LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Της εξηγησα οτι αλλαξα γιατρο μονο και μονο γιατι εχασα την εμπιστοσυνη μου απεναντι του,εξαιτιας της ενεσης..οτι η καινουρια ειναι πολυ καλη κτλ...Δεν ξερω θα δω τι θα κανω με την μικρη..αλλα ραντεβου δεν αλλαζω,,,εκλεισε τωρα..Τεταρτη 1 μμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι μονο το 10λεπτο,αλλα και η αναμονη να ξυπνησει-γιατι απο οτι μου ειπε η γιατρος θελει να ξυπνησει εκει..ασε που θα παρω και τη Μαιρη μαζι να τη δει λιγο και να κανονισουμε και γιαυτην..Απλα φοβαμαι οτι θα την πιασουν τα κλαματα..ασε που μπορει κι εγω να το παθω αυτοΤης εξηγησα οτι αλλαξα γιατρο μονο και μονο γιατι εχασα την εμπιστοσυνη μου απεναντι του,εξαιτιας της ενεσης..οτι η καινουρια ειναι πολυ καλη κτλ...Δεν ξερω θα δω τι θα κανω με την μικρη..αλλα ραντεβου δεν αλλαζω,,,εκλεισε τωρα..Τεταρτη 1 μμ
αν δεις πάντως ότι επιμενει να ερθει καλό θα ηταν να το σκεφτείς λίγο ακόμα, αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα να μην ερθει τοτε να μην την παρεις, εσυ αποφασίζεις

jasmine
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε να δουμε πως παει...παντως θα ειναι να μας βλεπει κανεις απο καμμια πλευρα...ασε δε οταν παμε τη Μαιρη εκει θα ειμαι για βιντεοσκοπηση.δεν ειναι καθολου κακες οι εκδρομες και το κλαμα εξισου . Ειπαμε η γιατρος που σε εστειλα ξερει πο ψυχολογια δεν ειναι πρωταρα εαν δεν τα καταφερετε εσεις θα τα καταφερει αυτη
Θα το δω σοβαρα το θεμα της Υβονης παντως και θα πραξω αναλογωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
...οπως σε ορισμενες περιπτωσεις μπαμπαδων που την ωρα που γενναει η γυναικα τους λιποθυμουν κι αντι να δουν τη γυναικα που γενναει,τρεχουν το μπαμπα![]()
Ναι πράγματι!!!!!! Μου είχε διαφύγει ότι έχεις τρία τέκνα. Πράγματι μπορεί να ξεσηκώσει και τα άλλα. Δεν ξέρω. Αν νομίζεις ότι πρέπει να την πάρεις να το κάνεις. Αν όχι τότε μη το κάνεις. Όπως διάβασα και λίγο πιο πάνω εσύ θα αποφασίσεις.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδω σε εμενα δεν λιποθυμησε οταν ηταν παρων στην 2 γεννα,λες να ξεραθει στο γατο??

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε,να δω το Νικο να λιποθυμαει με την στειρωση του Μαλιου και τι στον κοσμοΕδω σε εμενα δεν λιποθυμησε οταν ηταν παρων στην 2 γεννα,λες να ξεραθει στο γατο??
![]()

drusilia
Διάσημο μέλος

"Ναι, τα έκοψες στο Ραουλ και βέβαια το ζώο έγινε επιθετικο" Και μετά ακούω τον εξάψαλμο...
LIFE, δεν ειναι τίποτα καλή μου! Μια βλακεία ειναι, θα περάσει τοσο γρήγορα που δεν θα το συνειδητοποιήσετε καν!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχως ο δικος μου θεωρει πως ειναι απαραιτητο..σημερα ειχε συνομιλια με το Μαλιο και του ελεγεΚαλα, ναι ολοι οι άντρες που το έχω συζητήσει ειναι 100% κατά της στείρωσης!
"Ναι, τα έκοψες στο Ραουλ και βέβαια το ζώο έγινε επιθετικο" Και μετά ακούω τον εξάψαλμο...
LIFE, δεν ειναι τίποτα καλή μου! Μια βλακεία ειναι, θα περάσει τοσο γρήγορα που δεν θα το συνειδητοποιήσετε καν!
''τι να κανουμε μαγκα μου,ετσι ειναι αυτα,,η θα στειρωθεις η θα βγεις εξω στη φυση,,,διαλεξε...και αφου ειμαι σιγουρος πως δεν θες να ξαναβγεις στο δρομο,τοτε θα στειρωθεις...κατσε εδω στο σπιτακι σου κι ασε τα γαμπρισματα
μιλαμε για πολυ γελιο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool