Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά γράφει βρε, εννοεί τον αδερφό της Σίσσυς που έμεινε στον Φλοίσβο, ο οποίος είναι ίδιος με την Σίσσυ:)

Ναι βρε, το ξερω το γατάκι. Ολόιδιο είναι το άτιμο. Απλά λέω, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος, μην νομίζει ότι το έχω εγώ. Είναι ακόμα στο Φλοίσβο και περιμένει:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει, μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Δηλαδή, νομικά υπάρχει κάτι που μπορούν να μας κάνουν;:hmm:[/quot

Πειτε με ξανθια, αλλά για να καταλαβω, τι φανταστηκε η κυρια οτι κανατε στα βραχια με τα ταπερακια και τα νερα πικ νικ ? :)

Αν εχω καταλαβει καλα, νομικα να σας κανουν τι ακριβως ? επειδη ταιζατε αδεσποτα ? δεν υπαρχει νομος εναντιον αυτου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε λίγο θα μας πει η γιαγιάκα ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις πάνω των δύο ατόμων. Βρε πες της να κουρεύεται η κο.ογρια.:mad:

Παιδιά ήταν μια κλασσική περίπτωση βλαμμένης. Φοβήθηκε μη τυχόν και μαζεύουμε τα ζώα για να τα στέλνουμε στο εξωτερικό. Γιατί όπως δήλωσε οι σύλλογοι αυτό κάνουν !
Και κάπου εδώ βλέπεις τις διαφορές που υπάρχουν. Αυτή η ηλίθια φέρνει μεν τον σκύλο της βόλτα στο πάρκο, φοβήθηκε για τις γατούλες αλλά να φέρει κάτι να τους ρίξει, ούτε λόγος:down:
Αντίθετα άλλη κοπέλλα που πήρε μέρος στην συζήτηση, με σκυλάκι κι αυτή, πήγε στο πάνω μέρος του πάρκου κρατώντας σακκούλι με φαγητό και τις τάιζε.
Έλβα, δυστυχώς εδώ είναι Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε γέλασε...

Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει, μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Δηλαδή, νομικά υπάρχει κάτι που μπορούν να μας κάνουν;:hmm:
Δεν υπάρχει σχετικό άρθρο μέσα στον νόμο που να αναφέρει απαγόρευση ταίζματος αδεσποτων. Αναφέρεται μόνο ότι απαγορεύεται να μαζεύεις μαζικά αδέσποτα σε έναν χώρο . Αστην να κουρέυεται.
Επίσης να ξέρετε ότι γενικά η αστυνομία δεν πηγαίνει καν σε τέτοια τηλεφωνήματα ( εδώ μας έχουν γραμμένους σε άλλες καταστάσεις σιγά να μην τρέξουν για μία τρελή που παραπονιέται για κάτι γάτες).

Εγώ δεν αναφέρομαι στο ότι τα ταϊζουμε αλλά στο ότι τα πέρνουμε για στείρωση:hmm:

Εγώ δεν αναφέρομαι στο ότι τα ταϊζουμε αλλά στο ότι τα πέρνουμε για στείρωση:hmm:
Να ψάξουμε για σιγουριά και να ρωτήσουμε κάποια κοπέλα που να σπουδάζει σε κάποιο αντίστοιχο πεδίο.
Ο νόμος λέει ότι όταν υπάρχουν ζώα μαζεμένα σε κάποιον χώρο π.χ. άσυλο αδέσποτων, τότε πρέπει να είναι στειρωμένα. Επίσης στην ελληνική νομοθεσία δεν αναφέρονται ότι πρέπει να γίνονται ευθανασίες μόνο αν είναι φορείς μεγάλων οιών.Για την ακρίβεια:
Άρθρο 4.
Οι περιπλανώμενοι στους δρόμους σκύλοι, που «συλλαμβάνονται» από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, θεωρούνται ως αδέσποτοι. (Σημειώνεται ότι με πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Γεωργίας προβλέπεται ότι η περισυλλογή και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ανήκει στους Δήμους και στις Κοινότητες που υποχρεούνται να συλλέγουν, να στειρώνουν και να εμβολιάζουν, σε συνεργασία με κτηνίατρους, τα ζώα, τα οποία στη συνέχεια δίνονται για υιοθεσία ή επιστρέφονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Η θανάτωσή τους προβλέπεται μόνο σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί ανίατη ασθένεια, επικίνδυνη για τον άνθρωπο.)
Ειμαι περήφανη που είμαι ελληνίδα γιατί στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη μέριμνα για τα ζώα όμως στην νομοθεσία μας δεν επιβάλεται ευθανασία στα ζώα που βρίσκονται στα άσυλα.
Κάποια ημέρα που θα μαζευτούμε θα σας τα πω από κοντά.

Bρε Κωνσταντίνα τότε όλες θεωρούμαστε παράνομες που έχουμε μαζέψει τους κόπρους μας και τους έχουμε στειρώσει. Ποιός θα τολμήσει να πει ότι αυτό είναι παράνομο. Θα γίνει της Κορέας.

καλα και γω μπερδευτηκα ετσι οπως το γραψατε ηταν σαν να ειχε τον γατουλη η Κατια!!!!:P:P
οσο για την κιουρια αφου ηθελε να πει την κουβεντα της αυτη γιατι δεν εκανε κατι!!!!αφου εμεις ειμαστε παρανομες:lol: ..αλλη φορα θα κυκλοφορουμε στον φλοισβο με τις φωτο της Σοφιας ως αποδειξη οτι υπαρχουν πολλες αδεσποτες γατες!;):lol::lol:

Ιδού ο αδερφός της Σίσσυς:
100_0087.jpg

Ο φρεσκοπαρατημένος γατούλης:
100_0089.jpg

Τα πιο όμορφα μωρά:
100_0093.jpg

100_0094.jpg

Ο φρεσκοπαρατημένος γατούλης:
100_0089.jpg

ο γαταρος που ειδα και γω ειναι αυτος????μα τι κουκλος και φουντωτος..

Αχ!!!Ο αδερφος της Σισσυ!!!!Προτεινω να τον φωναζουμε "Πεταλουδα"απο το σχεδιο στην πλατη του ή αλλιως "χοντροπατατα" ,"γελοιο"(απο το εντελως γελοιο που εκανε να μπει μονος του στη γατοπαγιδα και να κλειστει εκει προκειμενου να φαει!), "λιχουδη"!!!!!!

100_0089.jpg

Τι ομορφος γατουλης!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Moιάζει στον Λιλάκο μου. Καλέ ποιος άφησε ασπροπορτοκαλί γατούλη. Αυτά τα γατάκια είναι μέσα στην τρυφερότητα

ναι, κ το οτι ειναι τρυφερογατα, δν νομιζω να διευκολυνει την επιβιωση τους εξω:( . πριν καιρο ειχα δει κ γω εναν κουκλο αναμεσα στα βραχια, ολοφανερα παρατημενο απο σπιτι, ο οποιος ετρωγε μονο αφου ειχαν φυγει τα υπολοιπα γατια κ δν θυμαμαι καν πια ηταν η τελευταια φορα που τον ειδα:cry:
θελω να πω οτι ειναι σκετοι καφροι οσοι παρατανε τα γατια τους. ειναι το ιδιο σαν να τα σκοτωνουν. απορω τι ψυχη εχουν:mad::mad:

To πόσο στεναχωριέμαι είναι σαν να βλέπω τα μάτια του Λιλάκου μου.Αλλά να μου πεις σε κάθε γατάκι βλέπουμε τα ζωάκια μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back