Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Mr Santa Decoration

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00956.JPG
    DSC00956.JPG
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 42
Ως ερασιτέχνης έκανα ό,τι καλύτερο μπορουσα!Σημειωτέον πριν του είχα κόψει τα νυχάκια γτ είχαν γίνει,....σουβλερότατα!!:)Ελπίζω να σας αρέσει για πρώτη προσπάθεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και με στραβό το καπελάκι μας!

Συνημμένα

• DSC00951.JPG
    DSC00951.JPG
    134 KB · Εμφανίσεις: 33
Καλέ αυτή θυμίζει χορεύτρια του καν-καν , που στο τέλος ανασηκώνουν την φούστα και φαίνεται ο πωπός τους!:blink::lol::lol::P:P
Τέλεια η Μπετίννα η καν-καντζού!!!:up::up::up::up:
:lol::lol::lol::lol:Καλά δεν πιάνεσαι...η φαντασία σου οργιάζει...φοβερή περιγραφή..:kiss::kiss::kiss::kiss:

Ηλέκτρα: Mrs Santa's wife

Λίνο: Mr Santa!!

:lol::lol:Το φοράει στραβά,σαν το Σίμπα:lol::up:
Ναι!!!:lol::lol::lol:
Μόνο που εσένα κάθησε να του το βάλεις και στα δύο αυτιά και του γλύστρισε!!:P:P Εγώ παιδεύτηκα μισή ώρα για να του το στερεώσω!!:lol::lol::lol:
Τερατάκι παιδί μου!!!:lol::lol::lol:

Ναι!!!:lol::lol::lol:
Μόνο που εσένα κάθησε να του το βάλεις και στα δύο αυτιά και του γλύστρισε!!:P:P Εγώ παιδεύτηκα μισή ώρα για να του το στερεώσω!!:lol::lol::lol:
Τερατάκι παιδί μου!!!:lol::lol::lol:
Καλά,ο Σίμπα ό,τι και να του κάνεις κάθεται:P Μέχρι και μέσα στην κάλτσα στο τζάκι τον βάλαμε κι ο μπαμπάς του κρέμασε μια μπάλα από το δέντρο στο πατούσι κι αυτό τίιιιποτα...:lol::lol: Βέβαια δεν τον άφησα πολύ σ' αυτή τη στάση τον καημένο:/::redface:

Καλά,ο Σίμπα ό,τι και να του κάνεις κάθεται:P Μέχρι και μέσα στην κάλτσα στο τζάκι τον βάλαμε κι ο μπαμπάς του κρέμασε μια μπάλα από το δέντρο στο πατούσι κι αυτό τίιιιποτα...:lol::lol: Βέβαια δεν τον άφησα πολύ σ' αυτή τη στάση τον καημένο:/::redface:
Ο Σίμπα είναι συνεργάσιμος εν αντιθέσει με τα γατόνια μου!!!;););)

Ο Σίμπα είναι συνεργάσιμος εν αντιθέσει με τα γατόνια μου!!!;););)
Ο Σίμπα είναι αλοιφή κούνελου:P Σε αντίθεση με τον Έλβις...:rolleyes: Ξέρετε τί τράβηξα για να του βγάλω 3 φωτογραφίες;:lol:

Ο Σίμπα είναι αλοιφή κούνελου:P Σε αντίθεση με τον Έλβις...:rolleyes: Ξέρετε τί τράβηξα για να του βγάλω 3 φωτογραφίες;:lol:
Αν είναι ζωηρός σαν την Ηλέκτρα μου, φαντάζομαι!!!:lol::lol::lol:

Αν είναι ζωηρός σαν την Ηλέκτρα μου, φαντάζομαι!!!:lol::lol::lol:
Φαντάσου...:lol::lol: Πολύ ζημιάρης:lol:

και δω μια ακομη miss Santa!:P

Συνημμένα

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Όλα τα ζουζούνια είναι υπέροχα πιο να πρωτοψηφίσεις???
και για να κάνω ακόμη πιο δύσκολη τη διαδικασία πάρτε και το δικό μου ζουζούνο σε δύο εκδοχές Santa...
Επεξεργασμένες και περσινές, γιατί εμείς δεν στολίζουμε και δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι πιο αληθινό να σας δείξουμε, αλλά αν βρούμε θα σπεύσουμε!!!

Όλα τα ζουζούνια είναι υπέροχα πιο να πρωτοψηφίσεις???
και για να κάνω ακόμη πιο δύσκολη τη διαδικασία πάρτε και το δικό μου ζουζούνο σε δύο εκδοχές Santa...
Επεξεργασμένες και περσινές, γιατί εμείς δεν στολίζουμε και δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι πιο αληθινό να σας δείξουμε, αλλά αν βρούμε θα σπεύσουμε!!!

φοβερος ο γατος σου...και φοβερες και οι φωτο!!!!!:up::up::up:

Φαντάσου...:lol::lol: Πολύ ζημιάρης:lol:

βρε αγαπουλα....απιστευτο ειναι το κουνελοζουζουνι σου!!!!!!:up::up::up:

dsc00939.jpg

καλε Αννα....εσυ παιδακι μου δεν εχεις γατες....κουκλες ψευτικες εχεις....:lol::lol::lol::lol:...........τις ντυνεις ,τους κανεις κομμωσεις.....αμα πια!!!!!!:lol::lol::P

ναμαστε κι εμεις!!!
DSC03176.jpg

DSC03179.jpg

DSC03181.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back