konstans
Περιβόητο μέλος
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Ορίστε λοιπόν και ο λογαριασμός. Βέβαια στους δικαιούχους θα έπρεπε να γράψουμε "Γάτες Φλοίσβου", αλλά δυστυχώς δεν έχουν ταυτότητα
.Οπότε όσοι θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε από σήμερα να χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό. Αν κάποιος θέλει να κάνει ιντερνετική κατάθεση, ας στείλει π.μ. σε εμένα ή την Βούλα για να σας πούμε τα ιβαν, μπικ σικ κ.τ.λ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Είμαι περιέργη ποια θα κάνει ποδαρικό στον λογαριασμό του Φλοίσβου![]()
Ουφ, πολλά νούμερα βρε κορίτσια! Μου βγήκαν τα μάτια!
Εγώ δεν μπορώ να σας κάνω ποδαρικό σήμερα, το πάει για βροχή και λέω να μην το βγάλω έξω το ζαχαρωτό μου και μου λιώσει!
(Κωνσταντίνα έτσι σε λένε? Και ποια έκανα εγώ φίλη στο facebook νομίζοντας ότι είσαι εσύ???

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Έτσι με λένε και δεν έχω facebook.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

άντε να γεμίσει και να ξεχειλίσει!!!Παρασκευούλα ε??

μ'αρέσει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

μ'αρέσει!!! Κι αναρωτιόμουν αν θα το σχολιάζε κάποιος

Ντροπή!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

βουλα ..τωρα καταλαβα οτι ειμαστε συνονοματες!!!
αν κι εμενα η ταυτοτητα εβελυν γραφει
οταν επιστρεψω θα δωσω κι εγω το κατιτις μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Έτσι με λένε και δεν έχω facebook.![]()

Έχουμε κι άλλη Κωνσταντίνα στο φόρουμ? Γιατί είδα κοινούς φίλους από εδώ και νόμισα ότι είσαι εσύ! Δεν κοίταξα φωτογραφία και την πάτησα!

Βούλα, έχω απορία... Λόξα του νονού ή για το χατίρι της γιαγιάς?

konstans
Περιβόητο μέλος
Δεν μου έρχεται καμία στο μυαλό, σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι άλλες!
Έχουμε κι άλλη Κωνσταντίνα στο φόρουμ? Γιατί είδα κοινούς φίλους από εδώ και νόμισα ότι είσαι εσύ! Δεν κοίταξα φωτογραφία και την πάτησα!![]()
άντε βρε, έκανες μια καινούργια φίλη

Hlianna
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Βούλα, έχω απορία... Λόξα του νονού ή για το χατίρι της γιαγιάς?![]()
Αχ Χρύσσα μου, ξύνεις πληγές τώρα
την γιαγιά μου λέγανε έτσι και δεν την χώνευα κιόλας
γι'αυτό και από τα 15 μου είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνω παιδί και να του δώσω ηλίθιο όνομα, δεν πα να χτυπιούνται κάτω........πράγμα το όποίο έπραξα όταν ήρθε η ώρα, βέβαια.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Ορίστε λοιπόν και ο λογαριασμός. Βέβαια στους δικαιούχους θα έπρεπε να γράψουμε "Γάτες Φλοίσβου", αλλά δυστυχώς δεν έχουν ταυτότητα.
Οπότε όσοι θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε από σήμερα να χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό. Αν κάποιος θέλει να κάνει ιντερνετική κατάθεση, ας στείλει π.μ. σε εμένα ή την Βούλα για να σας πούμε τα ιβαν, μπικ σικ κ.τ.λ.![]()
Kαι το μερολόγιο πως το προμηθευόμαστε???
stellak
Διάσημο μέλος
Kαι το μερολόγιο πως το προμηθευόμαστε???
Anima, αν θέλεις στείλε μου με πμ την ποσότητα των ημερολογίων που θέλεις και την ταχυδρομική σου διεύθυνση. Εγώ έπειτα θα σ'ενημερώσω για το κόστος και το πότε θα σου σταλούν.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα το ονοματάκι ! Μην κολλάς! Όσο για το δεύτερο συμφωνω απόλυτα και να προσθέσω ότι ουτε βάφτιση θα έπρεπε να κάνουμε και να αποφασίζουν τα παιδιά όταν ενηλικιωθούν αν επιθυμουν να βαφτιστουν.Αχ Χρύσσα μου, ξύνεις πληγές τώρατην γιαγιά μου λέγανε έτσι και δεν την χώνευα κιόλας
γι'αυτό και από τα 15 μου είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνω παιδί και να του δώσω ηλίθιο όνομα, δεν πα να χτυπιούνται κάτω........πράγμα το όποίο έπραξα όταν ήρθε η ώρα, βέβαια.

Voula
Διάσημο μέλος
Χθες βράδυ ζήσαμε ιστορικές στιγμές στον Φλοίσβο (και δεν εννοώ το πιάσιμο κανενός κεφάλα
)...Αλλά επειδή δεν με έχει αγγίξει ακόμα το πνεύμα των Χριστουγέννων
δεν σας λέω τίποτα....εκτός αν σας πει η Κωνσταντίνα ή η Νίνα ή οι αφές Βασιλείου..
konstans
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν εχτές πήραμε και την ευλογία του δημάρχου
.ένας κύριος πολυυυυυυύ συμπαθητικός, που νομίζει ότι πέρνουμε τα γατιά για πειραματόζωα κ.τ.λ., προφανώς είδε τον δήμαρχο κάπου εκεί κοντά και τον φώναξε να δει τι γίνεται. Αφού ήρθε η Βούλα και του εξήγησε με ποιον έχει μιλήσει απ'τον δήμο και τί ακριβώς κάνουμε, ο δήμαρχος κατέληξε στο ότι είμαστε "σοβαρή ομάδα" και απλώς μας παράπεμψε σε κάποιον για να πάρουμε μια γραπτή άδεια.
Στα δικά μας τώρα.Πιάσαμε την θυληκή με την τσιγκελωτή ουρά και...............
2 μωρά, περίπου 30 ημέρων, χωρίς μαμά, προφανώς παρατημένα. Κορίτσια είναι 2 κουκλάκια, ένα τιγρέ στα χρώματα της Μέλης και ένα ταρταρουγάκι, λίγο φουντωτά, πολύ-πολύ-πολύ κουκλιά. Το θέμα είναι ότι στην κτηνίατρο μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι την Παρασκευή.
Θα πάω σήμερα να τους βγάλω φωτογραφίες και να τα ανεβάσουμε κατευθείαν αγγελία, αλλά παίζει το θέμα της φιλοξενίας.
Υπάρχει κάποιος να μπορεί να φιλοξενήσει κανένα; Για το ένα έχει βρεθεί μια προσωρινή μαμά, το άλλο;
stellak
Διάσημο μέλος
ο δήμαρχος κατέληξε στο ότι είμαστε "σοβαρή ομάδα" και απλώς μας παράπεμψε σε κάποιον για να πάρουμε μια γραπτή άδεια.
Τς τς τς, πράγματι ιστορικές στιγμές!

ένα τιγρέ στα χρώματα της Μέλης
Αυτό που για τα τιγράκια το πρότυπο είναι η Μέλη και οι χρωματισμοί της, πολύ περήφανη με κάνει όμως!

Voula
Διάσημο μέλος

να του εξηγώ τι κάνουμε, στην συνέχεια ήρθε και η Νίνα που είναι δημότης Π.Φαλήρου του συστήθηκε και συμπτωματικά ο Δήμαρχος γνωρίζει την οικογένειά της και έτσι γίναμε ξαφνικά (από τρελλές και γραφικές πιθανόν), υπεύθυνη και σοβαρή ομάδα
Τεσπα, του κάναμε δώρο κι ένα ημερολόγιο και έφυγε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Το υποψιάστηκα, γιατί έχω φίλη βαφτισμένη Δημητρούλα!Αχ Χρύσσα μου, ξύνεις πληγές τώρατην γιαγιά μου λέγανε έτσι και δεν την χώνευα κιόλας
Αυτά τα χαζά μόνο στην Ελλάδα!Μαζί σου! Εκεί στις αρχές καλοκαιριού, μέχρι το Φλοίσβο θα την ακούσετε την πεθερά μου! Αν δεν μας μείνει επιτόπου!

Η Κωνσταντίνα όμως ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ότι ό Δήμαρχος μας ψιλοπήρε από τα μούτρα αρχικά αλλά όταν πήγα εγώ κοντά, η μαντάμ, άρχισα με το επαγγελματικό μου ύφοςνα του εξηγώ τι κάνουμε, στην συνέχεια ήρθε και η Νίνα που είναι δημότης Π.Φαλήρου του συστήθηκε και συμπτωματικά ο Δήμαρχος γνωρίζει την οικογένειά της και έτσι γίναμε ξαφνικά (από τρελλές και γραφικές πιθανόν), υπεύθυνη και σοβαρή ομάδα
Τεσπα, του κάναμε δώρο κι ένα ημερολόγιο και έφυγε.

Τελικά όμως, ακόμα και για να σώσεις αδέσποτα κονέ χρειάζεται!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
- να του τρίψεται στη μούρη ότι έχεται ενημέρώση τον δήμαρχο κ έχεται άδεια κ εν πάσει περιπτώση ότι είσαστε Σοβάρη Ομάδα

Τώρα για την φιλοξενία, δεν υπάρχει κανείς ρε γμτ που να πάρει έστω το ένα (το άλλο βρήκε σπίτι είπαμε???)

σιγά τη φασαρία ένα μικράκι σε ξεχωριστό δωμάτιο... εγώ το έκανα συνεχώς πριν μείνω έγκυος, το μπάνιο μου κ το γραφείο ήταν μονίμως ρεζερβέ

κ έτσι εκπαίδευσα κ τα δικά μου να μην είναι στρίγγλικα κ ζηλιάρικα. Αν κάποιος δεν φύγει για τις γιορτές κ έχει χώρο ας βοηθήσει, εξάλλου είναι μικρά, θα φύγουν γρήγορα

αναμένω φωτο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool