Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά γράφει βρε, εννοεί τον αδερφό της Σίσσυς που έμεινε στον Φλοίσβο, ο οποίος είναι ίδιος με την Σίσσυ![]()
Ναι βρε, το ξερω το γατάκι. Ολόιδιο είναι το άτιμο. Απλά λέω, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος, μην νομίζει ότι το έχω εγώ. Είναι ακόμα στο Φλοίσβο και περιμένει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει, μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Δηλαδή, νομικά υπάρχει κάτι που μπορούν να μας κάνουν;[/quot
Πειτε με ξανθια, αλλά για να καταλαβω, τι φανταστηκε η κυρια οτι κανατε στα βραχια με τα ταπερακια και τα νερα πικ νικ ?
Αν εχω καταλαβει καλα, νομικα να σας κανουν τι ακριβως ? επειδη ταιζατε αδεσποτα ? δεν υπαρχει νομος εναντιον αυτου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Και κάπου εδώ βλέπεις τις διαφορές που υπάρχουν. Αυτή η ηλίθια φέρνει μεν τον σκύλο της βόλτα στο πάρκο, φοβήθηκε για τις γατούλες αλλά να φέρει κάτι να τους ρίξει, ούτε λόγος
Αντίθετα άλλη κοπέλλα που πήρε μέρος στην συζήτηση, με σκυλάκι κι αυτή, πήγε στο πάνω μέρος του πάρκου κρατώντας σακκούλι με φαγητό και τις τάιζε.
Έλβα, δυστυχώς εδώ είναι Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε γέλασε...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει σχετικό άρθρο μέσα στον νόμο που να αναφέρει απαγόρευση ταίζματος αδεσποτων. Αναφέρεται μόνο ότι απαγορεύεται να μαζεύεις μαζικά αδέσποτα σε έναν χώρο . Αστην να κουρέυεται.Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει, μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Δηλαδή, νομικά υπάρχει κάτι που μπορούν να μας κάνουν;![]()
Επίσης να ξέρετε ότι γενικά η αστυνομία δεν πηγαίνει καν σε τέτοια τηλεφωνήματα ( εδώ μας έχουν γραμμένους σε άλλες καταστάσεις σιγά να μην τρέξουν για μία τρελή που παραπονιέται για κάτι γάτες).
konstans
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ψάξουμε για σιγουριά και να ρωτήσουμε κάποια κοπέλα που να σπουδάζει σε κάποιο αντίστοιχο πεδίο.Εγώ δεν αναφέρομαι στο ότι τα ταϊζουμε αλλά στο ότι τα πέρνουμε για στείρωση![]()
Ο νόμος λέει ότι όταν υπάρχουν ζώα μαζεμένα σε κάποιον χώρο π.χ. άσυλο αδέσποτων, τότε πρέπει να είναι στειρωμένα. Επίσης στην ελληνική νομοθεσία δεν αναφέρονται ότι πρέπει να γίνονται ευθανασίες μόνο αν είναι φορείς μεγάλων οιών.Για την ακρίβεια:
Άρθρο 4.
Οι περιπλανώμενοι στους δρόμους σκύλοι, που «συλλαμβάνονται» από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, θεωρούνται ως αδέσποτοι. (Σημειώνεται ότι με πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Γεωργίας προβλέπεται ότι η περισυλλογή και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ανήκει στους Δήμους και στις Κοινότητες που υποχρεούνται να συλλέγουν, να στειρώνουν και να εμβολιάζουν, σε συνεργασία με κτηνίατρους, τα ζώα, τα οποία στη συνέχεια δίνονται για υιοθεσία ή επιστρέφονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Η θανάτωσή τους προβλέπεται μόνο σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί ανίατη ασθένεια, επικίνδυνη για τον άνθρωπο.)
Ειμαι περήφανη που είμαι ελληνίδα γιατί στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη μέριμνα για τα ζώα όμως στην νομοθεσία μας δεν επιβάλεται ευθανασία στα ζώα που βρίσκονται στα άσυλα.
Κάποια ημέρα που θα μαζευτούμε θα σας τα πω από κοντά.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

οσο για την κιουρια αφου ηθελε να πει την κουβεντα της αυτη γιατι δεν εκανε κατι!!!!αφου εμεις ειμαστε παρανομες
..αλλη φορα θα κυκλοφορουμε στον φλοισβο με τις φωτο της Σοφιας ως αποδειξη οτι υπαρχουν πολλες αδεσποτες γατες!

konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Ο φρεσκοπαρατημένος γατούλης:
![]()
ο γαταρος που ειδα και γω ειναι αυτος????μα τι κουκλος και φουντωτος..
tzoutzou
Διάσημο μέλος
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ομορφος γατουλης!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
. πριν καιρο ειχα δει κ γω εναν κουκλο αναμεσα στα βραχια, ολοφανερα παρατημενο απο σπιτι, ο οποιος ετρωγε μονο αφου ειχαν φυγει τα υπολοιπα γατια κ δν θυμαμαι καν πια ηταν η τελευταια φορα που τον ειδα:cry: θελω να πω οτι ειναι σκετοι καφροι οσοι παρατανε τα γατια τους. ειναι το ιδιο σαν να τα σκοτωνουν. απορω τι ψυχη εχουν

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool