Πηγαμε 1μμ στο ιατρειο[για πρωτη φορα στη συγκεκριμενη κτηνιατρο]1.15 μμ του καναμε την ενεση..μου ειπε να φυγω,ειπα πως θελω να περιμενω οση ωρα κι αν χρειαστει,αλλα ματαια.Πολυ ευγενικα μου ειπε να ερθουμε να τον παρουμε μετα τις 5,30 που θα ξυπνησει.Μας ζητησε να υπογραψουμε χαρτι που της επιτρεπει να κανει την επεμβαση και οτι εχουμε εμεις την ευθυνη,αλλα μολις το ειδα αρχισα να τρεμω κ δεν το υπεγραψα

Την ρωτησα για τη Μαιρη και μου απαντησε πως οκ αναλαμβανει στειρωση με οιστρο,αλλα αν δεν ειμαι εγω σιγουρη μπορει να μου δωσει χαπια

Εκει παγωσα,ηδη ειχαμε ναρκωσει τον μικρο κ δεν μπορουσα να τον παρω για να φυγω,,την ρωτησα κ για την ενεση που μου ειχε προτεινει ο δικος μου κ γιαυτο κ τον σταματησα κ μου ειπε πως δεν πειραζει για 1-2 φορες

Παγωσα εκεινη την ωρα

Αλλα ηδη του ειχαμε κανει την ενεση..Εφυγα οπως μου ζητησε 1.30 μμ κι εκλαιγα στο δρομο,αισθανθηκα οτι τον ''πουλησα''

3μμ μου τηλ...1,30 ωρα αγωνιας..κ μου ειπε πως τελειωσε η επεμβαση κ σε κανα 2ωρο θα ξυπνησει..Πηγε ο Νικος κ τον πηρε,μαζι με αντιβιωση χαπακια που μας εδωσε..Ηρθε κουρελι,σερνοταν,επεφτε,κατουρηθηκε...μετα απο λιγο πηγε να φαει αλλα με 1 μπουκια εκανε εμετο..ακομη δεν εχει συνελθει τελειως..το μονο καλο ειναι οτι πηγε κ κατουρησε στην τουαλετα πριν 5 λεπτα κ δεν δειχνει να ποναει καθολου ..Αυτα προς το παρων..