ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ το τρίχρωμο (Λόζυ πάλι χάζεψες ε
?) αλλα κ τα γκριζάκια κ το ασπρομαυρούλι... αχ αχ όλα είναι πανέμορφα
κ η προηγούμενη φωτο στα βράχια με τον ηλιοβασίλεμα της Σοφίας, τόσο ωραία, σουρεάλ εντελώς

γάτες στη θάλασσα

Αυτά τα πλάσματα δεν ανήκουν εκεί.. απλά δεν ανήκουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το τρίχρωμο Ελένη μου είναι από τα καινούρια αποκτήματα?
Nαι, ειναι και άλλα δύο που είναι αδερφάκια της. Δυο ασπρογκρί μακρύτριχα πολύ όμορφα.

Ειναι σχετικά καινούρια.Και πολύ άγρια όλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μερικές φωτογραφίες ακόμα!!!!
αχ αυτός ο πρώτος ο γκριζούλης, είναι πανέμορφος και μου θυμίζει το γάτο μας το Μπόνη μας που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα

τα ίδια μάτια, το ίδιο βλέμμα.. πόσο περίπου είναι ηλικιακά αυτο το πλάσμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
αχ αυτός ο πρώτος ο γκριζούλης, είναι πανέμορφος και μου θυμίζει το γάτο μας το Μπόνη μας που αποχαιρετήσαμε πρόσφατατα ίδια μάτια, το ίδιο βλέμμα.. πόσο περίπου είναι ηλικιακά αυτο το πλάσμα?

Οι ηλικιες τους είναι άγνωστες Χριστινάκι!

Στο περίπου να είναι 1,5 - 2 χρονών?

konstans
Περιβόητο μέλος
.Εχτές πήγαμε εγώ, η Βούλα, η Ελένη, η Αλίνα, η Σοφία και η Νίνα.
Πιάσαμε έναν αρσενικό από την "πτέρυγα" της πιτσίλως, σχετικά εύκολα(με λίγο σπρώξιμο μόνο
).Ταϊσαμε τα υπόλοιπα, νομίζω ότι μόνο τον ένα κεφάλα δεν είδαμε(βέβαια κατ'εμέ ο κεφάλας είναι ΜΟΝΟ ένας
). Τα νέα μωρά είναι πολύ όμορφα και όταν μας συνηθίσουν θα δωθούν κατευθείαν φαντάζομαι. Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από Σοφία
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ένας από τους αγαπημένους της Βούλας.
![]()
![]()
τι μπουμπουκος ειναι αυτοοοοςςςς!!!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
σας λέω ότι ο 'δικός μου αγαπημένος' είναι ήδη στειρωμένος
.Είναι ο γατούλης που περιέγραφα στο post της 20ης/9
Και ξαφνικά νοιώθω ένα κεφάλι να σπρώχνει το χέρι μου. Γυρνάω και βλέπω τον τιγρε κεφάλα που στειρώσαμε και επιστρέψαμε την Πέμπτη. Παιδιά ένα βλέμμα όλο παρακαλετό για χάδια και τόσο ήρεμος. Τον χάιδεψα όσο περισσότερο μπορούσα και έφυγα.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς για τον χειμώνα δεν υπάρχει τίποτα για να κρυφτούν εκτός από την συνήθη κρυψώνα τους, τα βράχια
. Δεν ξέρω τι θα απογίνουν. Τουλάχιστον να έχουν φαγητό

Γι'αυτό φωνάζω και ζητάω απελπισμένα σπίτια φιλοξενίας, για να φύγουν τα μικρά από κει και στα μεγάλα που τα στειρώνουμε σιγά σιγά, να ελέγχεται ο πληθυσμός.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Βουλα θα τους στειρώσουμε και τους δικούς μας που θα πάει

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος τον θέλει αυτόν τον κούκλο;
![]()
αχ αχ αχ, γιατί να μην μπορώ να τον αρπάξω????

τι γατόνι όμορφο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool