    Φωτογραφία2896.jpg
    257,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Το τρίχρωμο Ελένη μου είναι από τα καινούρια αποκτήματα:hmm:?

Πω πω ομορφιές:):) κ το τρίχρωμο (Λόζυ πάλι χάζεψες ε:blink::blink:?) αλλα κ τα γκριζάκια κ το ασπρομαυρούλι... αχ αχ όλα είναι πανέμορφα:)
κ η προηγούμενη φωτο στα βράχια με τον ηλιοβασίλεμα της Σοφίας, τόσο ωραία, σουρεάλ εντελώς:(:(:( γάτες στη θάλασσα:blink::blink:

Αυτά τα πλάσματα δεν ανήκουν εκεί.. απλά δεν ανήκουν :(:(

Το τρίχρωμο Ελένη μου είναι από τα καινούρια αποκτήματα:hmm:?

Nαι, ειναι και άλλα δύο που είναι αδερφάκια της. Δυο ασπρογκρί μακρύτριχα πολύ όμορφα.:inlove::inlove: Ειναι σχετικά καινούρια.Και πολύ άγρια όλα!

Μερικές φωτογραφίες ακόμα!!!!

αχ αυτός ο πρώτος ο γκριζούλης, είναι πανέμορφος και μου θυμίζει το γάτο μας το Μπόνη μας που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα:(:(:( τα ίδια μάτια, το ίδιο βλέμμα.. πόσο περίπου είναι ηλικιακά αυτο το πλάσμα?

αχ αυτός ο πρώτος ο γκριζούλης, είναι πανέμορφος και μου θυμίζει το γάτο μας το Μπόνη μας που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα:(:(:( τα ίδια μάτια, το ίδιο βλέμμα.. πόσο περίπου είναι ηλικιακά αυτο το πλάσμα?

:(:(:(:(

Οι ηλικιες τους είναι άγνωστες Χριστινάκι!:hmm:
Στο περίπου να είναι 1,5 - 2 χρονών?:hmm:

Καλημέρα:).
Εχτές πήγαμε εγώ, η Βούλα, η Ελένη, η Αλίνα, η Σοφία και η Νίνα.
Πιάσαμε έναν αρσενικό από την "πτέρυγα" της πιτσίλως, σχετικά εύκολα(με λίγο σπρώξιμο μόνο;)).
Ταϊσαμε τα υπόλοιπα, νομίζω ότι μόνο τον ένα κεφάλα δεν είδαμε(βέβαια κατ'εμέ ο κεφάλας είναι ΜΟΝΟ ένας:inlove:). Τα νέα μωρά είναι πολύ όμορφα και όταν μας συνηθίσουν θα δωθούν κατευθείαν φαντάζομαι. Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από Σοφία;)

Ένας από τους αγαπημένους της Βούλας.

100_1495.jpg

100_1496.jpg

Ένας από τους αγαπημένους της Βούλας.

100_1495.jpg

100_1496.jpg

τι μπουμπουκος ειναι αυτοοοοςςςς!!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

Ένας από τους αγαπημένους της Αλίνας (tzoutzou)

100_1507.jpg

Ένας δικός μου αγαπημένος που φταρνίζετε συνέχεια

100_1509.jpg

100_1508.jpg

Για να κάνω τις αφες Βασιλείου (Αλίνα και Σοφία) να ζηλέψουν:Pσας λέω ότι ο 'δικός μου αγαπημένος' είναι ήδη στειρωμένος:up:.
Είναι ο γατούλης που περιέγραφα στο post της 20ης/9
Και ξαφνικά νοιώθω ένα κεφάλι να σπρώχνει το χέρι μου. Γυρνάω και βλέπω τον τιγρε κεφάλα που στειρώσαμε και επιστρέψαμε την Πέμπτη. Παιδιά ένα βλέμμα όλο παρακαλετό για χάδια και τόσο ήρεμος. Τον χάιδεψα όσο περισσότερο μπορούσα και έφυγα.

Ομορφες φωτο και φαινονται υγιεις γατουλες. Το χειμωνα τι θα γινει ? εχουν καπου να πανε να κρυφτουν ?

Έλβα χαίρομαι που γράφεις ότι φαίνονται υγιείς. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια γι'αυτό.
Δυστυχώς για τον χειμώνα δεν υπάρχει τίποτα για να κρυφτούν εκτός από την συνήθη κρυψώνα τους, τα βράχια:(.
Δεν ξέρω τι θα απογίνουν. Τουλάχιστον να έχουν φαγητό:/:

Γι'αυτό φωνάζω και ζητάω απελπισμένα σπίτια φιλοξενίας, για να φύγουν τα μικρά από κει και στα μεγάλα που τα στειρώνουμε σιγά σιγά, να ελέγχεται ο πληθυσμός.

Ο Κακος της υπόθεσης, όλο μας κανει χκιιιιι και γριλίζει, αλλά παρ όλα αυτά χλαπακιάζει.

100_1512.jpg

Βουλα θα τους στειρώσουμε και τους δικούς μας που θα πάει :P

Σας βλέπω (λέμε τώρα)

100_1513.jpg

Πω πω στριτζοφατσα...:lol:

Ποιος τον θέλει αυτόν τον κούκλο;

100_1515.jpg

Ποιος τον θέλει αυτόν τον κούκλο;

100_1515.jpg

αχ αχ αχ, γιατί να μην μπορώ να τον αρπάξω????:(:(:( τι γατόνι όμορφο:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back