Γατοκαλλιστεία

ωραια:) !πως μπορω να ψηφισω και να δηλωσω συμμετοχη?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια:) !πως μπορω να ψηφισω και να δηλωσω συμμετοχη?:hmm:
βλέπεις τους υποψήφιους εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-5-12-μηνών.225128/
και στέλνεις πμ σε μένα με τις ψήφους σου.
Για συμμετοχή αύριο το πρωί που θα ανακοινώσουμε τις κατηγορίες :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τότε θα διαγωνιστείτε στους 1-5 ετών :up:αύριο ξεκινάνε οι συμμετοχές να τελειώσουμε πρώτα με την πιο μικρή ηλικία.Βρείτε ωραίες φωτογραφίες και σας περιμένουμε:)
Μαρακι πρεπει να συνοψισουμε και συνολικα τις νεες κατηγοριες :)

Ευτυχώς τουλάχιστον που εξήγησε ότι πρόκειται για τον γάτο γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα νομίζω:lol::lol:
Πράγματι γιατί έτσι όπως έθεσε την ερώτηση έμοιαζε λες και ήθελε να κάνει στείρωση στον άνδρα της. :lol::lol::lol:

Μαρακι πρεπει να συνοψισουμε και συνολικα τις νεες κατηγοριες :)
ναι έλεγα να το κάναμε αύριο μην μπερδευτούν και αρχίζουν και δηλώνουν συμμετοχές γιατί τώρα εκκρεμεί η ψηφοφορία των πιο μικρών και θα γίνει πανικός.Πες πάντος προτάσεις να διαλέξουμε τις καλύτερες...για την ώρα έχουμε σίγουρα τις standar miss-mister φωτογένεια και miss-mister υπναρού-άς και mister playboy και miss playgirl;)μ'άρεσε και αυτό με το χασμουρητό που είπες αν έχουν ανάλογες φωτογραφίες θα έχει πολύ πλάκα:up:

Ευτυχώς τουλάχιστον που εξήγησε ότι πρόκειται για τον γάτο γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα νομίζω:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι έλεγα να το κάναμε αύριο μην μπερδευτούν και αρχίζουν και δηλώνουν συμμετοχές γιατί τώρα εκκρεμεί η ψηφοφορία των πιο μικρών και θα γίνει πανικός.Πες πάντος προτάσεις να διαλέξουμε τις καλύτερες...για την ώρα έχουμε σίγουρα τις standar miss-mister φωτογένεια και miss-mister υπναρού-άς και mister playboy και miss playgirl;)μ'άρεσε και αυτό με το χασμουρητό που είπες αν έχουν ανάλογες φωτογραφίες θα έχει πολύ πλάκα:up:
και Mr. Χαλβας:up::lol:
Μπορουμε να κανουμε Mr. & Miss Πορνοσταρ και επιπροσθετως,
Mr. Playboy & Playmate:redface::lol:
α ναι...και Mr. Miss ριψοκινδυνος /η:)
μαμακιας τι λετε? :hmm:
και Mr. Miss Ουρα....
γραφε Μαρια:lol::lol::lol:

και Mr. Χαλβας:up::lol:
Μπορουμε να κανουμε Mr. & Miss Πορνοσταρ και επιπροσθετως,
Mr. Playboy & Playmate:redface::lol:
α ναι...και Mr. Miss ριψοκινδυνος /η:)
μαμακιας τι λετε? :hmm:
και Mr. Miss Ουρα....
γραφε Μαρια:lol::lol::lol:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:mister miss ουρά,mister miss ριψοκίνδυνη,μαμάκιας... και έναν πορνοστάρ στο 4...έφτασε!!:P:lol::lol::lol:

καλησπερα σε ολα τα γατομοντελα....εχω να προτηνω μια κατηγορια miss?mister b.e.e. (best eyes ever) τι λετε????;):blink:

δεν γινεται να επιλεξεις ειναι ολα ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ποσα μπορω να ψηφισω απο καθε κατηγορια?

καλησπερα σε ολα τα γατομοντελα....εχω να προτηνω μια κατηγορια miss?mister b.e.e. (best eyes ever) τι λετε????;):blink:

Οτι μάλλον ξέρουμε ποιος θα κερδίσει πάλι...;)

ουπς....ποιο γατονι εχει υπεροχα ματια και δεν το εχω παρει γραμη????

Πάρα πολλά γατάκια έχουν υπέροχα μάτια, το σιγουρο είναι ότι αν μπει αυτή η κατηγορία θα δυσκολευτούμε πολύ να ψηφίσουμε

Ναι ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχουμε μιςς μιστερ ματια?:blink:

ουπς....ποιο γατονι εχει υπεροχα ματια και δεν το εχω παρει γραμη????
Συντοπιτησα εισαι μαρη? Ρεθυμνο επαε!:lol:

Για miss mister μάτια είμαι και εγώ σύμφωνη:)πολύ καλή ιδέα:up:

Συντοπιτησα εισαι μαρη? Ρεθυμνο επαε!:lol:
αυτα ειναι... ηντα κανεις βρε κοπελιδακι κοντευω να κουζουλαθω με το κατσουλι σου...

αυτα ειναι... ηντα κανεις βρε κοπελιδακι κοντευω να κουζουλαθω με το κατσουλι σου...
:lol::lol::lol: Το Σηφαλιω μου τους εχει αποκουζουλανει ουλους!:lol: (πολυ χαιρομαι που βρισκω πατριωτισσα να μπαινει στο mycat!)

:lol::lol::lol: Το Σηφαλιω μου τους εχει αποκουζουλανει ουλους!:lol: (πολυ χαιρομαι που βρισκω πατριωτισσα να μπαινει στο mycat!)
Βρε Κουνελάκι αφού δεν είσαι από την Κρήτη..:hmm::lol::lol:

Βρε Κουνελάκι αφού δεν είσαι από την Κρήτη..:hmm::lol::lol:
Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω!:lol: Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back