Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
HΗλιάννα σε πήρε σθες βράδυ τηλ η κυρία που θα πάρει το ένα ?
ναι με πηρε..ολα καλα..μου ειπε ναμην ανησυχω και οτι θα περιμενουν αρκει το μωρακι να ειναι καλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Πάμε, τα βλέπουμε και μας βλέπουν και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Χθες είμαστε, just the two of us, konstans and myself, χαζεύαμε τον κόσμο που μας κοίταγε σαν εξωγήινες, κάποοις προσπάθησε να μας βγάλει φωτογραφία με το κινητό του (γιατί άραγε
) και όλα αυτά τα χαρωπά.Πέστε μου πως θα πιάσουμε αυτά τα γ@....να που έχουν απομείνει ??? Α και το κερασάκι στην τούρτα, είδαμε ακόμια μια γκρι Σειριούλα που σίγουρα είναι έγκυος και αυτή

Θα σκάσω, θα σκάσω, θα σκάσω

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω Βούλα μου.Δυστυχώς έφυγε άλλη μια βδομάδα μην έχονας πιάσει ούτε ένα γατί για στείρωσηΠάμε, τα βλέπουμε και μας βλέπουν και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Χθες είμαστε, just the two of us, konstans and myself, χαζεύαμε τον κόσμο που μας κοίταγε σαν εξωγήινες, κάποοις προσπάθησε να μας βγάλει φωτογραφία με το κινητό του (γιατί άραγε
) και όλα αυτά τα χαρωπά.
Πέστε μου πως θα πιάσουμε αυτά τα γ@....να που έχουν απομείνει ??? Α και το κερασάκι στην τούρτα, είδαμε ακόμια μια γκρι Σειριούλα που σίγουρα είναι έγκυος και αυτή
Θα σκάσω, θα σκάσω, θα σκάσω![]()

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
(σας )έχεις πράγματι ,όλα σου τά δίκαια να ...θέλεις να σκάσεις,αλλά ,όλα αυτά που κάνετε ,ειδικά έσύ καί η konstans, (καί όλα τά κορίτσια βέβαια !) δέν πληρώνεται μέ τίποτα !
Δυστυχώς, αυτά τά αδέσποτα, δέν τελειώνουν ποτέ,δέν μπορείτε καί όλα να τά φροντίζετε !Ηδη ,κάνετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !! Σέ νοιώθω απόλυτα ,τά ίδια έχω καί γώ εδώ στό Μελισσοχώρι ,όχι με γάτες, αλλά μέ σκυλιά . Αυτά ,είναι ακόμη πιό αξιολύπητα, διότι δύσκολα επιβιώνουν τά σκυλιά, μόνα τους,.Οι γατούλες, πάλι πιό εύκολα μπορούν να κηνυγήσουν --πουλάκια, σαυρίτσες κλπ,-αλλά ο σκύλος, δύσκολα .Τί να πώ ;;Μεγάλη πληγή τής Ελλάδος είναι τά αδέσποτα !! Εύχομαι, να έχετε επιτυχίες, καί γρήγορα ,να πιαστούν ....στή φάκα, όλα τά γατούλια τού Φλοίσβου, καί να βρίσκουν γρήγορα ,καλά σπιτικά !!Φιλικά 
Hlianna
Διάσημο μέλος

η παστα με τις βιταμινες σε συνδυασμο με την αντιβιωση βοηθησε παρα πολυ και πηραν τα πανω τους..τα ματια τους με το κολυρριο που τους βαζω ειναι πλεον πεντακαθαρα και εχει φυγει αυτο το θολο που ειχαν..εχουν αρχισει και αλλαζουν χρωμα..το μπλε ασπρο θα κανει κατι υπεροχες καταπρασινες ματαρες και το γκρι τιγρε πρασινοχαλκινα ματια
επισης απο χθες το βραδυ αρχισαμε και τις i/d κονσερβες για την διαρροια..την αλλη κυριακη θα πανε στο καινουριο τους σπιτακι το ασπρο μπλε και ο πρινς και θα μεινει το γκρι τιγρε μονο του..ελπιζω να μην εχουμε δραματα
παντως το χρωμα του ειναι υπεροχο..πρωτη φορα βλεπω τετοιο χρωμα σε αδεσποτακι και ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα γινει οταν μεγαλωσει..αυτα τα νεα μας..τωρα μας μενει να σταματησει και η διαρροια και να ειμαστε περδικια
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Βάλε καλέ καμμιά φώτο![]()
σημερα εχει γενικη καθαριοτητα του σπιτιου γιατι με 3 μωρα οσο και να καθαριζεις μετα απο 5 λεπτα ειναι παλι ολα χαλια
οποτε σημερα δεν θα προλαβω να βγαλω..αυριο ομως σας το υποσχομαι θα εχετε φωτο
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Δείξατε πάλι τό θαυμάσιο έργο σας !!καί ....καλή λάτρα Hlianna !
Μόλις μπορέσετε, θέλουμε φωτογραφίες !
konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πάρτε και μια φωτό του Ορφεάκου, να δείτε τι άσχημα που περνάει το παιδί
![]()
τσ τσ τσ...χαλια το καημενο.,..

εγω λεω να της το παρετε το παιδι!
το κακομεταχειριζεται!
εχει μεινει μισο καλε δεν το βλεπετε??

moukelis
Επιφανές μέλος

Κουκλος!
Voula
Διάσημο μέλος
Πάρτε και μια φωτό του Ορφεάκου, να δείτε τι άσχημα που περνάει το παιδί
![]()
Πόσο πολύ χάρηκα που τον είδα χθες, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έχει γίνει γάταρος
. Και παραμένει το καλός, τρυφερός, γλυκός μα πολύ περισσότερο όμορφος. Όχι, δεν είμαι αντικειμενική, το ξέρω

Για όσους δεν έχουν διαβάσει το θέμα από την αρχή, τον μικρό Ορφέα τον γνωρίσαμε μαζί με την μαμά του, την Πιτσίλω και τα άλλα 4 αδερφάκια του πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν μια σταλιά γατάκι, περίπου σε μέγεθος σαν κι αυτά που φιλοξενεί τώρα η Ηλιάννα, και θυμάμαι πως τρέχανε να βγούνε από το συρματόπλεγμα όλα τους όταν πηγαίναμε να βάλομε φαγητό.
Ο μικρούλης Ορφέας ονομάστηκε έτσι γιατί χρωματικά είναι ολόιδιος με τον δικό μου Ορφέα

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ειναι ποοοολυ κουκλος ρε παιδια απο κοντα και εχει γινει γαταρος!!!!Ειναι πιο ψηλος και κομψος απο το δικο μου το γιουβαρλακι και απιστευτα τρυφερος!!!Το τι φιλι πηρα απο τον Ορφεακο δε λεγεται!!!!!!!Και να οι κοιλιτσες και να τα γλειψιματα και οι απαλες δαγκωνιτσες,και να η Τζουτζου λιωμα στα πατωματα!!!

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ! κουκλάκι βγήκε το μωρό μου!!!Πάρτε και μια φωτό του Ορφεάκου, να δείτε τι άσχημα που περνάει το παιδί
![]()
Τα γατάκια μου τα σέβομαι και τους φέρομαι σαν πριγκιπόπουλα γιαυτό τον λόγο και ο χαρακτήρας του Ορφέα δεν εχει επηρεαστεί από τίποτα και παρέμεινε το ίδιο γλυκός οπως και οταν ήταν μωρό.
Και τώρα συγνώμη πάω μέσα να τον ζουμπήξω λίγο το μωρό μου.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool