Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Έχω πέσει κάτω με τις απορίες σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος

απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω
Παιδια τελος το off!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εκτός από τον Φοίβο!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τσαμπα καλε σου κανω μαθηματα???Και το συμπέρασμά μου όλοι...μπιπεκτός από τον Φοίβο!!
![]()
για να του σηκωθει πρεπει να μυρισει μη στειρωμενη γατα και σε οιστρο...πως να του σηκωθει με τη στειρωμενη???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
....χαρμα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Nα βρε Γιουλη πάρε έναν άλλο χορευταραφερε μας ωρε Μαρια εκεινον το στειρωμενο τροχονομο με τα ανοιχτα ποδαρακια να μας επαναφερει...(δηλαδη ουσιαστικα ξενερωσει)![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τον ειχαν δειξει και στη τηλεοραση αυτον θυμαμαιNα βρε Γιουλη πάρε έναν άλλο χορευταρα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αχ βάλτη να τη δούμε,τι μέχρι αύριο θα περιμένουμε;καλα Μαρια σου εχω μια φωτο με το Μορφεα για τον playboy....χαρμα
![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Πε μας!πε μας!
Ειχε παει η μητερα μια φορα σε εναν ουρολογο με τον πατερα μου.. και ενω περιμεναν στο σαλονι της δημιουργηθηκε η απορια, για ποιο λογο ο Τιμυ ενω ειναι στειρωμενος εχει ακομα στυση... Λεει λοιπον στον πατερα μου " θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει..." Βεβαια ο πατερας επαθε ενα σοκ γιατι ειναι πολυ καθως πρεπει σε τετοια ζητηματα και της ειπε ουτε να τολμησει να σκεφτει να κανει κατι τετοιο...
Αφου λοιπον μπηκαν μεσα ειπαν οτι ειχαν να πουνε..Λεει η μητερα μου στο γιατρο: "Να σας κανω μια ερωτηση...?"Την αγριοκοιταζει ο πατερας μου... "Οι στειρωμενοι εχουν στυση...?Ρωταω γιατι ο γατος μας ενω ειναι στειρωμενος εχει κανονικα στυση και κανει και την κινιση...." Ο γιατρος μονο που δεν εβαλε τα γελεια...Και της ειπε οτι: "μαλλον ο γατος σας θα εχει πολυ ισχυρα επινεφριδια....Γιατι μονο τοτε γινεται κατι τετοιο..."Ο γιατρος ολα θα τα ειχε ακουσει κατα τη διαρκεια της καριερας του κατι τετοιο αμφιβαλλω...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έχει βάλει στο μάτι μια μαυρούλα που ταίζω και ξεροσταλιάζει στο τζάμι να την χαζεύει αλλά εκείνη τον έχει φτύσει,το νου της στο φαγητό μόνοτσαμπα καλε σου κανω μαθηματα???
για να του σηκωθει πρεπει να μυρισει μη στειρωμενη γατα και σε οιστρο...πως να του σηκωθει με τη στειρωμενη???

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τωρα τα λυπαμαι ακομα πιο πολυ.....απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω
Παιδια τελος το off!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μου την ειχε πει την ιστορια η μαμα ΒασιλικηΕιχε παει η μητερα μια φορα σε εναν ουρολογο με τον πατερα μου.. και ενω περιμεναν στο σαλονι της δημιουργηθηκε η απορια, για ποιο λογο ο Τιμυ ενω ειναι στειρωμενος εχει ακομα στυση... Λεει λοιπον στον πατερα μου " θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει..." Βεβαια ο πατερας επαθε ενα σοκ γιατι ειναι πολυ καθως πρεπει σε τετοια ζητηματα και της ειπε ουτε να τολμησει να σκεφτει να κανει κατι τετοιο...Αφου λοιπον μπηκαν μεσα ειπαν οτι ειχαν να πουνε..Λεει η μητερα μου στο γιατρο: "Να σας κανω μια ερωτηση...?"Την αγριοκοιταζει ο πατερας μου... "Οι στειρωμενοι εχουν στυση...?Ρωταω γιατι ο γατος μας ενω ειναι στειρωμενος εχει κανονικα στυση και κανει και την κινιση...." Ο γιατρος μονο που δεν εβαλε τα γελεια...Και της ειπε οτι: "μαλλον ο γατος σας θα εχει πολυ ισχυρα επινεφριδια....Γιατι μονο τοτε γινεται κατι τετοιο..."
Ο γιατρος ολα θα τα ειχε ακουσει κατα τη διαρκεια της καριερας του κατι τετοιο αμφιβαλλω...![]()

εκει που ειναι απολαυση η μανα σου ειναι στην ιστορια με τη πθωρα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε,οχι!Ειχε παει η μητερα μια φορα σε εναν ουρολογο με τον πατερα μου.. και ενω περιμεναν στο σαλονι της δημιουργηθηκε η απορια, για ποιο λογο ο Τιμυ ενω ειναι στειρωμενος εχει ακομα στυση... Λεει λοιπον στον πατερα μου " θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει..." Βεβαια ο πατερας επαθε ενα σοκ γιατι ειναι πολυ καθως πρεπει σε τετοια ζητηματα και της ειπε ουτε να τολμησει να σκεφτει να κανει κατι τετοιο...Αφου λοιπον μπηκαν μεσα ειπαν οτι ειχαν να πουνε..Λεει η μητερα μου στο γιατρο: "Να σας κανω μια ερωτηση...?"Την αγριοκοιταζει ο πατερας μου... "Οι στειρωμενοι εχουν στυση...?Ρωταω γιατι ο γατος μας ενω ειναι στειρωμενος εχει κανονικα στυση και κανει και την κινιση...." Ο γιατρος μονο που δεν εβαλε τα γελεια...Και της ειπε οτι: "μαλλον ο γατος σας θα εχει πολυ ισχυρα επινεφριδια....Γιατι μονο τοτε γινεται κατι τετοιο..."
Ο γιατρος ολα θα τα ειχε ακουσει κατα τη διαρκεια της καριερας του κατι τετοιο αμφιβαλλω...![]()

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νωρις το θυμηθηκατε! ποσο χρονων/μηνων ειστε?θελουμε και εμεις να συμετεχουμε στα καλλιστεια πως μπορουμε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς τουλάχιστον που εξήγησε ότι πρόκειται για τον γάτο γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα νομίζωΕιχε παει η μητερα μια φορα σε εναν ουρολογο με τον πατερα μου.. και ενω περιμεναν στο σαλονι της δημιουργηθηκε η απορια, για ποιο λογο ο Τιμυ ενω ειναι στειρωμενος εχει ακομα στυση... Λεει λοιπον στον πατερα μου " θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει..." Βεβαια ο πατερας επαθε ενα σοκ γιατι ειναι πολυ καθως πρεπει σε τετοια ζητηματα και της ειπε ουτε να τολμησει να σκεφτει να κανει κατι τετοιο...Αφου λοιπον μπηκαν μεσα ειπαν οτι ειχαν να πουνε..Λεει η μητερα μου στο γιατρο: "Να σας κανω μια ερωτηση...?"Την αγριοκοιταζει ο πατερας μου... "Οι στειρωμενοι εχουν στυση...?Ρωταω γιατι ο γατος μας ενω ειναι στειρωμενος εχει κανονικα στυση και κανει και την κινιση...." Ο γιατρος μονο που δεν εβαλε τα γελεια...Και της ειπε οτι: "μαλλον ο γατος σας θα εχει πολυ ισχυρα επινεφριδια....Γιατι μονο τοτε γινεται κατι τετοιο..."

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχε χαλασει το νετ μαςΝωρις το θυμηθηκατε! ποσο χρονων/μηνων ειστε?![]()
και δεν μπορουσαμε να μπουμε.ειμαστε 1 χρονου
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αν είστε πάνω από 1 έτους οι συμμετοχές αρχίζουν από αύριο,προς το παρόν διαγωνίζονται τα γατάκια 5-12 μηνών και είμαστε στη διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε και εσείς να ψηφίσετεθελουμε και εμεις να συμετεχουμε στα καλλιστεια πως μπορουμε?
οι συμμετοχές για αυτήν την κατηγορία έχουν κλείσει
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τότε θα διαγωνιστείτε στους 1-5 ετώνειχε χαλασει το νετ μαςκαι δεν μπορουσαμε να μπουμε.ειμαστε 1 χρονου
![]()
αύριο ξεκινάνε οι συμμετοχές να τελειώσουμε πρώτα με την πιο μικρή ηλικία.Βρείτε ωραίες φωτογραφίες και σας περιμένουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool