LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

να την παρεις μαζι σου

(αλλα αν εχει σκληρες εικονες το ολο θεμα καλυτερα να μην τις δει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα μετα απο συζητηση που εγινε χθες,καταληξαμε στο να μην ερθει μαζι μου υπο τον ορο να της τηλεφωνησω μια φορα οταν ναρκωθει,αλλη μια οταν τελειωσει η επεμβαση και μια τελευταια οταν ξυπνησει...Φυσικα και θα της τηλεφωνησω και τις 3 φορες που μου ζητησε...Οποτε το ενα θεμα τακτοποιηθηκεσαν παιδακι που ειμαι ξερεις τι θα σου προτεινω..να την παρεις μαζι σου
(αλλα αν εχει σκληρες εικονες το ολο θεμα καλυτερα να μην τις δει
)
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι 2 γατοφόροι γιατι ειναι καλε;;;[/quote
το κοκκινο για τη Μαιρη και το γκρι για το Μαλιο...θα την παρω κι αυτη μαζι για εξεταση και θα μου ειναι πολυ δυσκολο να την κραταω συνεχεια αγκαλιτσα εκεινη την ημερα...οποτε 2..ενα για το κοριτσακι μου κι ενα για το αγορακι μου![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
τελικα πεντε ειναι. Σε φανταζομαι μεγαλη εσυ και η κορη σου να μενει μονη και σιγπουρα θα τηλεφωνιεστε πρωι μεσημερι και βραδυ ετσι οπως σας βλεπω,.. που και να αρρωστησει κανενα εγγονακι.. στημενη στο τηλεφωνο η γιαγια!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Ολόκληρη εκστρατεία για τη στείρωση του μικρού! Αντε, καλή σας επιτυχια και περαστικά!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω παντως τη στηριξη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία στη στείρωση...[/quote
Ευχαριστουμε πολυ
Το κακο ειναι πως δεν θα μπορω να σας μιλησω απο αυριο λογω της προσωρινης διακοπης του σαιτΑλλα τι να κανουμε????Ελπιζω οταν με το καλο ξαναλειτουργησει να εχω ευχαριστα νεα
![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.η αμάντα η ψιψινέλ και γω σου στέλνουμε πολλά φιλάκια και ευχές.θα μάθουμε τα νεα όταν θα ξαναλειτουργήσει το mycat.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ρωτησα για τη Μαιρη και μου απαντησε πως οκ αναλαμβανει στειρωση με οιστρο,αλλα αν δεν ειμαι εγω σιγουρη μπορει να μου δωσει χαπια
Εκει παγωσα,ηδη ειχαμε ναρκωσει τον μικρο κ δεν μπορουσα να τον παρω για να φυγω,,την ρωτησα κ για την ενεση που μου ειχε προτεινει ο δικος μου κ γιαυτο κ τον σταματησα κ μου ειπε πως δεν πειραζει για 1-2 φορες
Παγωσα εκεινη την ωρα
Αλλα ηδη του ειχαμε κανει την ενεση..Εφυγα οπως μου ζητησε 1.30 μμ κι εκλαιγα στο δρομο,αισθανθηκα οτι τον ''πουλησα''
3μμ μου τηλ...1,30 ωρα αγωνιας..κ μου ειπε πως τελειωσε η επεμβαση κ σε κανα 2ωρο θα ξυπνησει..Πηγε ο Νικος κ τον πηρε,μαζι με αντιβιωση χαπακια που μας εδωσε..Ηρθε κουρελι,σερνοταν,επεφτε,κατουρηθηκε...μετα απο λιγο πηγε να φαει αλλα με 1 μπουκια εκανε εμετο..ακομη δεν εχει συνελθει τελειως..το μονο καλο ειναι οτι πηγε κ κατουρησε στην τουαλετα πριν 5 λεπτα κ δεν δειχνει να ποναει καθολου ..Αυτα προς το παρων..
drusilia
Διάσημο μέλος

Μήπως σε είδε ταραγμένη και για αυτο δεν σε άφησε να περιμένεις;; Αυτο με το χαρτι πάλι που κολλάει.
Μην ανησυχεις, ειναι έτσι απο την νάρκωση. Και ο Ραουλ ηταν έτσι τις πρώτες ώρες. Μονο εμετο δεν είχε κάνει.
ΤΕλίωσε τώρα, μην το σκέφτεσαι καν!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα μου εμεινε μια πολυ πικρη γευση απο ολο αυτο..δεν μου αρεσε που ξυπνησε και δεν ηταν κανεις εκει να τον χαιδεψει..τωρα κοιμαται παλι πανω στο Νικο.Θα κοιμηθω η εγω η ο Νικος μαζι του σημερα..Ασε που τωρα πια με εχει πιασει τρομερος πανικος με την επικειμενη στειρωση της Μαιρης
drusilia
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
100% δεν παω στην ιδια.Θελω λιγο να ηρεμισω και μετα να δω που θα την παω..Αλλα πρωτα να χαλαρωσουμε λιγο κ να συνελθει κ ο Μαλιος μουE, πεσατε στην περίπτωση πάλι... Μήπως να αλλάξεις ξανά γιατρο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool