spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να σας αρέσει για πρώτη προσπάθεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Καλέ αυτή θυμίζει χορεύτρια του καν-καν , που στο τέλος ανασηκώνουν την φούστα και φαίνεται ο πωπός τους!
Τέλεια η Μπετίννα η καν-καντζού!!!![]()

Καλά δεν πιάνεσαι...η φαντασία σου οργιάζει...φοβερή περιγραφή..:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Το φοράει στραβά,σαν το Σίμπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι!!!Το φοράει στραβά,σαν το Σίμπα
![]()

Μόνο που εσένα κάθησε να του το βάλεις και στα δύο αυτιά και του γλύστρισε!!

Εγώ παιδεύτηκα μισή ώρα για να του το στερεώσω!!

Τερατάκι παιδί μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά,ο Σίμπα ό,τι και να του κάνεις κάθεταιΝαι!!!
Μόνο που εσένα κάθησε να του το βάλεις και στα δύο αυτιά και του γλύστρισε!!Εγώ παιδεύτηκα μισή ώρα για να του το στερεώσω!!
Τερατάκι παιδί μου!!!![]()
Μέχρι και μέσα στην κάλτσα στο τζάκι τον βάλαμε κι ο μπαμπάς του κρέμασε μια μπάλα από το δέντρο στο πατούσι κι αυτό τίιιιποτα...
Βέβαια δεν τον άφησα πολύ σ' αυτή τη στάση τον καημένο

natalouko
Επιφανές μέλος
Ο Σίμπα είναι συνεργάσιμος εν αντιθέσει με τα γατόνια μου!!!Καλά,ο Σίμπα ό,τι και να του κάνεις κάθεταιΜέχρι και μέσα στην κάλτσα στο τζάκι τον βάλαμε κι ο μπαμπάς του κρέμασε μια μπάλα από το δέντρο στο πατούσι κι αυτό τίιιιποτα...
Βέβαια δεν τον άφησα πολύ σ' αυτή τη στάση τον καημένο
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ο Σίμπα είναι αλοιφή κούνελουΟ Σίμπα είναι συνεργάσιμος εν αντιθέσει με τα γατόνια μου!!!![]()
Σε αντίθεση με τον Έλβις...
Ξέρετε τί τράβηξα για να του βγάλω 3 φωτογραφίες;
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν είναι ζωηρός σαν την Ηλέκτρα μου, φαντάζομαι!!!Ο Σίμπα είναι αλοιφή κούνελουΣε αντίθεση με τον Έλβις...
Ξέρετε τί τράβηξα για να του βγάλω 3 φωτογραφίες;
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Φαντάσου...Αν είναι ζωηρός σαν την Ηλέκτρα μου, φαντάζομαι!!!![]()

Πολύ ζημιάρης
ria23
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι γλυκειά ζουζούνα που είναι!!!και δω μια ακομη miss Santa!![]()

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
και για να κάνω ακόμη πιο δύσκολη τη διαδικασία πάρτε και το δικό μου ζουζούνο σε δύο εκδοχές Santa...
Επεξεργασμένες και περσινές, γιατί εμείς δεν στολίζουμε και δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι πιο αληθινό να σας δείξουμε, αλλά αν βρούμε θα σπεύσουμε!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Όλα τα ζουζούνια είναι υπέροχα πιο να πρωτοψηφίσεις???
και για να κάνω ακόμη πιο δύσκολη τη διαδικασία πάρτε και το δικό μου ζουζούνο σε δύο εκδοχές Santa...
Επεξεργασμένες και περσινές, γιατί εμείς δεν στολίζουμε και δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι πιο αληθινό να σας δείξουμε, αλλά αν βρούμε θα σπεύσουμε!!!
![]()
φοβερος ο γατος σου...και φοβερες και οι φωτο!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φαντάσου...Πολύ ζημιάρης
![]()
βρε αγαπουλα....απιστευτο ειναι το κουνελοζουζουνι σου!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλε Αννα....εσυ παιδακι μου δεν εχεις γατες....κουκλες ψευτικες εχεις....

...........τις ντυνεις ,τους κανεις κομμωσεις.....αμα πια!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool