Γατοκαλλιστεία

εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα:)
μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος :rolleyes:φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε...:lol:
Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτι;)προς το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα:lol::lol:)
Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνή:/:έχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτι;)προς το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα:lol::lol:)
Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνή:/:έχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο
ειναι μικρουλης βρε ακομα...εμενα στους 10 μηνες ο Μορφεας δεν ηξερε που παν τα τεσσερα...:lol::lol:
τωρα...τρεμει η γειτονια απο τα γατοκαλεσματα...
ξεκινα pianissimo κανει ενα crescendo και καταληγει σε fortissimo:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επι του θεματος:lol: να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε....:hmm: Γιαντα το κανει αυτο?:hmm:

Επι του θεματος:lol: να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε....:hmm: Γιαντα το κανει αυτο?:hmm:
το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος:up::lol::lol:

το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος:up::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε!:lol::lol::lol::lol:

ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα:lol::lol:

Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι....:P:lol::lol:

ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα:lol::lol:

Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν :lol: (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...)

Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι....:P:lol::lol:
:blink::blink::blink::blink: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω?:lol::lol::lol: Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα!:mad::lol::lol::lol::lol::lol:

Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι.....:redface::redface::redface:

ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει:redface::lol:

:blink::blink::blink::blink: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω?:lol::lol::lol: Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα!:mad::lol::lol::lol::lol::lol:
Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...???:P 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν...
Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια....
Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε....:lol::lol::lol:

ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει:redface::lol:
Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια....:hmm::redface::lol:

Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι.....:redface::redface::redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πεθανα στο γελειο....
Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο....:hmm:

Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...???:P 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν...
Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια....
Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε....:lol::lol::lol:
Πε μας!πε μας!

Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια....:hmm::redface::lol:
ναι, εχει κανονικη στυση!
Καλα το καναμε το θεμα....:redface::lol:

Πε μας!πε μας!
ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! :P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18...
:P:lol:

ναι, εχει κανονικη στυση!
Καλα το καναμε το θεμα....:redface::lol:
Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?!:blink: Αλλα νομιζα εγω.....

Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον!:blink: Αλλα νομιζα εγω.....
απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω:hmm:
Παιδια τελος το off!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back