eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
!πως μπορω να ψηφισω και να δηλωσω συμμετοχη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βλέπεις τους υποψήφιους εδώ:ωραια!πως μπορω να ψηφισω και να δηλωσω συμμετοχη?
![]()
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-5-12-μηνών.225128/
και στέλνεις πμ σε μένα με τις ψήφους σου.
Για συμμετοχή αύριο το πρωί που θα ανακοινώσουμε τις κατηγορίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρακι πρεπει να συνοψισουμε και συνολικα τις νεες κατηγοριεςτότε θα διαγωνιστείτε στους 1-5 ετώναύριο ξεκινάνε οι συμμετοχές να τελειώσουμε πρώτα με την πιο μικρή ηλικία.Βρείτε ωραίες φωτογραφίες και σας περιμένουμε
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι γιατί έτσι όπως έθεσε την ερώτηση έμοιαζε λες και ήθελε να κάνει στείρωση στον άνδρα της.Ευτυχώς τουλάχιστον που εξήγησε ότι πρόκειται για τον γάτο γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα νομίζω![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι έλεγα να το κάναμε αύριο μην μπερδευτούν και αρχίζουν και δηλώνουν συμμετοχές γιατί τώρα εκκρεμεί η ψηφοφορία των πιο μικρών και θα γίνει πανικός.Πες πάντος προτάσεις να διαλέξουμε τις καλύτερες...για την ώρα έχουμε σίγουρα τις standar miss-mister φωτογένεια και miss-mister υπναρού-άς και mister playboy και miss playgirlΜαρακι πρεπει να συνοψισουμε και συνολικα τις νεες κατηγοριες![]()
μ'άρεσε και αυτό με το χασμουρητό που είπες αν έχουν ανάλογες φωτογραφίες θα έχει πολύ πλάκα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς τουλάχιστον που εξήγησε ότι πρόκειται για τον γάτο γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα νομίζω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και Mr. Χαλβαςναι έλεγα να το κάναμε αύριο μην μπερδευτούν και αρχίζουν και δηλώνουν συμμετοχές γιατί τώρα εκκρεμεί η ψηφοφορία των πιο μικρών και θα γίνει πανικός.Πες πάντος προτάσεις να διαλέξουμε τις καλύτερες...για την ώρα έχουμε σίγουρα τις standar miss-mister φωτογένεια και miss-mister υπναρού-άς και mister playboy και miss playgirlμ'άρεσε και αυτό με το χασμουρητό που είπες αν έχουν ανάλογες φωτογραφίες θα έχει πολύ πλάκα
![]()

Μπορουμε να κανουμε Mr. & Miss Πορνοσταρ και επιπροσθετως,
Mr. Playboy & Playmate

α ναι...και Mr. Miss ριψοκινδυνος /η

μαμακιας τι λετε?

και Mr. Miss Ουρα....
γραφε Μαρια

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λοιπόν έχουμε και λέμε:mister miss ουρά,mister miss ριψοκίνδυνη,μαμάκιας... και έναν πορνοστάρ στο 4...έφτασε!!και Mr. Χαλβας
Μπορουμε να κανουμε Mr. & Miss Πορνοσταρ και επιπροσθετως,
Mr. Playboy & Playmate
α ναι...και Mr. Miss ριψοκινδυνος /η
μαμακιας τι λετε?
και Mr. Miss Ουρα....
γραφε Μαρια![]()

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπερα σε ολα τα γατομοντελα....εχω να προτηνω μια κατηγορια miss?mister b.e.e. (best eyes ever) τι λετε????![]()
Οτι μάλλον ξέρουμε ποιος θα κερδίσει πάλι...

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συντοπιτησα εισαι μαρη? Ρεθυμνο επαε!ουπς....ποιο γατονι εχει υπεροχα ματια και δεν το εχω παρει γραμη????

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πολύ καλή ιδέα
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτα ειναι... ηντα κανεις βρε κοπελιδακι κοντευω να κουζουλαθω με το κατσουλι σου...Συντοπιτησα εισαι μαρη? Ρεθυμνο επαε!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
αυτα ειναι... ηντα κανεις βρε κοπελιδακι κοντευω να κουζουλαθω με το κατσουλι σου...

Το Σηφαλιω μου τους εχει αποκουζουλανει ουλους!
(πολυ χαιρομαι που βρισκω πατριωτισσα να μπαινει στο mycat!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βρε Κουνελάκι αφού δεν είσαι από την Κρήτη..Το Σηφαλιω μου τους εχει αποκουζουλανει ουλους!
(πολυ χαιρομαι που βρισκω πατριωτισσα να μπαινει στο mycat!)

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω!Βρε Κουνελάκι αφού δεν είσαι από την Κρήτη..![]()
Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool