Γάτος μαχητής

Δεν ξερω ..φοβαμαι οτι θα φορτιστει παραπανω το κλιμα στο ιατρειο..και αυτο δεν θα ηταν καλο ουτε γιαυτη ουτε για τον γατουλη ουτε για κανεναν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες της οτι ολοι οι γιατροι δεν ειναι καλοι και χρειαζεται να αλλαζουμε γιατι αλλιως τα γατακια ειναι σε κινδυνο θαμνασιμο. Η κορη σου εχει ακριβως τα ιδια ανχη με εσενα και ακριβως την ιδια λυση που σκεφτηκες λεει κι εκεινη. Σπαστε τον κυκλο του ανχους που απο τη μια κανει να ελπιστευεται πληρως κανεια τον πρωτο τυχοντα γιατρο και να μην εμπισευεται αλλοον μετα. Βοηθησε την να καταλαβει οτι οι αλλαγες δεν ειναι τραυματικες αλλα καλες οταν οδηγουν στο καλυτερο. Αυτο ομως για να το εξηγησεις δεν γινεται απο τη μια να το πιστευεις εσυ κι απο την αλλη να το εξηγεις κι εσυ εισαι ανχωμενη κι αντι να πας τη μαιρουλα πας τον μικρο.. οταν βλεπει αυτο η κοσρη σου που σαν κοριτσακι περνει πολλα απο εσενα ειναι φυσιολογικο να αντιδρα με τον ιδιο τροπο. Για να αντιμετωπισει κανεις το ανχος παιδιων και ζωων και να τα καλθυσηχασει χρειαζεται πρωτα να καλθυσηχασει τον εαυτο του αλλιως δεν πιανει τιποτα ειναι μονο λογια. Εξισου η επεμβαση στον αρσενικο διαρκει δεκα λεπτα. Εαν θελετε ρυθμιστε με το γιατρο να κανετε την ωρα που μπορει κι εκεινη να ερθει γιατι ειναι και δικο της ζωακι και ισως τα λεει γιατι αισθανεται αποκλεισμενη.Δεν ειναι τιποτα να κανετε ραντεβου μια ωρα αργοτερα ετσι θα τα ακουσει κι απο τη γιατρο και την αλλη φορα με τη μαιρουλα ελπιζω να ησυχασετε ολοι σπιτι και α εμπιστευτειτε εναν σοβαρο επιστημονα επιτελους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οφοβος δεν ειναι καλος συμβουλος για τις πραξεις μας λιφε

Δεν ειναι μονο το 10λεπτο,αλλα και η αναμονη να ξυπνησει-γιατι απο οτι μου ειπε η γιατρος θελει να ξυπνησει εκει..ασε που θα παρω και τη Μαιρη μαζι να τη δει λιγο και να κανονισουμε και γιαυτην..Απλα φοβαμαι οτι θα την πιασουν τα κλαματα..ασε που μπορει κι εγω να το παθω αυτο:redface:Της εξηγησα οτι αλλαξα γιατρο μονο και μονο γιατι εχασα την εμπιστοσυνη μου απεναντι του,εξαιτιας της ενεσης..οτι η καινουρια ειναι πολυ καλη κτλ...Δεν ξερω θα δω τι θα κανω με την μικρη..αλλα ραντεβου δεν αλλαζω,,,εκλεισε τωρα..Τεταρτη 1 μμ

Δεν ειναι μονο το 10λεπτο,αλλα και η αναμονη να ξυπνησει-γιατι απο οτι μου ειπε η γιατρος θελει να ξυπνησει εκει..ασε που θα παρω και τη Μαιρη μαζι να τη δει λιγο και να κανονισουμε και γιαυτην..Απλα φοβαμαι οτι θα την πιασουν τα κλαματα..ασε που μπορει κι εγω να το παθω αυτο:redface:Της εξηγησα οτι αλλαξα γιατρο μονο και μονο γιατι εχασα την εμπιστοσυνη μου απεναντι του,εξαιτιας της ενεσης..οτι η καινουρια ειναι πολυ καλη κτλ...Δεν ξερω θα δω τι θα κανω με την μικρη..αλλα ραντεβου δεν αλλαζω,,,εκλεισε τωρα..Τεταρτη 1 μμ

αν δεις πάντως ότι επιμενει να ερθει καλό θα ηταν να το σκεφτείς λίγο ακόμα, αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα να μην ερθει τοτε να μην την παρεις, εσυ αποφασίζεις:/:

Θα συμφωνήσω με τη yasmin για το άγχος και για τα υπόλοιπα. Καλό θα ήταν, αν μπορούσε, αν δεν είχε μάθημα δηλ, να συμμετέχει στη διαδικασία για να δει ότι όλα θα πάνε καλά και να δείξει εμπιστοσύνη στη καινούργια γιατρό. Όμως, δεν ξέρω και την ηλικία του παιδιού, όταν θα είναι ναρκωμένο το γατί και θα είναι με ανοικτά ματάκια, θα μοιάζει με νεκρό! Πώς θα αντιδράσει σ' αυτή τη θέα? Εκτός αν δεν σας αφήσει η γιατρός να το δείτε πριν ξυπνήσει. Παίζει κι αυτό. Καλή επιτυχία να έχετε πάντως στην επέμβασή σας και εύχομαι να γίνει το καλύτερο με την κόρη σου.

Ειναι 9,5 χρονων κι εχει μαθημα ως τις 1.15μμ..Θα δω τι θα κανω,,ασε που μπορει μετα να επαναστατησουν και τα αλλα 2 κι να θελουν να ερθουν κι αυτα..και μετα δεν θα παμε σε ιατρειο αλλα εκδρομη

δεν ειναι καθολου κακες οι εκδρομες και το κλαμα εξισου . Ειπαμε η γιατρος που σε εστειλα ξερει πο ψυχολογια δεν ειναι πρωταρα εαν δεν τα καταφερετε εσεις θα τα καταφερει αυτη

δεν ειναι καθολου κακες οι εκδρομες και το κλαμα εξισου . Ειπαμε η γιατρος που σε εστειλα ξερει πο ψυχολογια δεν ειναι πρωταρα εαν δεν τα καταφερετε εσεις θα τα καταφερει αυτη
Αντε να δουμε πως παει...παντως θα ειναι να μας βλεπει κανεις απο καμμια πλευρα...ασε δε οταν παμε τη Μαιρη εκει θα ειμαι για βιντεοσκοπηση.:redface:Θα το δω σοβαρα το θεμα της Υβονης παντως και θα πραξω αναλογως

...οπως σε ορισμενες περιπτωσεις μπαμπαδων που την ωρα που γενναει η γυναικα τους λιποθυμουν κι αντι να δουν τη γυναικα που γενναει,τρεχουν το μπαμπα:lol:

...οπως σε ορισμενες περιπτωσεις μπαμπαδων που την ωρα που γενναει η γυναικα τους λιποθυμουν κι αντι να δουν τη γυναικα που γενναει,τρεχουν το μπαμπα:lol:

Ναι πράγματι!!!!!! Μου είχε διαφύγει ότι έχεις τρία τέκνα. Πράγματι μπορεί να ξεσηκώσει και τα άλλα. Δεν ξέρω. Αν νομίζεις ότι πρέπει να την πάρεις να το κάνεις. Αν όχι τότε μη το κάνεις. Όπως διάβασα και λίγο πιο πάνω εσύ θα αποφασίσεις.

Απλα φαινεται οτι η ενχειρηση του θυληκου ζωου σας προκαλει να ταυτιστειτε μητερα κυριως και κορη εξισου με αυτο και σας βγαινουν συναισθηματα δικα σας, ασχετα με το παρον γεγονος και την κατασταση του ζωου, γιατι η ενταση του αχους και των φοβων που εχετε δεν ειναι λογικηκα δεν κολλαει με την ενχειρηση ρουτινας που ειναι η στειρωση και με την σχετικααπλη διαδικασια του να αλλαξει καεις γιατρο προς το καλυτερο. Ειναι κατι που απλα βγηκε αφορμη να βγει σε μαγαλη ενταση γιατι κατι σου ξυπνησε η ολη αυτη διαδικασια. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.. πχ στους ανδρες που λιποθυμουν η βγαινουν για να μη δουν το κοψιμο των ορχεων του γαου γιατι ειναι σαν να ειναι τα δικα τους

Ε,να δω το Νικο να λιποθυμαει με την στειρωση του Μαλιου και τι στον κοσμο:lol::lol::lol:Εδω σε εμενα δεν λιποθυμησε οταν ηταν παρων στην 2 γεννα,λες να ξεραθει στο γατο??:hmm::blink::lol:

Ε,να δω το Νικο να λιποθυμαει με την στειρωση του Μαλιου και τι στον κοσμο:lol::lol::lol:Εδω σε εμενα δεν λιποθυμησε οταν ηταν παρων στην 2 γεννα,λες να ξεραθει στο γατο??:hmm::blink::lol:
:lol::lol::lol:

Καλα, ναι ολοι οι άντρες που το έχω συζητήσει ειναι 100% κατά της στείρωσης! :)
"Ναι, τα έκοψες στο Ραουλ και βέβαια το ζώο έγινε επιθετικο" Και μετά ακούω τον εξάψαλμο...
LIFE, δεν ειναι τίποτα καλή μου! Μια βλακεία ειναι, θα περάσει τοσο γρήγορα που δεν θα το συνειδητοποιήσετε καν!

Καλα, ναι ολοι οι άντρες που το έχω συζητήσει ειναι 100% κατά της στείρωσης! :)
"Ναι, τα έκοψες στο Ραουλ και βέβαια το ζώο έγινε επιθετικο" Και μετά ακούω τον εξάψαλμο...
LIFE, δεν ειναι τίποτα καλή μου! Μια βλακεία ειναι, θα περάσει τοσο γρήγορα που δεν θα το συνειδητοποιήσετε καν!
Ευτυχως ο δικος μου θεωρει πως ειναι απαραιτητο..σημερα ειχε συνομιλια με το Μαλιο και του ελεγε
''τι να κανουμε μαγκα μου,ετσι ειναι αυτα,,η θα στειρωθεις η θα βγεις εξω στη φυση,,,διαλεξε...και αφου ειμαι σιγουρος πως δεν θες να ξαναβγεις στο δρομο,τοτε θα στειρωθεις...κατσε εδω στο σπιτακι σου κι ασε τα γαμπρισματα:blink:μιλαμε για πολυ γελιο:lol:

Ετσι ετσι νατα λεσ κι εσυ αυτα στη μαιρουλα να ειναι προετοιμασμενη( για να τ ακους κι εσυ το λεω χεχεχε)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Life!!!:)

Χρυσο άντρα έχεις, LIFE, απίστευτος! :)

Και στην τελική δεν είναι μόνο η ηρεμία του γάτου, είναι και η υγιεινή, αν αρχίσουν να ψεκάζουν τους τοίχους και γενικά ότι βρουν μπροστά τους εκεί να δεις γούστα!!! Μυρίζει όλο το σύμπαν:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back